Billiga & lätt opto-isolerade TTL till 110V ljus kontrollmoduldetta Instructable visar hur du omvandlar affären ljus-kontrollerade butiker till låg kostnad styrmoduler för att säkert köra 110V laster med 5V (TTL) eller andra lågspänning styrsignaler.

Motivation

Jag ville ha ett sätt att helt isolera 110V högspänning kretsar från en låg spänning enhet krets. Jag ville också göra det billigt med lätt tillgängliga delar. Hjärtat av enheten är en ljus-kontrollerade utlopp tillgänglig för $6,95. Omgivande ljus indata skall ersättas med en liten röd LED. Så är detta ett prisvärt sätt att få in ljus kontroll för julen visar, scenbelysning, eller någon elektrisk belastning där du behöver bara på/av kontroll. Komponenter för detta 2-kanals exempel kostar $17,90, inte inklusive olika trådarna som kom från skrot.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Parallell Port 3 axel CNC drivrutin, Opto-isolerade, unipolär Steppers

Styr 3 unipolär stegmotorer, för användning med CNC-maskiner. Enkel förare med automatisk spole avstängning, att säkerställa effektiv drift. OPTO-isolerade för skydd av P.C. stöder mest parallelltportbaserad CNC programvara, till exempel KCAM.Stöder...

Hur konvertera 220V till 110V på en kinesisk CO2 Laser Power Supply

Detta instructable ger steg för steg att ändra en kinesisk CO2 laser strömförsörjning från ett ingående spänning 220V AC till 110V AC. Jag utför den här åtgärden regelbundet som mina kunder ändra sina krav, eller de helt enkelt ligger i USA och kör s...

Hur man viker en servett till ett ljus

Lär dig hur man viker en servett till ett ljus från en pappers servett. Du kan också använda stärkta duk servetter. Mycket enkel instruktion (steg för steg). Kreativa servett veck....

Förvandla en Orange till ett ljus!

Detta är en snabb projekt som tar bara några minuter och har vackra och spännande resultat!När du är klar med detta instructable ska du kolla in min youtube-kanal och hemsida för mer awesome tutorials!TheBestHobbiesBlog.comDen bästa Hobbies blogg-You...

Vända en billig Samsung Galaxy S3 USB-docka till en bil/skrivbord trigging media dock

Hej och Välkommen till min (Jr) instructableIdag kommer jag för att visa dig hur man vänder en billig $3 eBay Samsung Galaxy S3 (kan arbeta på Galaxy Anmärkning och S2 samt) usb docka till en dyr skrivbord eller bil utlöser USB-docka med möjlighet at...

Med hjälp av en billig webbkamera omvandla ett optiskt Mikroskop till en digital Mikroskop.

Denna video visar hur och var att bifoga och använda en billig webbkamera för att få mycket bra digital video från ett optiskt Mikroskop. Min Mikroskop har 40 X 100 X och 400 X som är idealisk för att titta på de allmänna damm och pöl liv. Videon är...

Gamla CFL ljus till LED-ljus

Jag hade en gammal CFL nödljus som jag ersatte den med 12 volts LED ljus remsor som jag kommer att dela med dig.Steg 1: Komponenter och verktygKomponenter behövs12V LED strip krävs hölje längd230V till 12V DC-adapterAluminiumfolie arkLämplig höljeVer...

Att lägga till trådlös kontroll till Monkey ljus M232

detta instructable leder dig genom att lägga till en trådlös fjärrkontroll till din befintliga Monkey ljus M232 cykel lampor. Jag älskar dessa lampor - 42 rad mönster, massor av olika färger, två Ljusstyrkeinställningar och låg strömförbrukning. Men...

Från en dim trädgård ljus till en ljus blixtljus. (sol)

jag var i dollar store häromdagen och såg denna lilla trädgård rock, när jag tittade närmare märkte jag det var mer än en rock. Det var en sol trädgård ljus. Det bara kostade en dollar och av nyfikenhet jag var tvungen att köpa den. Jag surfade på nä...

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...

Lägga till dekorativa ljus till din bil

Jag körde genom en parkeringsplats på butik en kväll när jag snubblade över en bilutställning. Jag såg några awesome i glöd lampor och var som som ser legit att titta på! Men att jag insåg att de var bara bra att titta på från utsidan... De var inte...

Förvandla dina naglar till ultraviolett ljus skärmar

Fråga:Kan vi använda våra fingrar för att övervaka intensiteten hos ultraviolett ljus?Syfte:Syftet med denna vetenskap projekt är att lära sig om jag kan använda mina naglar för att övervaka intensiteten hos ultraviolett (UV) ljus.(Okej, det verkliga...

Metal Halide till induktion ljus konvertering

detta instructable visar dig hur du konverterar en metallhalidlampor arkitektoniska ljus, vanligen används för att belysa gymnastiksalar, utomhus trapphus och parkering strukturer, över till en mer energi effektiv och längre livslängd induktion belys...

Telefon ljus till UV-ljus hacka! (Fungerar med andra lampor också!)

Hej Youtubes och Instructaganders det är jag TrollFaceTheMan, och idag ska jag visa ett snyggt trick att hacka nästan alla strandsatta LED ljus in i en primitiv UV ljus. Också i den här videon ska jag prova med en glödlampa och se hur den jämför.Förs...

Brand flyga burk som ansluts till en ljus uttag

Jag har sett en hel del brand flyga burkar på webben och jag älskar ser dem. Lysdioder och mason burkar, de bara går ihop. Jag har tagit antagandet som brand flyger burkar behöver inte vara färgen på brand flugor men bara lysdioder i en burk med viss...

Konvertera MR16 Halogen till LED-ljus med hjälp av endast ca 1 watt.

Välkommen till min första någonsin instructable. Detta är ett enkelt projekt faktiskt eftersom det är min första...I detta instructable kommer jag Visa måste du konvertera en MR16 Halgoen fixtur till en LED-armatur. Jag kommer ta med Eagle filer som...

Tillsätt ljus

anledningen till att göra detta projekt är det var ett skolprojekt till mig denna term. Jag väljer pipett för detta ljus eftersom, dess transeculant lätt att forma billigt lightweight och du kan hitta nästan alla färger.Steg 1: Färgen på halm kan för...

Göra en trädgård Gazing boll till dekorativa ljus.

jag satt på verandan tillbaka en dag, titta på stort glas såg bollen har vi bredvid bakdörren och trodde det skulle se riktigt cool lättat upp på natten, så det är vad jag gjorde.Steg 1: Samla delarna: Delarna som krävs för detta projekt är:1 stort g...

Omvandla en flaska till ett ljus

Efter att ha följt dessa instruktioner, har du återanvänt en tom flaska (öl, vin eller andra) och gjorde den till ett vackert ljus med hjälp av mestadels husgeråd. En glas cutter, vax och vekar är bara icke-hushållskunder artiklar som behövs för dett...