Balsa låda för två kortlekartillbaka i college, jag hade en kortlek kallas "Reflexioner" som jag använde för avläsningar med vänner. De var något som tarot, men mycket mer förenklade, med enstaka ord och abstrakta bilder.

Jag hade också ett däck av Wonderland Tarot, som jag använt på ett liknande sätt. Jag bestämde att jag ville göra en låda att hålla båda däck, och detta var resultatet.

Den är tillverkad av standard balsa trä bitar från hobby shop. Sidor, topp och botten klipptes från 1/4" plankor, med en mindre bit limmade på locket till ge en tight passform. Större block användes i botten för att göra urtag för tarot däck.

Jag använde några rester av mocka för att göra en fullängds gångjärn och ett par rem nedläggningar som passar över huvudet på två mässing träskruvar.

Hela sattes tillsammans med trälim, slipas slät, dekorerad med ett vedeldade verktyg använda bilder från korten, och sedan slutade med linolja.

Relaterade Ämnen

Balsa trä bro

denna instruktionsuppsättning lär du dig att utforma och bygga din egen brygga gjord av balsaträ. Detta är en rolig, spännande projekt som kommer att underhålla en enskild i timmar. Många high school och college- och informationsteknik klasser måste...

Balsa trä flygplan långt flyg

Vad behöver du?-balsa stick (10 av 10 mm) 660mm längd (ej i bild)-2 x carbon lister (1av 100 mm) 660 mm längd (valfritt)-3 x balsa trä lister (1 av 100 mm) 1000 mm längd-balsa trä framkant (standard 8mm tjocka) 660mm längd-balsa trä thrailling kanten...

Skapa din egen balsa trä glider!

Vill du göra din egen ursprungliga balsa trä glider?Följ denna manuel och bara några steg du har ditt eget flygplan.Steg 1: Flygkroppen Först och främst behöver du rätt material. Eftersom det är ett segelflygplan, blir det viktigt att det är mycket l...

14,4" balsa båt bygga

Hey guys! Jag gjorde denna lilla killen av balsa, då omfattas balsa i glasfiber att försegla det och skapa ett slags skydd incase jag slog något i en sjö. Rodret församlingen är göra av aluminium. hoppas ni njuter = D...

Balsa Spitfire model small scale

Here are some pictures of a spitfire I built a year or two ago. Jag hämtade några planer från internet och storleksändras dem till den storlek jag ville bygga. Jag köpte några små balsa lakan och sedan klippa ut wing revbenen och opinionsbildare för...

Animatronic Balsa trä Hand

här är något jag byggt 3 år sedan över sommaren. Allt det gör verkligen är öppen och nära fingrarna på handen men det visar också hur senor fungerar i en verklig mänsklig hand. Det verkligen är ett ganska intressant projekt och kan börja du med vissa...

En enkel elegant 30 minut Balsa Glider

Jag var upptagen montering min 3D-skrivare, och vädret utanför var så häftigt, jag dock skulle det inte vara coolt att gå flyga ett plan i parken med min 4-årige son. Var en bra idé tills jag insåg alla hans andra planer väl lite icke-funktionsduglig...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Balsa trä flygplan

detta är en lätt balsa trä planet tar det bara ungefär en timme att göra. Det gör en stor dekorativ objekt eller vägg konst. Detta projektet är en stor nybörjare för någon bara komma in i balsa eller trä modeller.Vad du behöver:-Små Balsa pinnar-Lim-...

Balsa plan

Hier kan je de blauwdruk Lacke die ik van mijn vliegtuig gemaakt heb. Alle afmetingen staan erbij. De latjes balsa die ik gebruikt heb, hadden een dikte van 5 cm. Alle afmetingen aan de linkerkant zijn hetzelfde voor de rechterkant. Moest je het niet...

Balse plan modell

Ingenting är bättre då att få din lilla bror och systrar till hans underbara hobby som vi kallar RC Hobby. Mina kusiner kommer till mig i sommarlovet så jag beslöt att göra en plan för dem, inte radiokontroll men en segelflygplan typ... Jag tänkte at...

Rubberband balsa flygplan

Detta instructable visar dig hur man gör en rubberband flygplan med balsaträ och frigolit.Målet med detta flygplan är att flyga så långt som möjligt.Steg 1: Krav på material 1. en styrofoam tallrik2. balsaträa. 2 barer av 5 mm x 5 mm x 1000 mmb. 1 ba...

Gliding Egg Lander (Balsa Wood Plane)

Trä flygplan upphör aldrig att förvåna mig. Byggandet av vingarna särskilt alltid slår mig som ett konstverk. Detta instructable visar dig hur man gör en balsa trä flygplan med vissa metoder som används för att göra större plan också.Vem i deras rätt...

Balsa trä julkort

inte gillar valet av julkort i år? Vill du göra något för hand som kommer att vara säker på att komma ihåg? Har lite tid och några hantverk levererar tillgängliga?Väl är här din chans att göra ett personligt kort för dina nära och kära för semester....

Balsa Bridge

detta är en bro som jag byggde min utarbetandet design klass, önskar verkligen att jag skulle tagit fler bilder längs vägen, men jag hade ingen möjlighet att tills min syster slutligen Låt mig använda sin kamera. Bron är 10 inches från början till sl...

Vad att göra med Extra Balsa

du har massor av extra balsaträ från ett skolprojekt eller en modell exe. Vad gör du med det? Det är bara tar utrymme och samlar damm. Jag är här att hjälpa till.Steg 1: Bra idéKomma med ett hantverk eller ett projekt att göra. Till exempel är ett mo...

Farbror Henrys lada-Hand snidad Balsa trä 1:160th N-skala

Detta är min farbror Henrys Barn hon har haft några skador, vissa reparationer och vissa rivning eftersom jaganvänds för att besöka gården när jag bara ett barn.Steg 1: Vänster - använde jag Sketch-up Rita upp 3D-bilder och 2D-att skriva ut och använ...

Hur man bygger en Battery Powered Plane (Balsa trä flygplan)

en "hur man" guide visar hur du gör din egen batteri drivna balsa trä flygplan. Jag använde mitt 24" plan visas i en tidigare handledning i denna video. Du kan hitta allt du behöver för att göra det på RadioShack. Tack för att titta på och...

Hur man gör Balsa segelflygplan

i detta instructable du kommer att lära hur man bygger hemlagad balsa segelflygplan.Steg 1: Hitta några ritningarSteg 2: Skär flygkroppenNu, du kommer att skära flygkroppen ur en bit av balsaträ.Steg 3: Klipp ut stabilisatorer och vingarNu, du kommer...