Avsnitt 13: Den dolda bokhylla Arcade

har du någonsin velat äga en egen Arcade skåp, och hålla den i rummet utan att dina föräldrar/make/lärare veta?

Väl vi på dumma uppfinningar vet hur du känner, det är därför vi har skapat The Hidden bokhylla Arcade!

Bakom de falska böckerna är en fullastad, funktionella arcade!
Inte bara det, men bakom botten böckerna är ett DVD-bibliotek med inbyggd DVD-enhet!

Detta roliga DIY Arcade skåp är ett måste för alla som vill hålla hans spel vana hemligt!

Relaterade Ämnen

Dolda bokhylla ljus växla

denna instuctible kommer att visa dig hur man förvandlar en vanlig inbunden bok till en dold switch en lampa eller en med sladd enhet.I höstas fick jag letade efter en present till min fru och kom över växeln Secret passage på Blight mönster (http://...

Dolda bokhylla dörr med magnetiska lås

jag hade min träbearbetning butik i källaren förrådet, men folk alltid Tjuvkika i försöker se min halv färdiga skapelser. Jag bestämde mig att göra rummet lite mindre iögonfallande.Det tog mig ~ 12 timmars arbete sprids över ett par helger. För det m...

Den mystiska bokhylla

alla min bror ville för julen var en hemlig dörr. Eftersom varje själv respekt man bör ha en. Jag började genom att ta vissa mätningar, lite internet forskning och detta är vad jag kom med. Svåra var att han bor en timme från mig. Så jag var tvungen...

Dolda bokhylla dörrar till hemliga lair

Varje super skurkar onda lya behöver en hemlig ingång. Det var motivationen för detta projekt.Konstruktionen var baserad på min egen design. Det önskade dörrarna till fullt fungerande bokhyllor med en unik öppningsmekanism. De gångjärn inåt och dra u...

Dolda bokhylla dörren

jag började med 3/4 i pine sidor och skär dem till 80 1/2 lång x 10 1/2 bred och jag spårat dem i botten för att passa över det första stegetSteg 1: få vinkeln rätt hyllorna var 3/4 pine styrelse och baksidan av hyllan var 3/4 tum plywood. allt var s...

Avsnitt 26: Den gaffel Remote

på Thanksgiving helgen, du och din släkt kommer att kämpa för kontrollen över två saker som får äta Thanksgiving matrester, och som har kontroll över TV-fjärrkontroll.Aldrig har någon kunnat ta kontroll över både förrän nu!Att införa gaffel fjärrkont...

Avsnitt 4: Den oändliga Slinky

är du trött på att inte kunna använda ditt Slinky Jr. eftersom det är för liten för att falla ner för trappan?Bra har folk på dumma uppfinningar kommit fram till ett sätt att använda din Slinky Jr utan några trappor alls!Titta och njut! och glöm inte...

Ihåliga choklad äpple - den dolda chokladen

Få frisk och yummy snack för dina barn till skolan på bara 5 minuter.Steg 1: Skär uppBörja med ett äpple och skär upp i platt conus och spara den för senare.Steg 2: Se fördjupningenMed en kniv och en tesked ta kärnan ut.Steg 3: Gör din egen chokladFr...

En förbättring av den dolda mp3 i en hoodie

jag nyligen surfning instructables och jag hittade den härJag insåg att de var lite uppenbart när jag hade på mig dem så jag tänkte att jag skulle ändra designen lite. hålla i åtanke att detta är min första instructable. Konstruktiv kritik uppmuntras...

Den dolda bärbara

Hur dölja din telefon i hemmet eller i klassSteg 1: Skär några sidorTa en gammal bärbar dator och mäta ut önskat objekt som du vill dölja, sedan skära dem utSteg 2: SådärJag skär ut ett stort nog rektangeln att passa min i telefon 5c, kan du göra all...

Ikeakade - dold Arcade skåp

Välkommen till Ikeakade! 99,5% gjort!Som ett barn av 80-talet, har jag alltid haft en plats i mitt hjärta för dessa arkadspel som jag tillbringade otaliga timmar och inkvarterar på. Några av mina käraste minnen inkluderar min generösa pappa tog mig o...

Bokhylla säng med dold förvaring

letar efter en billig men cool säng, med inbyggd sidobord och gott om förvaring? Inte leta längre.Här är ett enkelt sätt att förvandla en bokhylla till en säng. Inga verktyg krävs. Just det: ingen borra, ingen hammare, inga naglar--bara måla.Vad du b...

Bokhylla / Han i Carbonite dolda dörren

detta är lite av konstigt. Jag fick en massa begrepp från andra dolda bokhylla dörren tutorials, men till vissa vändningar av min egen.konceptet är en bokhylla inbyggd som kan vridas för att avslöja en ingång till ett rum.När mitt hem byggdes sparade...

Super enkel hemliga bokhylla dörren & bok låsa upp mekanismen

Mycket har som, antar jag, alla barn som läsa serier eller sett Batman eller någon av de talrika litterära eller pop-kultur exemplen på hemliga dörrar leder till Bat-Cave eller hemlig passage/rum, jag drömt om att ha min egen hemliga dörr dold av en...

RasPi två spelare Arcade soffbord

Här är min version av Raspberry Pi arcade soffbordet. Jag fick idén från andra stora instructables på här och ville dela mina erfarenheter med att bygga.Tabellen kan spela spel från flera spel epoker inklusive NES, SNES, Sega, Playstation och N64 (N6...

Multipurpose flytande uppställning med dolda fack

Jag ville ha denna hylla att tjäna mer än en syfte. För närvarande är det ovanför min arbetsbänk i verkstaden men det skulle också vara perfekt för någon liten utrymme över ett skrivbord.Jag tänker jag kanske flyttar den till mitt träningspass rum så...

Tabell Top Arcade Center

Av Nathan BlaylockVåren 2016Essens uttalande:Live arcade upplevelsen med ditt eget spel hemma.Beskrivning:Denna tabell topp arcade center kommer att göras med trä och blir komplett med en inbyggd iskärm och dator, högtalare, joystick och knappar som...

Snabb och rasande bokhylla

Tillbaka i augusti 2015 kontaktade min store manager på The Home Depot mig ber om min hjälp med ett volontärprojekt. Innan jag hade även en chans att säga ja eller nej till det, informerade han mig om att han redan berättade för folket det var för at...

Donk-ade Kong Ion Icade Arcade

Kan möta det, varje person över 30 år kommer att ha spelat i arkaderna som barn, antingen i Butlins eller Blackpool, eller även i en liten greasy spoon som hade Double Dragon för 20p ett kast av mitt hus, eftersom rymden är en premium med en full sto...