Att ändra ett spädbarn är Hooded Pram kostym till ett litet barn jacka och tossorVi hade köpt en spädbarn Hooded Pram kostym till min dotter förra vintern. Jag älskade bara materialet. Det är sådan en tjock mysig fleece att det verkligen håller hennes varma men nu hon har vuxit större och kan inte passa in i det. Men jag hatade verkligen slösa detta underbara ytterkläder så jag bestämde mig att göra några ändringar. Därför, detta projekt av förändra en babys Hooded Pram passar till en litet barn jacka och tossor

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att reparera ett litet hål i torr vägg - Build.com 30 andra tips

ett hål i din torr vägg är inte slutet av världen. Följ Milan Rosan av Build.com som han visar dig enkelt och lätt sätt att reparera ett litet hål i din torr vägg.Kolla in fler av våra hur tos genom att gå till vår youtube sida och titta under fliken...

Göra en egen hiss-the-flik bok för ett litet barn

jag tillhandahålla barnomsorg i mitt hem för tre småbarn och jag har märkt att de verkligen älskar styrelsen böcker med lock som kan öppnas. Så till jul gjorde jag tre anpassade hiss-the-flik böcker för dem. Detta instructable kommer att förklara hur...

Hur man gör en Bento låda (japansk lunch Box) för ett litet barn

A Bento Box är en traditionell japansk lunchlåda. Bento lådor kan innehålla valfritt antal livsmedel och typer. Traditionell Bento lunch lådor är fyllda med en 4:3:2:1 servering mellan. 4 ris, 3 kött, 2 grönsaker (vanligtvis inlagda grönsaker. De beh...

Enkelt sätt att ändra ett däck

Detta är en steg för steg Instructable hur du ändrar en platt eller skadade däck på bilen. Det är en nödvändig färdighet att vi kommer att behöva möta någon gång. Jag hjälper dig att se till att jobbet har slutförts korrekt och säkert sätt!Steg 1: sä...

3D-bio glasögon för ett litet barn

Problemet:Nyligen tog jag min 3år gamla barn att se en 3D-animation film. Det var hennes första gången. Hon gillade det men fann det svårt att hålla glasögon på, har det hållit falla av.Lösningen:En liten hacka var i nöd, så när vi kom hem fick jag t...

Officer Jenny Cosplay (hur att ändra en existerande mönster för Cosplay)

detta Instructable visar dig hur man gör en Officer Jenny Costume genom att ändra ett mönster. Jag kommer att använda den enkelhet 2154 (om du tänker använda ett annat mönster vänligen bortse från alla åtgärder som avser mönster instruktioner). Detta...

Hur att landa ett plan

varning: aldrig försöka att driva ett flygplan utan ordentlig instruktion från en certifierad bekämpa instruktör. Det skulle vara farligt för ditt liv. Om du befinner dig ofta flyger i små flygplan som passagerare och vill må bättre att veta hur man...

Att bygga ett fartyg i en flaska.

Hej, bygga ett fartyg i en flaska var en gammal form av maritima konst. Sjömännen av tidigare skulle ofta skapa saker på sin fritid. De också har inte mycket utrymme för stora hobbies, och från detta kom gamla skatter såsom SCRIM sniderier och fartyg...

Hur att torka ett floor

En hel del mopping golv effektivt beror på materialet som golvytan är gjord av. Dessutom kommer att typ av mop du använder inverka på den teknik du vill använda. För detta instructable vi ska titta på 4 olika gemensamma golvmaterial och 3 olika typer...

Att skapa ett Halloween Monster med 123D varelse

skapa en rolig Candy Monster för Halloween.Detta Instructable kommer att vara i 4 video tid förflutit segment. Den första skulptera Candy Monster, målning Candy Monster, skulptera och måla en godis hink och skulptera och måla en slickepinne.Du behöve...

Krubba i ett småbarn Bed hacka

Jag har en uppsättning av tre år gamla tvillingar och jag hör ofta människor berätta för mig "du fick två för priset av en" som jag alltid svarar "nej jag fick två för priset av två". Faktum är att allt kostar dubbelt så jag ser för at...

Stora matlagning i ett litet kök

Åka utomlands var något som jag hade inga betänkligheter över. Annan kultur? Eh, fina. Annat språk? Jag ska räkna det ut. Men på något sätt har olika kök var vad kastade mig ut. Efter ha tillbringat månader och månader omorganisera, svärande lim och...

Hur man bär ditt äldre barn/förskolebarn i ett småbarn Tula eller andra mjuka strukturerade bärare (SSC) eller spänne carrier (främre carry)

ett litet barn tula är mycket större än en standard eller baby storlek Tula. Andra märken erbjuder också en äldre barn bärare och denna handledning är relevant för alla mjuka strukturerade bärare (SSC) med spännen.Ditt barn måste vara väl passande i...

Pepper's Ghost Illusion i ett litet utrymme

Hej hauntersna!En Pepper's Ghost är teater illusion som ursprungligen utvecklades under 1800-talet så att det visas som om verkliga livet spöken var på scenen med aktörer. Den har sedan använts på gång att glädja och intriger tittare. Framför allt är...

Ett vackert sätt att ändra din bättre vatten

Du älskar din bättre, men att ändra sitt vatten kan vara svårt och tidskrävande, särskilt om du har levande växter som du har att återplantera varje gång. Det finns ett enklare sätt. Metoden overflow. Lägg in mer vatten i tanken och låt gammalt vatte...

Hur att ändra storlek, beskära, och tunna ut ett foto med hjälp av Adobe Photoshop

Adobe Photoshop är en digital bildredigering program för Internet, skriva ut, och andra nya medier discipliner. Redigering färdigheter Photoshop har en bred relevans. Sociala medier är oerhört populärt i dagens samhälle. Sajter som Pinterest, Faceboo...

Photoshop Tutorial Hur att ändra bakgrunden med en massa hår som ett PRO i 5 enkla steg

Hej till alla Instructables,Jag vill dela med dig en kunskap om hur du ändrar bakgrund i photoshop, faktiskt, det finns en hel del tutorials som hade tacklat detta, men vad jag ser från dem är att de inte fokuserar mycket på detaljer, särskilt på den...

Ändra ett 80-tal Retro Handheld spel genom att lägga till en MP3/MP4-spelare

Jag har ett gäng med mycket cool 80 handheld spel - några i bra skick, andra har sett bättre dagar. Jag hade var helt döda, och oavsett hur jag än försökte jag bara inte kunde kasta bort. Så istället bestämde jag mig att föra den tillbaka till livet...

Ändra en Mini-B USB-kabel att driva ett bifogat GoPro Hero3 (med skelett bakdörren)

jag fick min GoPro Hero3 till jul, det är en fantastisk kamera. Men lämnar batteritiden något att önska. Visst, du kan köpa en massa extra batterier och byta ut dem med jämna mellanrum, men om du tar en tidsinställd - du verkligen vill inte flytta ka...