Bärbar n kompakt kaffe filtrering kaffekopp ingen kaffemaskin behövsOk om du inte har kolla mitt kaffe filtrering halm instructable du bör definitivt kolla upp det!... och medan du är det. rösta på mig:)...

Detta löser problemet med människor som älskar kaffe men avskyr snabbkaffe lång... för campare, för människor som inte har kaffemaskiner, för folk som gillar en stark kopp kaffe, för människor som gillar att kunna göra kaffe någonstans snabbt och enkelt... och den bästa delen om det... är det ens din fru eller nära anhörig kommer att älska och använda!

Hur som helst när jag berättade min fru om min awesome kaffe filtrering halm för människor som gillar att campa och vill ha en bärbar kaffebryggare utan att behöva dricka snabbkaffe... Jag trodde hon skulle vara mycket imponerad... ändå var jag träffar med den enda sak de flesta killar hatar... ett ansikte av dissaproval och en snabb fråga. Varför vill folk att dricka kaffe från ett sugrör...

Jag försökte förklara för henne att människor som campa inte gillar att bära en massa saker... och även om vissa människor älskar kaffe... de vill inte ha en kaffebryggare... men jag tror inte hon fått pont på min uppfinning...

Så istället för att ge upp och acceptera att min fru skulle prob aldrig använda min uppfinning... Jag gick tillbaka och omarbetats min design...

Hon har en kaffekopp som hon aldrig lämnar bakom... Jag såg att samma påfyllningsbara kaffefilter från min keurig maskin som jag använde i kaffet filtrering halm också monteras inuti kaffekopp... Så jag testa monterade min kaffefilter inne och försökte arbeta ett sätt för den att fortfarande filtrera mitt kaffe...

så här är det

Material

Keurig refilable kaffe kopp
kaffekopp... (en som den jag använder)
Drill...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärbar kaffe filtrering halm för utomhus eller kaffe missbrukare

har du någonsin varit utomhus camping, vandring, eller bort från en kaffebryggare? önskar du inte du kunde ha en kopp joe att ge dig en trevlig hämta mig?Tja har jag... är olycklig... och dessa koffein huvudvärk är hemsk...Som många av er kanske vet...

Hur till hacka kulle klättra--ingen JAILBREAK behövs

varning: detta kommer absolut NOTTTT fungerar på en ANDROID (Ex: Galaxy)MAKE SURE: Du har Hill Climb avvecklas genom att trycka på home-knappen två gånger. Skjut den rakt upp och det ska försvinna.Obs: Om du inte stänger ut spelet, det fungerar inte....

Bakgård damm och vattenfall: ingen erfarenhet behövs!

Jag har velat ha en damm hela mitt liv. När jag var sju jag bad min mamma att låta mig bygga en. och hålls tiggeri för de kommande nio åren. När jag fyllde sexton, sade hon slutligen ja.Fem minuter senare var jag på bakgården med en spade.Det tog någ...

Lätt silhouette/väggmålningar. ingen talang behövs

HejJag ska visa dig ett par sätt att dekorera dina väggar med en silhuett eller en bild som du väljer. Dessa få enkla steg kräver nästan ingen konstnärlig kompetens heller de kostar mycket att göra.Allt du behöver är:-projektor (du kan också använda...

Hängande Monitor--ingen tabell behövs!

Begränsat utrymme och om att sätta saker är ett problem för många människor. Det är för mig.Mitt skrivbord blir alltför rörig för snabbt. För att frigöra lite utrymme, bestämde jag mig att avbryta min datorskärm från overhead. Över min arbetsplats är...

Hur du gör din egen mjölk, ingen ko behövs

Jag älskar min spannmål på morgonen, men en gallon mjölk kommer inte hålla den sista skål full, och det är alldeles för dyrt. Så, jag gör min mjölk från vatten och Half & Half kaffe SKUMSLEV och har gjort det i år. Jag oroa dig inte om vitaminer, jag...

Paracord Rock Sling (ingen jigg behövs)

"Således David segrade över filisté med en sele och en sten, och slogg kälkborgare och dödade honom. Det fanns inga svärd i handen på David."- 1 Samuelsboken 17:50. Sjalen är en mycket gammal och mycket användbara vapen som har dräpt även den mä...

