Bensin mini motorcykel hur man utformar det korrekta sättet, med honda gx25ccOk detta har varit ett litet projekt som jag har gjort, det är en honda gx 25cc hedge trimmer motor kopplad till en liten push cykel, med större styret och så vidare. motorn är monterad av en stabil metallram, svetsade på. då motorn är uppradade med bakhjulet, till skillnad från de andra små enheterna, med en rulle på hjulet är det drivs av en cykel kedja. Det finns en axel extended ur växel lådan av hedge trimmer motorn och en svetsad axel på den. den har en liten redskap hållit fast vid det, som sedan är uppradade med en stor kugge i bottem att ge det en låg utväxling till inte stam motorn. Det är revved av en gammal redskap shifter av en push cykel, ungefär som en fyrhjuling. Jag har också en kill switch att stoppa motorn. motorn är 4-takt så det använder mycket lite bränsle, för hur snabbt och långt det kan gå, och du kan fortfarande peddel om du vill gå fortare!. Jag vill göra en annan video på den. men här är några bilder och en video för att hjälpa: D säg vad du vill och även titta på min andra youtube videor Tack :D
titta på min video här vvvvvvv

Relaterade Ämnen

Hur man lagar det perfekta köttet

du kanske tror att kött är gott nog, och du kan inte göra det mer delikat av kokas. DU HAR FEL.Låt mig intrduce du mitt sätt att tillaga det perfekta köttet för din familj, vänner eller bara dig själv.Steg 1: Välja kött En enkel men ett viktigt steg,...

Hur man utformar en parametrisk bokhylla

när en bokhylla inte är en bokhylla? När den har ingenting men växter och stenar på det (gruvan). När den har inget annat än kläder på det (barn). När den har ingenting men verktyg och sågspån på det (hubbies). Då är det bara en uppsättning av hyllor...

Hur man bygger det bästa Mini-ITX GAMING PC

Hej, killar det är Savannah och John! Vi kommer att berätta bara hur man bygger det vi tycker är det bästa Mini-ITX GAMING PC! Hoppas du gillar videon!Bästa Mini-ITX Gaming PC för under $1000! Här är delar:CPU: Intel Core i5 - 4690K 3,5 GHz Quad-Core...

Charley stol - hur man utformar en laser skär stol

Ok så jag sticker inte under stol jag detta speciellt utformade för orkanen laser tävlingen (tekniskt jag tog fram det i den långa listan av saker jag vill göra en båt, en verktyg bänk/butik och en kameralins varmare för tid förfaller), men vem vill...

Hur man skickar en korrekt e-post.

I denna instruktions pjäs, därblir ingen säkerhetsfrågor.I dagens samhälle använder många text som en form av kommunikation. Många av dessa personer vet inte det korrekta sättet att skicka ett mail. Denna instruktions ger insikt om hur du skickar en...

Hur man utformar en enkel PCB gerber fil

Seeed Fusion Service kommer att starta en verksamhet. Personer som följer denna anvisning att utforma en PCB gerber fil och skicka sina gerber filen till oss kan deltagare i denna verksamhet. Vi kommer att sätta gerber på våraFusion Galleri. Om dinGe...

Hur man gör en enkel bil med flaska

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel bil med flaska.Steg 1: Saker som behövs1:A flaska2:Tape3:Scissors4: på/av-knapp5:Battery.6:Back hjul (med motor)7:front hjul8:LED (valfritt)Steg 2: Koppla bakhjulenBifoga den till...

Hur man gör egna klistermärken med Microsoft Word

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör egna klistermärken med Microsoft Word. Många tror att göra klistermärken är en tidskrävande, hårt och dyr process. I själva verket denna process är enkel och kan göras av nästan vem som helst. Du k...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

Hur man gör själv 3D med Makeup

I video tutorial kan du se hela processen och det skulle göra mig otroligt glad om du skulle kolla upp och prenumerera på min youtube < 3Steg 1: Hur man gör själv 3D med sminkHelloo människor!Här är jag med en annan facepaint/makeup ser igen. Denna g...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man gör en Shadow Box med PVC - Hemlagad DIY Christmas Crafts

Hur man gör en Shadow Box med PVCHäromdagen var jag arbetar på ett annat PVC projekt och min underbart kreativa fru fläckig min skapelse och bad att förvandla det till en jul Shadow Box. Så är här ett bra sätt att göra en enkel shadow box för varje s...

Hur man gör ett hjärta med lysdioder

Hej där,Detta mitt första försök att lägga till något till platsen, det kanske inte är bra, men nästa då det blir bättre :)Min fru frågade mig en gång att göra något för henne med hjälp av lysdioder kommer jag antar att jag gjort rätt för henne :)pro...

Hur man gör en Crankbait locka med en skallra

Detta är en instructable om hur man 3d Skriv ut en crankbait med en inbyggd skallra i 3 enkla steg. Njut!Steg 1: Design crankbaitJag designade denna crankbait i OpenSCAD. Inlagd är koden jag använde:$fn = 100;translate([0,-.5,0]) {rotate([-90,0,0]) {...

Hur man gör en boll kvarn med lego och en pvc pipe--inkluderar digital design fil

hälsningar och Välkommen till min Instructable om hur man gör en boll kvarn med hjälp av lego och PVC-rör.Detta instructable nu omfattar en 3D digital design och 3D bruksanvisning för hur man gör denna ball mill.HTML-versionen av guiden är tillgängli...

Hur man gör en Origami kuben med 6 bitar av papper

här är hur man gör en origami kub med sex kvadratiska pappersark. Det spelar ingen roll vilken färg papper du har, eller storleken på papperet. Se bara till att papperet inte är för tjock. Varje vik kommer att vara i ett separat steg med text som ber...

Hur man gör en bild karta med hjälp av GIMP

detta är en snabb tutorial om hur man gör en bild mappas med hjälp av GIMP. GIMP är ett gratis bildredigeringsprogram som ser ut och känns som många av de högre slut program tillgängliga kommersiellt. Jag skulle uppskatta inlärningskurvan för att var...

Hur man gör en markör med Photoshop

detta är hur man gör en markör med photoshop.Jag kommer att göra min mobiltelefon som en markör.Steg 1: Öppna Utforskaren Först hämta bifogade plugin och lägga den i katalogen C:\Program Adobe Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\File format.Steg 2: Öppna Ph...

Hur man gör en klan webbplats med hjälp av Jin

jag kommer att visa dig hur man ställer in leden, design och moduler för en enjin.com plats.-Anledningen till varför jag visar hur är att några dagar efter jag gjort hur man gör en gaming clan instructable abashgaming.enjin.com bad mig att hjälpa til...