Återvunnet vykort Kit från T-Shirtjag älskar skicka vykort... och att få vykort! (Jo faktiskt all post inte är en strukturlista) Något om att ha en snäll, omtänksam anteckning i din hand. Lika kul är att hitta en lugn plats, bergssidan eller kafé att sitta och skriva, eller rita och måla. Så jag har skapat detta vykort kit att ta med mig, vart jag kan vandra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet fall gjord av en T-shirt

Hej alla,Jag har inte postat en instructables länge nu, men nu när jag har lite mer tid på mina händer jag kommer att försöka lägga lite mer instructables. Ja är detta en av de små saker som jag kom med i förra veckan. Det är ett fall gjord av en gam...

Göra vackra vykort från återvunnet material

detta är min första kompatibel så snälla kommentar jag vill göra det så bra som jag kan. Jag blev inspirerad av Alpinebutterflys vykort kit project och postcrossings att göra mina egna vykort. Skrift är definitivt en förlorad konst och att ha något h...

Helt Groovy knyta färgade T-Shirts

inget säger retro som en slips färgade t-shirt, och de är super kul att göra. Du kan göra dem individuellt, som en klass, eller för en rolig sova-över aktivitet. Det finns så många alternativ med färg och mönster. Vi använde 3 lätt stilar, som vi ska...

E-avfall återvinns fjärrkontroll bil

Vi gör dessa hemmafixare återvunnet material kit. De är somåtervunnet maker kit som är roliga projekt att människor gör som vanligt har teknik och Light Emitting Diods (LED) med satsen. Läs mer på www.gejcutie.wix.com/remakers.Det här är instruktione...

Hur att ange L5at det glöd! Tävling

du har förmodligen spenderat lite tid ledningar upp lysdioder, installera kallkatodrör lampor, besträngning EL wire eller räkna ut något annat kreativt sätt att göra dina projekt ser awesome i mörkret. Vad kan vara bättre än att göra saker glöd?Våra...

Kuvert-fri brev sändande (snigelpost origami)

alla älskar att få brev med posten, och det bästa sättet att få bokstäver är att Skicka skrivelser. Jag försöker göra det peka på skicka flera brev till mina nära vänner och familj under hela året (för att inte nämna en uppsjö av vykort, men det är e...

Enkel E-avfall återvinns LED Lantern!

Vi gör dessa hemmafixare återvunnet material kit. De är som återvunnet maker kit (vi kallar dem ReMakerKits) som är roliga projekt att människor gör som innehåller återvunnet E-avfall. I detta fall har vi använt (LEDs) i kit.Detta är en del av vårt a...

CircuiTricks: Kretsar med en penna...

Jag satt med min yngre bror försöker förklara för honom vad är konduktivitet, varför motstånd ökar med ökad längd, minskar med ökning i området och alla grejer...Koka ner allt till ekvationer kan vara ganska tråkigt... Men jag kunde hjälpa honom geno...

Återvunnet T-Shirt shoppingväska (återanvändbara)

detta är ett utmärkt sätt att bli av med din gamla t-shirts att du aldrig bära igen och förvandla dem till något användbart. Du kan göra detta i ca 20 minuter eller mindre. Ingen sömnad skicklighet behövs - så länge du kan gänga maskinen (eller har n...

Återvunnet T-Shirt matkassen

jag tröttnade på matkassar med ingen personlighet, reklam och värre du inte tvätta dem (utan dem falla sönder) så jag bestämde mig att göra min egen med alla goda ting store matkassar erbjuder, men fungerar bättre för mitt liv, och än så länge bästa,...

Återvunnet T-shirt armband

detta är en förlängning av min återvunnet T-shirt halsband tutorial. Det är mycket mer djupgående än min första. Det finns massor av åtgärder för att Visa processen, men det är verkligen lätt att göra när du vet. Ett armband (eller halsband) kan göra...

SNABBASTE återvunnet T-SHIRT TOTE BAG

letar du efter en bra, billig återvinning projekt att göra hemma eller med en grupp? Här är det! Detta är ett bra sätt att använda förra säsongens team t-shirts eller ett föregående årets händelse t-shirts! Re-syfte en oönskad t-shirt idag och enkelt...

Slöfock beanie mössa tillverkad av återvunnet T-Shirts

Kan inte sticka? Kan inte virka? Inte ett problem. Om jag kan göra detta, kan du göra detta.Som någon som äger ett litet bibliotek av allt man kan behöva lära sig att virka, måste jag erkänna, jag helt enkelt inte kan få igenom mitt huvud, eller jag...

Återvunnet T-shirt krans

jag har experimenterat med att göra garn av återvunnet t-shirts. Du kan följa de två första stegen för att göra din egen t-shirt garn... möjligheterna för vad du kan göra med det är oändliga! Och eftersom min man äger om hundra t-shirts, min leverans...

Hemgjorda vykort från återvunnet material - gratis

bokstäverna är stora. Men låt oss vara ärliga, vi har inte alltid tid (eller att säga) att skriva en hel fullängds brev till alla. Men vad vi har alltid är gamla flingpaket, tidskrifter och kalendrar.Som jag för närvarande bor i Japan, tusentals mile...

Shag väska från återvunnet T-Shirts

jag gjorde denna shaggy axelväska för mycket intressant i sommaren 2010 gåva utbyte.Hon begärde något tillverkad av återanvända gamla kläder. Jag vet inte hennes storlek (och sedan jag var en sista-minuten fill-in för någon som var tvungen att släppa...

Återvunnet T-Shirt Journal - med Donkey Kong, Harry Potter, och andra Nerdy saker

min man älskar att bära kvick, ironiskt, awesome t-shirts, men han tenderar att gå igenom dem ganska snabbt. När armhålorna får alla konstiga och krispigt sparsamhet butik kommer inte ta skjortor, så kläder är avsedd för papperskorgen.Det finns hundr...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

Lätt nr-sy återvunnet hund T-shirt

uppmärksamhet Fosters & undsättnings grupper! Behöver du ett billigt, snabbt och enkelt sätt att annonsera att din hund är adoptable? Denna metod använder ingen sömnad! Med hjälp av jersey t-shirt tyg betyder ingen hemming, och den sträcker sig bra a...