Bästa pumpa bevarande metodVi ville veta vad det bästa sättet att bevara pumpor var, så vi sätter de bästa metoderna för testet. Vi försökte också använda våta & Glöm bara för att se om det skulle hjälpa. Resultaten vi fick var inget annat än häpnadsväckande. Vi har kunnat hålla våra pumpa och mögel gratis i minst 2 veckor. Vi stannade filmar efter de två veckorna men hålls med underhåll sprayer och våra pumpa överlevde en annan 2 veckor. Ta en titt på videon och låt oss veta om du har haft någon lycka med olika metoder eller vad din favorit metod är. Glad halloween!

Relaterade Ämnen

Bästa pumpa bröd recept

efter år av forskning och kombinera recept och tekniker, jag är glad att ge dig (världens) bästa pumpa bröd recept (i världen!), med hjälp av färsk pumpa! (opt)Det finns så många sätt du kan anpassa detta grundläggande pumpa bröd recept för att lyfta...

Bästa pumpa Design någonsin!

jag är ledsen att denna video inte går in i detalj på hur du skapar denna design. Men det är mycket enkelt... och genom att bara titta på, jag är säker på att du ska lista ut....

Den bästa pumpa cheesecake någonsin!

10 till 12 portioneringredienser.12 msk osaltat smör, melted2 1/2 cups graham kracker crumbs2 3/4 koppar sugarSalt2 pounds mjukost, på rum temperature1/4 dl sour cream1 15-ounce kan rena pumpkin6 stora ägg, vid rumstemperatur, lätt misshandlad1 msk v...

Pumpa paj bakad i en pumpa

Om du letar efter ett recept att wow din part gäst, har så du kommit till rätt ställe. Jag nyligen bakat en tårta inuti en pumpa och blev förvånad över hur bra det smakade; så jag bestämde mig att prova den här tekniken för att baka en pumpa paj inut...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

Pecan pumpa Dessert

Happy Halloween alla!! Jag vet att alla förmodligen blir alla sweets'ed ut, men jag kan inte hjälpa det. Det är typ av min sak :) Och jag är så exalterad över detta recept som jag måste lägga upp det idag! Allvarligt är detta en av de bästa pumpa des...

Glass Bombdiggity pumpa

detta är definitivt den bästa pumpa glass is någonsin haft. Det är rik och krämig, men vill du det ljusare, det är ganska lätt att byta. Detta skulle vara en bra efterrätt göra för thanksgiving, eller någon annan höst händelse.Steg 1: Ingredienser oc...

SF Skyline Silhouette pumpa Carving

denna halloween jag beslutat att införliva min förkärlek för silhuetter i en pumpa carving design. Jag beslutade att använda SF skyline som inspiration.Tyvärr har jag inte stor steg för steg-instruktioner och bilder som jag fångades upp i ögonblicket...

Pumpa skapa - Lionel Richie också bilder av Peppa Pig - Nemo - Tinkerbell - Olaf - Minion

Ive blitt gör pumpor för de senaste åren och tänkte id skapa en oförstörbar för att visa hur lätt det är att få den wow effekten.Detta indestructible förhoppningsvis visar dig hur du kan skapa en stencil för pumpa carving. Det här exemplet kommer jag...

Den bästa Pumpkin Pie

kan många människor följer pumpa paj recept år efter år, det är bra, det passerar, det är beprövade, men efterrätt är det sista som vi äter på Thanksgiving (långt, innan gräva i resterna!) och jag vill att det ska bli ihågkommen. Denna läckra paj är...

Basilika och olivolja isbitar för matlagning

ett snabbt och enkelt sätt att bevara basilika genom frysning det med olivolja - bra för med året-runt i pastarätter, omlettes, biffar, fisk, kyckling, korv och stekt och bakad grönsaker.Jag älskar basilika och alltid har några basilika växter i träd...

Introduktion till kretsloppsodling

När jag först hörde om kretsloppsodling, var jag ganska stoked. Det var ett främmande koncept på gång, att kunna växa fiskar och växter i harmoni. Det har tagit några år, men jag äntligen byggt ett system som uppfyller mina behov. Det var också masso...

Rista stor ser pumpor lätt

år jag ristade mitt bästa pumpa ännu, och jag tänkte jag skulle dokumentera den.Denna metod tog cirka tre timmar, men ser ganska bra i min mening.Steg 1: material - Pumpa-Sågtandad kniv-Sked-Stift / nål / vass spets-Dator, skrivare, papper- Speedball...

Geodetisk kupol Media Pod

det är ingen hemlighet att geodetiska kupolen är en av de starkaste strukturerna i världen i förhållande till de material som används för att skapa det, och har också enastående akustiska egenskaper som inte kan kopieras i valfri annan design. Detta...

Grå vatten Guide & enkelt System

Grå vatten system används för att återvinna vatten som är fortfarande användbar istället för att skicka det direkt till kloakerna. I detta kommer jag beskriva allmänna riktlinjer för Gråvatten och Visa ett system som jag har gjort med ingen pipe skär...

Hur man bevara frukt med hemgjord Canning

Om du är förtjust i köpa stort lager av frukter för dig och din familj, då du behöver veta olika sätt som du kan göra dessa frukter håller längre.Här är några sätt du kan gå om att bevara frukter för att hålla längre.Steg 1: Välj dina frukter1. det f...

Gör din egen Ski-pulka

Yukonstruct parat med Yukon delen av Kanadas alpina klubb (ACC) att erbjuda en pulk workshop. I Yukon gå ACC medlemmar på skidresor året runt, ett par medlemmar kom precis tillbaka från över en månad på icefields skidåkning och bergsklättring toppmöt...

Hacka tomater som en ninja

lära sig att hugga tomater som en ninja *.Du behöver:tomaterknivskärbrädaatt vidta grundläggande säkerhetsföreskrifter. Knivar är vassa och kan klippa dig, särskilt om du låtsas vara en ninja. Sinne fingrarna, och kom ihåg: det är mycket säkrare att...

Mer ungerska bokhyllor

Hej alla, här är min instructable på hur man gör ungerska bokhyllor. Jag hittade den första instructable höger här söker en idé att fylla upp ett tomt utrymme i min lägenhet. Det verkade det väntade bara för vissa hyllor att sätta det och jag ville g...