20 min intensiv Core Cardio (ingen utrustning behövs)

Prova denna 20 min icke stopp intervallträning som fungerar magen övre/nedre, obliques, nedre delen av ryggen och benen och överkroppen. Det är super intensiv men efter 20 min du är klar för dagen :-)...

Android-telefon falska virus upptåg ingen installation behövs.

Detta tilltag är hysteriskt kul det kommer att göra dina vänner telefon galen men det DOS inte göra verklig skada så helt säkerSteg 1: Utvecklaren alternativet Gå till inställningar och bläddra ner till utvecklare alternativ klickar sedan.Sedan aktiv...

Industriell metall AV Tower (ingen svetsning behövs!)

i detta instructable jag visar dig hur du skapar ett AV står hög (dvs. en bit av möbler att hålla hemmabio komponenter) av metallvaror för industriellt ändamål som plåt, stålrör och gaveln lameller.Detta AV torn skapades för en privat film screening...

Hur göra en windows-dator som ser ut som en mac! INGEN NEDLADDNING BEHÖVS!

Detta är ett bra sätt att göra datorn windows ser ut som en mac. Till skillnad från många sätt du kan göra det, detta sätt är helt säkert och du behöver inte hämta eller installera riskabelt programvara som saktar ner och skadar ditt system. Detta är...

Det bästa gädda spåret: Ingen pressningar behövs

Vid fiske efter gädda eller andra köttätande fisk hittar du att dessa monster kommer att skära igenom varje fiskelina. Därför behöver du ett stål spår att skydda ditt bete eller lure från att gå vilse i processen, annars lämnar dig frustrerad och ska...

Liten och enkel Lego nyckelring. Ingen borra behövs!

jag var i Lego butiken ett par dagar tillbaka och det var dessa Lego nyckelringar som du kan ansluta men det kostade 10 spänn så jag bestämde mig att göra min egenSteg 1: Samla ditt material! För att göra denna nyckelring du behöver Tacky lim eller o...

Konvertera Film-Slides till Digital (ingen fysik behövs)

jag har hundratals gamla mellanformat bilder från de tidiga 1960-talet, som jag sköt med min Rolleiflex-kamera. Många är mycket dyrbar, och i vissa fall, historiska platser, etc. Jag slutade bygga scenen set-up visas, och tillsammans med min nuvarand...

Kryddad frukt limpa - ingen Kneeding behövs!

jag snubblat över detta recept för några månader sedan, och har förändrat det flera gånger. Känn dig fri att låta mig veta av någon ändras som du tror skulle verkligen gör denna frukt limpa ännu bättre!Steg 1: Ingredienser 200ml mjölk160grams socker2...

Hur att hitta vinkeln för att skära ut trumman väggar. Ingen kalkylator behövs

enkelt sätt att ta reda på hur att hitta vinkeln för styckning trumma väggar på ett sätt där de passar flush. Fler segment du vaknar desto lättare är det att göra en cirkel. Bara sand av hörnen....

Enkel och snabb fruktsmoothie! (ingen mixer behövs!)

Denna enkelt och snabbt fruktsmoothie fyller och stor för en eftermiddag mellanmål eller ens frukost!Och inte bara denna läckra smak, men du kan passar det till din smak!Den ursprungliga smoothie har bananer, jordgubbar och blåbär men du kan sätta di...

Hur till 3D ut från din iphone/ipod eller dator, ingen skrivare behövs!

Steg 1: Mecube 1 sätt att 3D utskrift från din telefon är en app som kallas mecube. Få det på iOS AppStore, och du har möjlighet att göra pixel 3D utskrifter. Ta handledning på app! Det är också en hemsida, här är länken. http://mecube.com/Steg 2: Sc...

Gör en vacker stål svärd för Under $20 (ingen Forge behövs)

Detta är ett bra sätt att göra en realistisk tunga stål svärd med billiga delar från en järnaffär.De ser mycket imponerande över en spis som en dekoration med ett svärd eller familj vapen ingraverat på dem. De gör också en LAJV eller spelet av troner...