Att göra en aska böjas uppåt Bow** Observera att detta är ett pågående projekt. Jag publicerar det så du kan alla titta som den utvecklas. Känn dig fri att kommentera med förslag, kritik eller råd som du kan ha. Jag skulle älska att höra it.* *

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en ask BÖJAS UPPÅT bow från träd till dödligt vapen.
Jag vet att det finns en hel del andra båge instructables på här, men många av dem är dåliga (ledsen men dess sanna) eller rent ut sagt farligt (jag har sett några otäcka resultat från splittring PVC). Jag ska visa dig hur man gör en bra båge för jakt, skytte eller något annat.

Visas är en annan aska fören jag gjort för att ge dig en uppfattning om hur den färdiga pjäsen ser ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enda stycke PVC böjas uppåt Bow

Vill du lära dig bågskytte, men är för billigt att köpa en båge? Söker du historiska äkthet i vapen utan att de inte hitta någon som säljer vad du vill? Vill du vara som Legolas från Sagan om ringen, dräpa orcher med välplacerade skott från din trogn...

Takedown böjas uppåt Bow - hemgjorda

Jag hade velat göra en ny kurva båge länge nu och jag har äntligen gjort det!Jag gjorde fören genom att utforma och bygga min egen riser från 3 olika typer av exotiska träslag för att ge mig ett bra utseende när du är klar. Jag använde skidor som arm...

Böjas uppåt Bow misslyckande och framgång

Mitt första försök att skapa en rekurvbågen härrörde från en Youtube utmaning. Jag hade liten erfarenhet av skytte bågar att inte tala om att skapa en från grunden i butiken. Jag gjorde lite forskning på internet och på en lokal bågskytte shop och ko...

Böjas uppåt Bow

Jag gör inte bågskytte alls, vilket gör detta mycket instructables mycket ironiskt men jag har ingen aning vad typ av båge här I, såvitt ive konstaterat är det en recurve men förbi att det är ett mysterium för mig.Men det verkar fungera tillräckligt...

Hur att rengöra din LEGO tegelstenar och uppsättningar!

Undrar du hur till få din dammiga LEGO tegelstenar och uppsättningar ren som ny? Se videoklippet och se hur du kan använda skor plast behållare, en diskmaskin, en tvättmaskin och vakuum för att rengöra din tegel och uppsättningar.Som en mamma med en...

Att göra en styrelse som lyser upp (EL WIRE)

Alla kan göra denna underbara styrelse lyser upp.Steg 1: Saker du behöver 1. någon typ av bräda som är ca 24 X 48 inches2. el Wire3. lödkolv4. wire strippor, sax, aluminiumfolie, lödning trådSteg 2: Få redo att byggaInnan detta projekt, jag var tvung...

Hur man kan minska skador genom att utföra en korrekt dynamiska varm upp

Ingen som planerar på att få ont men skador är alltför ofta en del av en aktiv livsstil. Inte alla skador kan undvikas men det finns några åtgärder du kan vidta för att minska din risk att få ont samtidigt öka din prestation. Utföra en riktig varm up...

Del D: att göra en svamp logg, Bulking upp säd Spawn

här är länken för del C: Material lista: handskfacket, steriliserad korn väskor, steriliserad skalpell, väteperoxid, gaslampa eller tändare, mycel på Agar plattor, alkohol, kirurgiska handskar, kylare, reptil värmare, väska Sealer Bleach flaska.1) st...

Duct Tape snöskor från Scratch

jag bor i bergen i Colorado, och ofta hitta mig själv med att vada genom fötter snö bara för att få någonstans på stan. Tyvärr, jag också inte har tillräckliga medel för att köpa en fin uppsättning kvalitet snöskor som skulle hjälpa mig korsa de snöi...

45lb Takedown rekurvbågen från Scratch

detta instructable två videoklipp visar hur man gör en mycket trevlig takedown BÖJAS UPPÅT bow från grunden. Om du köper skulle en som är professionellt gjort det normalt kosta dig mer än $100. Men eftersom du är typen av person som ser på instructab...

Bågskytte grunderna

bågskytte kan vara en rolig och givande sport, som är en källa av motion, men bågskytte kan vara ett mysterium för vissa människor, i detta instructable jag kommer tala om hur man kan engagera sig i bågskytte, olika fören typer, skytte stilar och typ...

Laser Image projektor

detta är grundläggande instruktioner om hur man bygger en bärbar image projektor som använder en grön laser i stället för vanligt ljus. Lasern tillåter bilder att vara gjutna stora avstånd, och kräver inte fokus - det är alltid i fokus.Denna särskild...

Kontinuerlig slinga båge sträng Jig

några år sedan slog jag sport försäljningsställen / pantbanker och bågskytte outfitters letar du efter ett anständigt (inget märkvärdigt) BÖJAS UPPÅT bow målskjutning. Ingen hade några traditionella bågar för under $300. De gjorde väl men de var för...

Bågskytte saker

jag är 14 år gammal och jag är i en boy scout trupp. Vartannat år åker vi till en vecka långa läger och fritid verksamhet är bågskytte. Jag äger en sammansatt båge och fick i bågskytte när jag var 10. Detta är min första instuctableDet finns tre huvu...

Styra Netflix utan att få upp

jag älskar att titta på Netflix. Jag koppla in min laptop till min stora, platt-TV via HDMI-sladden. Tills jag men av detta, skulle jag behöva få upp och tryck på datorns musknapp att spela nästa episod eller spela upp/pausa videon. Du kan nu, låg i...

Hur att gå upp tidigt.

Att stiga upp tidigt alltid verkar vara en omöjlig uppgift för de flesta av oss, andra kan få upp så tidigt som vill utan någon sjuk verkningen, å andra sidan behövde jag hitta knep för att få upp.Steg 1: Komma till sömn. Först och främst inte spende...

R/C flygplan lagring galgar att organisera din flotta och rensa upp i ditt garage.

Om du fick in RC flygplan som jag gjorde, du har alldeles för många plan sitter runt. Jag var sjuk av stapla dem i försiktig högar endast att få hangar utslag som de fick flyttas.Dessa galgar kommer att få dem från golvet och upp ur vägen i taket.Det...

Stealthely reparation rost och billigare att starta upp!

Detta instructable kommer att lära dig hur man reparera rost på en mindre pinsamt sätt.Först. Om du försöker detta, bör du antingen inte riktigt bryr sig för mycket om bilens lack eller plan på att få en färg jobb så SMÅNINGOM i livet av denna bil, e...

Steg för att plocka upp en kvinna!

Vid en punkt i livet, en man kommer troligtvis få ett mod och lyckats plocka upp en kvinna med inga gamed linjer. Inte varje kvinna vill kännas som att man bara försöker spela spel och hon är allvarlig. Detta gäller även kvinnor eftersom män inte vil...