Anpassade foto bälteskriva ut foton och sätta dem på remsor för bälten.
Relaterade Ämnen

Anpassade foto av pingviner stava ditt namn

jag gjorde detta som en gåva för en vän som bara hade en flicka! Jag gjorde mina med hennes barns namn, men du kan använda din egen, eller använda samma metod för att skapa anpassade gratulationskort med mera.Steg 1: Stava det Gå till www.sayitwithpe...

Anpassade gitarr hjälte på Tour hud

jag fick Guitar Hero On Tour (Nintendo DS) för några dagar sedan, och jag gjorde denna hud. Här är hur man gör du din egen GH On Tour anpassade Guitar Grip (kallas GG i detta) hud!Steg 1: Ta ursprungliga huden ut För att ta den ursprungliga huden ut,...

DIY Cat Purse använder anpassade foto

Gör din egen katt handväska och skriva egna tyg hemma!Först såg jag en katt ansikte handväska på en japansk blogg, så snart som jag såg det, jag snabbt sökte varje hörn av näten och fann att det var en säljs ut design av ett japanskt mode etikett Ahc...

Hur man gör en Awesome, anpassade Foto!

jag älskar att göra egna bilder! Jag vet att du kommer, så jag kommer att visa dig hur! Jag bestämde mig att min om min katt!Ledsen om hela bilden inte visas!Steg 1: Ladda ner App Så måste du ladda ner den app som hjälper dig göra bilden. Det kallas...

20 "x 30" Canvas stil sällskapsdjur foto

Gör en duk stil bild med din anpassade tryckt tyg!!!Material30 "x 20" anpassade foto örngott (du kan beställa från en webbplats som foto gåvor, snapfish, walmart, etc., de kör $16-$20)SaxHeavy Duty häftapparatAtt göra ram2 st. 3/4 "x 2"...

En bandslip till storleken på palm

min mini sand bälteSteg 1: Mini bandslip från scratch & anpassade slipning bälte För sådana som mig som behöver en låg strömförbrukning, hög precision och finkornig slipning bälte, finns det inget sådant billigare sätt än bygga det själv från Rota de...

Gratis hemmagjord bevattnar rullar

vill ha gratis elektricitet? Jag har en lösning! Allt i mitt liv har jag gått en gammal kvarnprodukter på väg till stan. Jag skulle titta på big 14 fot hjulet förvandlas från vattnet. Som fick mig att tänka om två veckor sedan, och jag beslöt att gör...

Anpassade bälte spännen

även om de är ibland dolda under skjortor och tröjor, bälten är en viktig del av vardagliga klädsel för de flesta. Du kanske inte tror det men ett bälte kan säga mycket om en persons stil, ännu mer så när du lägger till i din egen personliga stil!Det...

Anpassade markerade läder inslaget ljussabel (ett nytt foto)

UM, ja... Lite sent här, men jag har gjort detta prop för Star Wars Ep. VII premiären.Jag skulle vilja säga att, när att göra detta fästet kändes som faktiska padawan bygga sin första ljussabel. Jag var försökande till göra den så personlig som jag k...

Anpassade semester foto stomme

Så du fick just denna awesome foto vykort med posten, och det är en riktig suvenir! Kanske vill du skapa en suvenir för dig själv eller som gåva för coola människor som skickade vykortet. Med en billig träram har hemlagad decoupage lim och vissa kart...

Anpassade bälte spänne

hur man ta egna bilder/mönster och lägg dem i en rad Bältesspänne.Verktyg du behöver:Gjutning hartsKatalysatorKlara bandSaxBunke & blandning verktygBildTom BältesspänneSteg 1: Verktyg tid Först träffas alla dina verktyg för enkel åtkomst.Mät ditt bäl...

Anpassade klocka med foto händer

vissa människor är klockan Viktväktarna. Nu kan alla vara klockan.Andra projekt anpassa ansiktet av klockan. Här anpassar händerna på klockan.Det ser dyrt, men är mindre än $5 dollar, och ungefär 30 minuter per klockcykel. Perfekt för julklappar, Föd...

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

Foto tryckt sidenband

Endast med Inkodye kan du skapa detta otroligt lätt och givande DIY projekt! Eftersom Inkodyes är verkligen fotografiska kan du använda dem med svartvita negativ för att skapa din alldeles egna foto-tryckt sidenband.Använd ditt band i håret, runt mid...

Anpassade fånge vin - redo för att dricka i 1 till 3 veckor.

Om du är en vinkännare, detta projekt kan inte vädjar till er, men om du gillar vin och vill prova att göra några hemma i ett lätt billigt sätt som producerar ett ganska anständigt vin med dragutrustningen du har runt huset, så har ett försök med min...

DIY foto kakel glasunderlägg/Craft

här är en enkel DIY projekterar break-free och göra något minnesvärt ur de gamla, tråkiga och monotona glasunderlägg ligger runt i ditt hus.Anteckna väsentligen:(1) bilder(2) trä eller keramik underlägg(3) Modge podge(4) penselSteg 1: Steg 1: Mäta lä...

Anpassade grafiska läderslida kniv

När ut i bushen en kniv som denna Buck kniv är en av de viktigaste posterna kan du ha. Inte bara en kniv komma till hands för styckning och att hålla dig säker men ett singelblad som denna kan användas som en yxa köpa slående med en solid sticka när...

Hur man gör ett Paracord Rescue bälte

detta är min första Instructable och jag skulle uppskatta dina röster i Paracord Contest!Jag kommer att visa dig hur du skapar ett Paracord Rescue bälte. Medan armband kan vara användbara innehåller de helt enkelt inte tillräckligt sladd för en verkl...