Använd en borr till Rock krubbaAtt sätta ett barn att sova eller lugnande honom/henne kan vara ansträngande.

Jag talar om de dagar då du inte har sovit och du känner dig mycket trött.

I detta Instructable tittar vi på ett sätt att överföra din borrmaskin till en spjälsäng rocker.

Vad som behövs:

  • Borrmaskin (med justerbar hastighet)
  • Instamorph formbar plast
  • Bungee rep
  • CD
  • Skruvarna
  • Vikter
  • Eltejp
  • Epoxy lim

Om du är inte intresserad av en video version av detta Instructable och den inbäddade video gör visas på din mobila enhet, här är en alternativ länk

Se Steg
Relaterade Ämnen

En enkel, billig riktig gitarr till Rock Band Pro Mod grejen

Ja, lång titel. Hur som helst, jag arbetar mot ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att använda din riktiga gitarr för Rock Band Pro! Toppen! Jag ska visa dig hur jag ska göra det i detta instructable.Så, utan vidare...Steg 1: material Så här är vad du...

Andra användningsområden för Rock Band instrument

så någonsin tänkt, man jag vill vara som dessa killar. Jag vill spela min rockband trummor som riktiga trummor. Jag vill sjunga till flera av mina favorit låtar! Tja, nu kan du. Idag, kommer att du hitta om några freeware program som du inte kanske h...

Använda din kamera till fånga "3D" Anaglyphs

en anaglyf är en färgbild som skapar illusionen av "3D" djup när de visas genom färg filter som skiljer vänster och höger åsikter. Bilden som visas här är ett exempel kan ses genom glasögon grön/magenta.Även om olika färgkombinationer och bearbe...

Gitarr Pedal byggnad, från noll till Rock

Detta instructable handlar framför allt om att bygga din egen gitarr pedal, allmänt abot elektronik.Steg 1: Gitarr pedaler Bulding gitarr pedaler det är en rolig aktivitet, billigare och mer mångsidig, du kan justera dem tills du får den tonen du. OK...

Konvertera en batteri borr till vägg makt

slå en gamla batteridriven borrmaskin i en vägg makt enhet.[Redigera]I spirt för Instuctables, jag lägger till några av sugestions för förbättring och varför jag inte gjorde saker så i första hand. Några jag hade övervägt, andra hade jag inte.Fråga:...

Hur du använder CNC borr i kolumnen borrar

VideoSom många av er har frågat om min CNC Dowel Drill bitar, ska jag försöka förklara lite skillnader och fördelar över klassiskt sådana.Först är Brad peka lite. De är vanligen tillverkade av krom-vanadinstål och och de har en center sporre att förh...

Påverkar deras tillväxt när du använder grå vatten till vatten sina växter?

Vetenskaplig förklaring av grått vatten påverkar på växters tillväxt. Snabb och lätt att följa.Steg 1: Bakgrundsinformation: Idag står vi inför två viktiga frågor i samhället: överanvändning av finita vattenförsörjning i världen och levnadskostnader....

Smälta används lim tillbaka till en varm lim pinne

Om du använder varmt lim, finns det en chans du avfall av den.Droppande limpistol är förmodligen den största anledningen till avfallet.Vi slösar också limmet på projekt som inte fungerar riktigt som vi vill.I denna video Instructable Visa jag dig ett...

Projektet 1.2: Använda växlar till kontroll lysdioder

Detta projekt visar hur du använder Verilog HDL med en FPGA ombord. I detta projekt använder du en switch på brädan FPGA för att slå på en LED. Att göra detta, du lär dig de första stegen av skriva Verilog kod och observera hur en switch kan kontroll...

Använda dessa flaskor till vatten din trädgård under torrperioden

detta instructable kommer att visa hur man vända dem snabbt samlades vattenflaskor till lång sikt lokala vattna burkarna.Jag får varumärket butik källvatten.Steg 1: Samla material och verktyg- och det första steget Behövs, är minst 2 flaskor. Spara m...

Övertyga dig själv att bara använda en 12V-till-AC-line inverter för LED ljus strängar i stället för omkoppling dem för 12V.

Min plan var enkel. Jag ville skära upp en vägg-powered LED ljus sträng i bitar då rewire att köra av 12 volt. Alternativet var att använda en power inverter, men vi alla vet att de är fruktansvärt ineffektiva, höger? Höger? Eller är de?Steg 1: Räkna...

Använda en mobiltelefon till power lysdioder

en bra uppladdningsbara källa för att driva din led-lampor och återvinna den gamla mobiltelefon ledsen min pics suger jag fick just en kamera på min mobiltelefon och im saknas vissa plockar orsak jag förlorade min trogna skruvmejsel sjuk lägga dem as...

Använda en parabolantenn till förbättra din 3 G trådlös bredband Signal

Medan du tittar efter ett snabbare alternativ till uppringd, (det är allt du kan få där jag bor i västra NY) hittade jag en trådlös leverantör som levererar en trådlös 3G-modem som krävde en 1,5 Mbps nedladdningshastighet. Nu, jag trodde det var bra...

Hur man använder skrot trä till göra sval bordsskivan eller Doll bord

jag hade några skrot ceder inplankning så jag gjorde en bordsskiva för min mamma och doll bord för min yngre syster. Jag gjorde inte inte färga och måla borden. Min mamma och syster gjorde.Steg 1: Hitta trä Vi har en stor brännskada högen på vår gård...

Hur till rock i en riktig P.I.M.P. kostym för Halloween.

Syftet med detta INSTRUCTABLE är inte bara att hjälpa dig genom att vagga en söt stume för Halloween, men förhoppningsvis för att revolutionera din livsstil genom att tillhandahålla viss insikt i mycket krävande världen för att vara en hallick.Steg 1...

Hur man använder en Magnet till lätt plocka upp metall anmälningar

Så, det har varit många gånger när jag har klivit på metall anmälningar - de gör ont!Det finns också många gånger där jag har meddelats magneter praktiskt taget värdelösa eftersom de täcks i metall "päls".Sedan jag fick det rätt, jag kombinerat...

Hur du använder counterfit usb till seriell marker i windows 8

ok, så om du har en dkduino eller något som har en produktiv usb till seriell chip men dess counterfit, du skulle har förmodligen försökt i timmar för att få det att fungera, här är lösningen! WOOOOOOOOOOOH YEAH WOOOOOOO!!!Steg 1: gå in i inställning...

Hur till Rock röda läppar

denna look är inte svårt alls om inte du gör det fel, det kan vara fantastiskt eller hemskt beroende på hur du bär den.Första: sätta på en massa mascara, så många rockar som du tror gör dina ögon pop.Andra: lägga på dina röda läpparTredje: ser jätteb...

4 olika kaffe grillar

här är fyra sätt att grilla din egen gröna kaffebönor, på de billiga! Dessa kafferosterier kan kosta dig lite att ingenting.Under de senaste åren har jag utvecklats från att dricka kaffe "från hyllan", till slipning mina egna bönor, som kommer r...