Barbord och skrivbord - med hjälp av IKEA bordsskivor (VIKA AMON)jag har nyligen köpt två bordsskivor från IKEA, VIKA AMON serien, i högblank vit. Jag bestämde mig för att jag skulle göra baserna för dem med hjälp av tall som jag köpt från Home Depot. Majoriteten av Snickeri kommer att fickan hål, med en pocket hole jig.

Svårighetsgrad

Jag hittade detta projekt vara mycket roligt och givande. Med rätt verktyg och den information som jag lämnar i detta Instructable skulle jag överväga detta projekt vara en 5 av 10 för en erfaren woodworker. Det är också ett väldigt hanterbar projekt för en nybörjare.

Kostnaden

Den totala kostnaden för projektet är ungefär $60 per bord (inklusive bordsskivan köpt från IKEA) och cirka 8-10 timmar av arbete totalt.

Rekommendation

Jag rekommenderar starkt att du tar på detta projekt om du behöver en bar bord. Den ursprungliga pjäsen på IKEA, som är en rostfri ram, kommer att köra dig $200 CAD. Att göra basen för din bar bord kommer att spara $120. Bygga en bas för skrivbordet fungerar faktiskt för att vara $5 mer än köpa färdiga skrivbord från IKEA, som är toppen med 4 individuella ben. Eftersom jag behövde båda, jag beslutat att bara bygga dem både mig själv och jag sparade $115 totalt.

Varningar:

Läs och förstå ägarens / säkerhet manuell av alla dina verktyg innan de används. Vissa vakter och säkerhetsanordningar togs bort för att göra detta Instructable, jag vill inte rekommendera att du tar bort alla säkerhetsanordningar eller guider från dina verktyg. Säkerheten kommer först. Lägg dig aldrig i fara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En platt (ish) pack skrivbord med gångjärn, lås och mortised lederna.

Min flickvän / fästmö / fru (hennes titel beror på vem man frågar) behövs ett skrivbord att studera på i vårt hus i Filippinerna. En snabb sökning av de lokala butikerna visade ingen kostnad effektiv skrivbord som approximeras hennes behov. Och verkt...

Bygga en mycket enkel skrivbord med endast en Dremel (och en skruvmejsel)

kan du bygga ett skrivbord med begränsad erfarenhet och bara en Dremel och en skruvmejsel. En järnaffär bör kunna skära din trä.Jag ville ersätta mitt skrivbord med en mycket större trä. Jag har nästan ingen bygga upp kompetens och jag är förvånad öv...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Micro skrivbord och stol med tillbehör

här är ett litet skrivbord med en stol, skrivbord är ungefär en tum lång. Den levereras även med flera tillbehör for... den som kommer att sitta i detta skrivbord. Perfekt för en liten kontorsbyggnad. Jag kan göra ett litet skåp i framtiden, eller an...

Hörn skrivbord med en gamla och slitna möbler

Välkommen till.För att göra detta hörn skrivbord gjort mig en massa sakerDetta är min första tutorial så tänk med oss med tanke på att min engelska inte är braför det förstaMin 4-åriga dotter har inte ett skrivbord för din datorför det andraOrganiser...

Eletronics vänliga skrivbord med CNC Router och plywood

detta är en uppdatering av en traditionell office skrivbord design med vissa funktioner att göra den mer användbar för elektronik lastat hem kontorsmiljö:-Utrymme till springa mångfaldig kraftkabel och binder med rep, i stället för en enda sladd nyck...

Fancy och funktionellt skrivbord med en inbyggd PC

detta var, redan nu, det svåraste i mina projekt. Arbete på den här kräver lite precision och en hel del tid. Ha lite mer fancy verktyg skulle vara riktigt användbart här - jag inte hade några och även om jag lyckades, jag tillbringade långt mer tid...

Flytande datorarbetsplats skrivbord (med dolda skrivare område och flytande tangentbord utdragbar)

i detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde min nya dator skrivbord med ett skåp med en flyttbar hylla, flytande utdragbara tangentbordet och dolda skrivare område. och det är alla mycket, mycket robust (ignorera bristen på kabelhantering)....

Skrivbord för loftsäng IKEA Lo

gjorde jag ett skrivbord för min dotters IKEA Lo loftsäng. Det var hennes idé att göra skrivbordet under sängen, som hon gillar att sova högt. Det gör också bra användning av utrymmet i det lilla rummet.Skrivbordet är Höj-och sänkbara och om stegen n...

Glas Top skrivbord med Ambient/Bias belysning

detta Instructable/Ikea Hack kommer att lära dig hur jag byggde ett glas top skrivbord med omgivande belysning.Det finns många sätt du kan göra detta projekt men jag valde något billigt och enkelt att arbeta med. Så valde jag att få mitt material på...

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Aluminium plåt skrivbord med LED-belysning

är du intresserad av att bygga ditt eget skrivbord? Denna guide ger detaljerade instruktioner av struktur och sammansättning av metall-plåt skrivbord, med scheman du kan ändra för att passa dina behov. Ingen gimmick design, men en praktisk, full stor...

Justerbar höjd Monitor för stå upp skrivbord med Film breddare hals

jag älskar mitt skrivbord, men när jag hörde om fördelarna med en stand up skrivbord jag blev smide med sorg för sin design hindrade mig från att använda det ständiga.Hyllan ovan var knappt får någon användning, så jag tänkte att jag kunde flytta min...

Skrivbord med glasskiva från bärgade buffé counter

tidigare på våren, vänner och jag hittade en övergiven buffé räknare med glas nysa-guard. Efter lite rensning och ben konstruktion, skrivbordet ger en stor arbetsyta och håller även min vikt. Benen var gjorda med genom instickslås och tappar lederna...

DIY prisvärd säng, garderob och skrivbord

Jag byggt sängen och skrivbord-del ett tag sedan, men först nyligen lagt till kläder och sko rack. Förutom min skrivbordsstol är det nu enda möbler i mitt rum, att göra utrymmet verkar större och ljusare. Bygga det tog ett tag, men jag arbetade ensam...

Bygga en valnöt skrivbord med en mahogny topp

Under längst tid har jag velat bygga ett classic skrivbord gjord av fint ädelträ för min butik. Detta är skrivbord. Den är gjord med grov sågade valnöt i ramen och grov sågade mahogny för toppen. Lådorna är gjorda med halv blind designvärlden och skr...

Hur man digitalisera diabilder och negativ med en DSLR filmen

En mångsidig och stabil setup för digitalisering av diabilder och negativ med en DSLR eller någon kamera med ett makro alternativ. Detta instructable är en uppdatering av hur man digitalisera 35mm negativ (laddade upp juli 2011) med flera förbättring...

Arequipe och Bocadillo med Won ton

det var stekt dag på Instructables, Frityrmaskiner var fulla med kokande olja och jag var utom mjölbananer tack vare mina tidigare recept. Men jag hade fortfarande arequipe och Bocadillo med. Så Christy hade en lysande idé: Vad sägs om Won ton fylld...

Analog stil temperatur mätaren och DataLogger med Intel Edison

I detta instructable du lära dig att ta data från olika sensorer och logga in dem på ett SD-kort, och sedan Visa aktuell temperatur på en servo-driven analog stil mätare. Stort tack till Intel, Instructables och Grove för giveaway!Du behöver:Intellek...