Bed Sheet Escape Ropetanken bakom detta experiment var att undersöka rep flätad av lakan och se om det skulle vara ett effektivt sätt att fly.

A. kunde ett rep flätad ur ett lakan hålla min vikt?
B. hur länge vore denna ark rep?
C. hur lång tid skulle det ta för att göra?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bed Sheet lyftare

Efter titta på internet och inte hitta vad jag behövde kom vi upp med detta. Om du har gikt som jag hade bara i 2 veckor, hittar du detta mycket bra och stark. Den har massor av justeringSteg 1: Detta är en TV brickaDessa kan köpas på institutionen b...

Furoshiki 0: Har Bed Sheet kommer att resa

Furoshiki är en japansk metod att knyta en bit tyg i en förpackning eller i detta fall en Kickin ' väska. Här är mycket större än de flesta du skulle behöva men handväskan jag gjorde min fru ur en 3 fot av 3 fot ark av skrot tyg jag fick från butiken...

Giant Etch en skiss kostym

detta instructable Detaljer de steg jag gick igenom för att skapa den jätte Etch en skiss kostym för Halloween 2008. Se den färdiga kostym nedan.Varje år, vår familj gör en tema kostym, och i år beslutade vi att vara klassiska leksaker. En av mina fa...

Awesome Fort

detta fort är lätt att göra. Du behöver: band två stolar A tunga spel Bed Sheet mer spel (helt valfritt)Steg 1: Den tejpning delen Tejpa bladet till en av stolarna och till sängen.Steg 2: Tunga spelet Sätta spelet i bladet så det inte ska gå någonsta...

En $20/ 20min kommersiella kvalitet Folding Light Box / lätta tält

om du har blitt sett för en DIY ljus för produkt eller nära håll fotografier du redan vet att du har en mängd val. Från kartonger till tvätt hämmar kanske du tänker projektet har gjorts till döden. Men vänta! För $20 och 20 minuter kan du bygga en lj...

AirPlay Hifi tower högtalare + Subwoofer

Tack för att kolla min instuctable på hur jag byggde min 2 living room Hifi golvet stående högtalare + subwoofer och centrum högtalare.Denna högtalare inkluderar en 200 watts RMS subwoofer, 2 x 50 watt center högtalaren och 2 x 800mm hög 3 vägs högta...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Western skjorta till Rockabilly klänning Refashion

Jag delar idag hur man tar en Western skjorta (eller valfri knapp ned) och förvandla det till en klänning! Eftersom skjortan jag har är en liten, använder jag det till göra min dotter en klänning. Även om denna handledning skulle fungera samma för at...

Quick & lätt kinesiska Parade Dragon

flera år sedan jag delade med instructables min kinesiska Parade Dragon för Under $75. Du har varit så snäll i dina kommentarer, meddelanden och över alla gott mod.När jag skapade det dragon jobbade jag snabbt, i en hast och på en budget. Jag var ock...

LEGO Batman kostym på snabbt & billiga!

Det är den tiden på året igen när jag tillbringa somrarna bort och få kreativa safter pumpa i hög hastighet.Så när det var dags att bestämma vad jag skulle bli jag funderade och då slog det mig. Jag älskar Lego's, jag älskar batman, jag älskade Lego...

Ta Hover på din båt för upplyftande virke

Instruktion krönikorna manifesteras av Cody, Nick, Charles och Dr. Schlong:I närvarande tid, kommer du att kunna visualisera konfigurationen av ett semi vardagliga material "svävare" med hjälp av denna artikel. åskådare är klokt. Mänskligt arbet...

Tyg bildade te tabell i GFRC

Tyg bildade te tabell projektet kan avslutas i en helg med enkla material.MATERIAL & verktyg listaMaterial för detta projekt kan vara så enkelt som skrot från andra projekt. Denna särskilda te tabell byggdes med material kvar runt i affären. Om du fö...

Kung Arthur Costume (från "Monty Python och den heliga graal")

jag hade beslutat att gå som Black Knight från "Monty Python och den heliga graal" i år, och min fru inte kunde komma på en kostym. Jag föreslog så småningom hon kommit till festen som en annan karaktär från filmen, och hon bestämde att hon vill...

Helga-ringar: Den perfekta Halloween tillbehöret

"Det var på All Hallow's Eve som alla häxor och warlocks kommit ut att spela..."Vem älskar inte Halloween? Full av prinsessor, skrämmande bed sheet spöken och häxor kör runt kvarteret försöker få de mest mängd godis. Vi alla älskar att klä upp f...

Gör din egen Half-Life Barnacle med hushållens material

TV-spelet Half-Life gjorde sin debut 1998, att införa oss till fysiker hjälten, Gordon Freeman, och en mängd dödlig, okristligt fiender. En av de märkligaste och dödligaste varelserna var barnacle, som skulle hänga under broar, snara folk och fest på...

Två plattform Sisal Rope katt träd

väl jag har just flyttat terränglöpning från Colorado till Ohio. Min condos framrutan utsikt mina katter underbar av fåglar och SQURRELS som vi inte har många i Colorado. Problemet är att jag inte får plats två katt säten och min stol i framrutan, så...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Bed Blind

Ok, vi har alla hört jakt mörkar. (Ja mabye inte alla av oss). En jakt blind är en jakt cover används för att dölja. Nu har vi BED PERSIENNERBed mörkarna är hunter mörkar, endast för sängen. Silvertejp och stark sträng gör detta möjligt.Häng det upp...