Barbie att Troll Transformationi detta instructable jag kommer att berätta hur man gör en Barbiedocka till ett troll. Såhär kan du göra andra monster och sådant. Jag jobbar nu på ett spöke. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ha de korrekta bilderna. Jag tog mig från internet. Allt jag kom ihåg att ta var den före och efter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Claus att clownen Transformation

jag är helt övertygad att få ut mesta möjliga av saker du betala bra pengar för eller ens hitta i papperskorgen för den delen.Detta Instructable visar hur du snabbt och enkelt förvandla en animatronic Santa (arbetar eller inte) till en läskig Clown f...

Hur att fånga inlandsområden lax

Inlandsområden laxen är kungen av all fisk i nordost, och det är lätt att se varför: de är stora, starka och kommer att fortsätta kämpa tills de är på bordet. Inlandsområden lax, i nordost, är en mindre variant av atlantlax, även om de fortfarande ha...

Den schweiziska armén Barbie

Ge unga flickor att vidga sina horisonter bortom leker med stereotypa kön förstärka leksaker genom att kombinera en allas favorit rosa tjej-centrerad docka med något lite stabby.Ett multiverktyg är gömd inuti bålen av Barbie, där bladen kan dras ut f...

Hur att reparera och återuppliva en amerikansk gjort Zenith transistorradio.

detta instructable tar för givet att du kan löda, arbeta med små delar, läsa värden på kondensatorer och har en grundläggande förståelse av el.transistorradion har varit i produktion i över 50 år nu. även tidiga är vanliga fynd på varvet försäljning...

My small transformer

Detta är min hemlagade transformator... Jag menar små...Det är en transformator från en rc billaddare...Jag använder ac adapter 12v...Jag slingrande primära spolen (ingång) 5 vänder och i sekundära spolen (output) 20 turn...Det är en e_block transfor...

Enkelt sätt att lägga till spöklika siffrorna i dina bilder för Halloween

uppdatera dig socialt nätverk bilder för semester är alltid kul, det finns alltid massor av sätt att manipulera foto att lägga till funktioner som monster eller Zombie ut dina gör. Men min favorit har alltid varit ett spöke i bildens bakgrund du se o...

Spot Svetsare från en mikrovågsugn transformator och vattentank

jag har sett några projekt som använder en gammal mikrovågsugn transformator igen såret med en låg spänning sekundär för att göra en hobby spot svetsare, och jag bestämde mig för att prova på att göra en. Jag slutade designa min egen med koppar blad...

Hur man Troll någon på Instructables.com

.............................................................................................................................................................................................................................................................

Steampunking en Dodocase VR

Idag ska vi Steampunk upp Dodocase VR!Vi kommer att gå från en bit kartong till en fullt färdiga konstverk Steampunk som kommer att fungera som en full VR-hjälm! Denna del kommer att variera från person till person och att göra en unik pjäs är starkt...

Adobe Flash Animation instruktionsuppsättning

denna 10 steg instruktionsuppsättning skapas för en användare som har grundläggande kunskaper om Adobe Flash Professional. Dessa instruktioner gör att användaren kan öka ett fotografi med hjälp av "mask" och "form tweening" funktioner....

Anpassa beten för en grönare fiske

Catch and release är ett av stegen till en grönare sport fiske emellertid mycket få lure tillverkar tillverkar och säljer beten byggd för fångst och release. De flesta beten är gjorda med taggtråd diskant krokar som kan skada fisken och även om fiske...

Chokladig jul

jag har inte någonsin varit på ger slutet av presenter (jag vet, ledsen?), men i år bestämde jag mig för att jag skulle göra större ansträngning att sprida gott mod mer bland vänner till mig så jag bestämde mig att hitta ett billigt och enkelt sätt a...

Länka kort

detta lär du dig att trolla länka 2 vanliga spelkort.Steg 1: Ställ in Göra en liten reva på sida 1 av spelkort.Steg 2: Rip ut centrum Sedan vika kortet i hälften och slita ut mitten.(Detta ger dig 1 kort med ett hål i den och 1 med en reva i sidan oc...

Matta dödsfälla

detta är en matta fälla jag gjort. Detta är en fälla för dina vänner att troll dem. Det är enkelt och snabbt att göra. (det finns en bugg med tecken så om det kraschar inte kan du göra det på det världen) kom ihåg att följa om du gillade läraren!Steg...

Hur konvertera AC till DC

denna handledning visar hur du konverterar AC nuvarande till likström. Denna handledning kommer att lära dig vad en transformator, diod och vad en bron likriktaren är. Varning jag inte är ansvarig om du skadar dig själv, Använd sunt förnuft och forsk...

En mycket enkel LED arbetsbänk

Hej alla! Detta är min första instructable, så behaga bli slag om jag har gjort några misstag förfarande/språk. Jag blir glad för några förslag eller korrigering.Jag beslutade att bygga en liten LED arbetsbänk. Det är mycket enkelt och det kräver bar...

Trafiksignal / bromsljus ledningar med Arduino Controller

jag alltid velat ha en gammal trafiksignal och slutligen fick en nyligen. Det var dock mycket enkelt fast så att alla lampor var fast på. Vad kul är det? Jag ville prova en Arduino styrenhet och trodde detta skulle vara ett trevligt enkelt projekt at...

Gummi hammare Mjölner

och lo, från bards av Marvel kom en berättelse så bedövning, så rörande, så succéföreställningarna, att folket var skakat i hela landet. Och ja, cosplayers gjorde come-Titta, är poängen att jag gjort en Thor kostym för San Diego Comic-Con, och jag be...

Super enkel kraftfull Flyback förare

första saker först, en ansvarsfriskrivning:Jag är inte ansvarig för kroppslig skada eller skada på egendom som är ett resultat av en byggnad eller använder denna krets. Hög spänning kan vara farligt eller dödliga när de används felaktigt, och det är...