Aurora mini 18
Min besatthet i år är full-color LED. Som ett resultat har jag gjort Aurora 9 x 18. Så mycket som jag älskar omfattningen av Aurora 9 x 18, ville jag också ha något mindre, kanske något som kan gå på en kostym.

Här är Aurora mini 18. Den har 18 full-färg/RGB lysdioder på en minsta möjliga cirkel. Med en enda PIC mikrokontroller, är ändra 18 RGB lysdioder smidigt att tekniska gränsen. Med den nya PIC med bredare nätspänning, kretsen är förenklad jämfört med Aurora 9 bar och användning av två AA eller AAA batterier (3V drift) eller ett litiumbatteri är nu möjligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Färg ändra natt Joule tjuv

jag fick denna undersökning från en lärare som undervisar i gymnasiet barn elektronik - kan vi få en cool kit som Aurora mini 18, i ett enklare och billigare? Jag föreslog natt Joule tjuv, men läraren tyckte att det inte var tillräckligt sexig för ba...

DIY Ariel och Aurora Tiara handledning

jag älskar den lilla sjöjungfrun. Jag älskar tiaror. Detta var en no brainer.När jag gjorde denna tutorial, märkte jag att det skulle vara lätt att använda dessa tekniker för att göra Auroras (Törnrosa) tiara också.Steg 1: material För detta projekt...

Aurora 9 x 18 Kit

*** det finns en uppdaterad version av detta kit på http://www.theledart.com/blog/store ***Svara på många frågor, finns Aurora 9 x 18 Kit nu, så detta är specifika för den byggsats Instructable.Lämna gärna kommentarer, särskilt tips för framgångsrik...

Aurora varningar

Aurora borealis och aurora australis, allmänt känd som den norra och södra lyser, är vackra naturfenomen. Jag har varit typ av intresserad av att se dem ett tag, och när jag gick på college vid Michigan Tech i höstas, tänkte jag "här är min chans! Ja...

Spectrographic Auroral indikator - en Northern Lights varning enhet

---3/16/2011 EDIT: The Wing Kp förutspådde geomagnetiska aktivitetsindex modellen distribueras nu och operativa. Costello nu betraktas som icke-operativ och kommer att upphöra den 23 Mar 2011. Kommentarer och frågor är välkomna på SWPC. CustomerSuppo...

Aurora 9 bar - essensen av Aurora

sedan införandet av Aurora 9 x 18 har jag fått många förfrågningar om kit och PCB. Jag är fortfarande ganska tveksamma till att göra dem tillgängliga för ett par anledningar. Men jag vill verkligen andra LED älskare (ok det kanske låter för mycket :)...

Aurora 48-48 RGB LED Sequencer

Aurora 48 är en kompakt och tunn profil färg LED sequencer. Det byggs helt med ytmontering komponenter, så att profilen är rent och snyggt.Steg 1: funktioner Kan individuellt kontrollera 48 fyrfärg lysdioder.Varje LED kan vara bleknat i 7 bitar per k...

Aurora 18 x 18 - Big Brother av Aurora 9 x 18

det finns några saker som du kan aldrig sluta. Efter byggnad Aurora 9 x 18, kunde jag bara inte skaka av undrar, vad händer om jag gjorde det större...Så jag äntligen bröt ner och gjorde en större version av Aurora 9 x 18, Aurora 18 x 18.Precis som n...

Aurora 9 x 18 RGB LED art

*** kolla min blogg uppdaterad version av detta projekt och mycket mer! ***Min besatthet av lysdioder har lett mig till detta. Aurora 9 x 18 är en sak av skönhet (om jag får säga så själv)-har 162 RGB-lysdioder i en cirkulär konfiguration. Färg i var...

Hur man gör Aurora papper flygplan

Snabb och räckvidd lång och glatt, Aurora är en dart pappersflygplan liknande form som den påstådda Lockheed SR-91 "Aurora" spy flygplanen och bär namnet som en hyllning.Trots dess intrikata design, Auroras utveckling var snabb och hade några pr...

ESP8266 Aurora projektor

ESP8266 IoT kontrollerade Aurora Master Ocean koppla av projektorÖversiktAurora Master Ocean koppla av projektor http://goo.gl/ZmdWgr är en billig populära LED-baserade specialeffekter nattlampa. IT-projekt sakta flytta färgade mönster på väggarna el...

Fyrfärg LED touch Aurora

I själva verket började jag designa detta kit för ett år sedan. När jag avslutat den sista DIY kit, har jag en idé att göra en full-färg LED kit. Men efter jag gör version 1.0 av denna Aurora LED, men mina vänner sa de föredrar den större storleken l...

RGB- eller Aurora Boreal lampa

Detta är en liten rum-lampa inspirerad i Aurora Boreal med hjälp av kameleont lysdioderErfarenhet: perfekt för nybörjare inom elektronik, själv inlärare och inga särskilda kunskaper behövs.Publik: Bra för föräldrar eller lärare för en 20 till 40 min...

Fallet för mini-itx moderkort Asrock AM1H-ITX för HTPC / dagens dator

Detta är ett litet projekt som består av att skapa ett fall för mini-itx Asrock AM1H-ITX moderkort.Detta forum används till stöd för de nya 4 kärnor AMD Kabini processor, som inte är så stark, men har allt du behöver för en bra HTPC dator eller ens e...

Min enkla STRIIV hållare

ÖversiktMin enkla "Life Hack". Vissa använder aktivitet trackers för den vanliga, spåra mina steg, spåra mina brända kalorier... Jag bär min aktivitet tracker främst för att hjälpa mig att komma ihåg att ta särskilda läkemedel för att förhindra...

En skiffer solur, snidad av min stora stora farfars 1858.

Detta är ett bildspel med ett skiffer solur snidad av min farfars far bra bra, hans namn var Alexander Mills. Solur höggs 1858 från en bit av skiffer, den ringa del är bruten men skiffer är i ganska gott skick.Ett av min pappa 's gamla kunder kallas...

Hur man gör en av min kaffe

detta är min första Instructable vara så trevligt jäklar.Höger, om du har koffein känslighet, är gravid eller på någon medicin som inte är lämpliga för användning med koffein jag skulle avråda från att dricka och en av dessa.Detta gör ca 1L (1 liter)...

Min bästa Espresso Machineless Latte

min lösning på lattes hemma, utan en espressomaskin.Steg 1: Espresso Machineless Espresso Ifrån att ha en riktig espressomaskin i huset, det bästa sättet jag har hittat att falska espresso är den uppochner brygga metod med den fantastiska, prisvärda,...

Enklaste Mini serietidning

Detta Instructable visar dig hur man gör en otroligt lätt miniatyr serietidning på bara några minuter. Denna typ av bok kallas också en zine. Jag har gjort många av dessa och jag skriver i dem när jag har ledig tid.Steg 1: Samla materialDu behöver ba...