Anpassningsbara 3D tryckta Laser skär lampaJag älskar 3D-utskrifter. Det kan användas i nästan alla program, och kan skapa komplicerade, lätt anpassningsbara, exakta objekt.

Jag ville göra några intressanta accentbelysning för mitt rum, så jag beslutade att använda 3D-utskrifter, laserskärning och billig LED-lampor för att komma dit. Detta är en superenkel projekt, och jag är riktigt nöjd med hur de blev!

Detta Instructable har angett den "Göra det Glow" tävlingen! Se till att rösta!

-
Intro

  1. Video!
  2. Verktyg & material
  3. Församling
  4. Customizability alternativ
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY-Laser skär lampa

Välkommen! Idag, kommer jag att visa dig ho för att göra en Laser skär lampa med en laserskärare och några material.Vad vi behöver:Bearbetning (version 2.2.1)Data överför länk: https://processing.org/download/?processingInkscapeData överför länk: htt...

Hur man skapar en Laser skär lampa

Laserskärning, enkelt uttryckt, använder en hög beam (eller en laser) vid olika hastigheter och makt för att skära/etch ett visst material. Laserklingor liknar hur en skrivare fungerar. Det är med hjälp av en laserstråle speglar en bild på något, för...

Laser skär lampa

jag har designat en laser cut lampa efter är inspirerade av Spore golvlampa från Alienology(http://www.alienology.com/catalog/?p=78)Är här det nedan, 16 3/4 tum lamellerna och två centrala ringar har skurits ut från en bit 1/8 tum lönn fanér plywood....

3D tryckt Laser gravör

Hej gott folk!Jag byggde min egen laser gravör och vill dela den med dig i denna "kompatibel"! Jag gjorde det med hjälp av min 3D skrivare.Jag såg här en http://www.banggood.com/500mW-Desktop-DIY-Violet-L... och tänkte jag kunde skriva ut akryl...

Designa en Laser skär lampa

http://manyphotons.com/wp-content/uploads/Branch-1-r-710x1024.jpgSteg 1: Installera bearbetning, Inkscape och kvarts programvara krävs för att skapa din design på den laserskärare.Steg 2: Öppna filen installerade (bearbetning)Steg 3: Öppna (bibliotek...

Anpassningsbara 3D tryckt smycken

Projektet drevs av en önskan att använda 3D tryckta plast i kombination med andra material. Min medarbetare Kristina Larsen (Instructables medlem Kristinaliv) och jag har blitt användande kände för en mängd andra projekt och ljusa färger, matt finish...

Windmill - 3D tryckt, Laser Cut

Hej där - gör om du har en enkel åtkomst till en laserskärare och en 3D-skrivare, detta projekt att du kan bygga ett litet vindkraftverk i mindre än 45'. En enkel likströmsmotor användes för att generera elektricitet. Stativet för motorn gjordes med...

Anpassningsbara 3D tryckt Ring mönster

jag designade och skapade 5 ringer former och, i detta Instructable visar dig hur du anpassar dem i 123D. Även om du är som mig och inte har en 3D-skrivare, kan du fortfarande anpassa din egen ring form och i några få klick skickar din design att skr...

Anpassningsbara 3D tryckt charm för alla hjärtans dag

Här är din chans att göra älskvärda Doge till en mode tillbehör för hela världen att se, eller present till din älskling eftersom ingenting säger "Jag älskar dig" mer än som shibe står inför. Om du letar efter alla hjärtans dag idéer, inte leta...

RGB LED arkitekt lampa

För en tid sedan jag såg här en kompatibel om en laser cut arkitekt lampa (men jag kan inte hitta den längre :(), och jag ville göra en själv.Sedan fick jag uttråkad efter slutar min sista master's lektion och jag tänkte på denna lampa, så jag beslöt...

Laser skär spiralfjädrar

Jag skapade den snedskurna våren GIFified1 ovan med Trotec roterande fastsättning i en snabb 300 laser skär en 3D tryckta PLA plast tub.Det är en av många spiralfjädrar ive laserskurna över de senaste tre månader2. Fjädrarna varierar i utformning och...

Laser Glow Writer

UPPDATERA 1/3/2015:Jag begick ett python program som nu låter din laser dina tweets på väggen med din laser författare! Kolla in det här. https://github.com/ril3y/Glow-Writer/BLOB/Master/G...UPPDATERING 12/21/2014:Jag har skapat ett gcode teckensnitt...

Laser skär den

Skapa filer för en laser skär lampaSteg 1: materialEn datorTillgång till InternetInkscapeBearbetningXQuartzPremade armaturGlödlampaVarmlimma fastMjukpapperAkrylLaserskärareSteg 2: bearbetningFörst hämta bearbetning: http://processing.org/download/Där...

Dead Space: Schofield verktyg 211-V Plasma Cutter

"Grattis till ditt köp av en Schofield verktyg 211-V riktad energi Plasma Cutter! 211-V kombinerar kraft och tillförlitlighet i en portabel formfaktor, vilket möjliggör enhandsfattning.Den Plasma Cutter levererar en sammanhängande puls-ström, eller &...

Arduino modulära analoga "Instant" kameran

detta är en analog "instant" kamera med Arduino.Efter att ha använt min Polaroid under många år, började jag tänka om att bygga min egen instant kameran.Jag först bygga några hål kameror men var inte nöjd med resultatet.Så jag började bygga en r...

Prototyping Toolkit för protesarm tillägg

Som visas på bilderna, det här verktygspaketet kan kopplas till en arbete-protesarm personer med en arm amputation tillbifoga "lågteknologiska" verktyg till sin protes. Dess mål är att ge dessa personer möjlighet till test och prototyp protesarm...

IoT väderstation med Adafruit HUZZAH ESP8266 (ESP-12naE) och Adafruit IO

Hej, alla! Tid sedan jag såg denna väderstation av Aleator777 och jag blev inspirerad att göra min egen väderstation. Jag såg att Intel Edison är för dyrt i mitt land, så jag bestämde mig för att leta efter något mycket billigare, och jag hittade den...

Bli en mänsklig 3D skrivare

Jag bygger ett system för att bygga saker för hand på samma sätt skulle en 3D-skrivare. Varför? Svar inkluderar: att få ut ett labb och i världen, spelar med vardagliga material i nya konfigurationer, mekaniska prestanda, göra saker 3D-skrivare fortf...

3D-skrivare choklad (gjord från LEGO)

Efter framgången med min första instructable, en fullt fungerande LEGO 3D skrivare, jag planerar att göra några förbättringar.Först var jag planerar att ersätta z-gängade stavar med cnc bly skruvar. Detta bör resultera i en smidigare z-axeln rörelser...