Blomma pannband Makeover med garnSe över din blomma pannband med överblivet garn! Perfekt för små flickor, flickvänner och tärnorna lika!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Klädde med filt blomma pannband

filt är en av mina favorit material och vilken tjej gillar inte tillbehör.Om du vill se mer av mina skapelser besök: lapapeleria.etsy.comDetta instructable är för en enkel filt blomma pannband. Jag använder mina tre favoritfärger och kombinera dem me...

Lavendel virka blomma pannband

Detta är en bedårande ännu lätt virka mönster för en blomma pannband. Känn dig fri att justera mönstret vart än du ser nödvändigt; Du kan använda olika typer eller storlekar av garn, eller kan göra pannband med resår eller utan blomman. Njut!Stygn må...

Flouncy blomma pannband instruktioner

Gör en floucy blomma pannband ur en gammal skjorta.Steg 1: verktygVad du behöver:1/8 gården av Flouncy tyg (till exempel chiffong)* Vassa saxar* Rak stift* Synål* Tråd* Medelstora till stora knappen* Pannband* Fyrkantig av filt* LimpistolSteg 2: Skri...

DIY blomma pannband

Du vet hur låten går "Om du kommer till San Francisco, vara säker på att bära några blommor i ditt hår". Nu kan du göra det genom att bära några blommor runt huvudet, som ett pannband! Tack vare Bethany Mota ursprungliga blomma pannband hantverk...

Hur man gör en Färgskiftande LED blomma pannband

detta är en liknande idé till min glödande blomma pannband (som kan hittas här:) men detta kräver mer lödning och ger mer frihet.Steg 1: Materiels För detta projekt behöver du:-en falsk blomma (eller mer, kan du använda ett gäng om du vill. Större oc...

"Ritning" på tyg med garn (aka couching)

Couching är en sömnad teknik där tråd, tyg eller garn är kopplad till en bit tyg. Det är traditionellt sydd för hand men en maskin med en zig zag stygn kan användas.I detta Instructable dela jag ett enkelt sätt att göra couching med garn med en symas...

Hur man gör en blomma hänge med en kaffe Pod

Hej alla,Vi ville dela med din vår första tutorial på YouTube. Hur man gör en blomma hänge med en kaffe pod. Nespresso kaffe skida är runda, men vi gillar att spela med dem och få andra former. Och eftersom vi båda gillar blommor vi försökte. Allt du...

Inramade handavtryck med garn och kartong

Hej vänner, detta är början på en annan fas. Fram till idag, jag var bara att skapa saker men aldrig postat. Jag försökte spara minne för evigt i mitt första inlägg... Jag inramade min sons handavtryck och fotavtryck med garn... dess mycket enkel och...

Valentine smycken gjorda med garn och tråd

medan ut shopping i avsnittet Manayunk i Philadelphia nyligen, jag såg en härlig fönster Visa av garn och tråd hjärtan i Green Street sändning butik fönster. Jag trodde dessa hjärtan skulle se ganska i min Fönstren också så jag bestämde sig för att g...

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Izzy kostym med garn hår

Med två barnbarn 5 & 2 är jag ganska kulturellt skrivkunnig om belysning & vänner, Ryder & sin fyrfota kompisar, och Jake och hans lilla band av pirater. Förra året för Halloween, ville sonson Tyler, att jag skulle klä som Izzy som han var att...

Stickade blomma pannband

jag har experimenterat med att göra stickade pannband och jag trodde det var en rolig idé. Det är ett bra sätt att använda upp tyg rester och det visar sig vara riktigt unik.Steg 1: Vad du behöver 2 8,0 mm (nr 11) stickor2 olika garn2-3 olika tyg skr...

Tovad blomma pannband handledning

ingredienser:- Ull ambulerande-Tyg pannbandVerktyg:- Tovning nålar-Skum padKlicka här för att titta till tutorial på vår Youtube-sidaSteg 1: Filt pannband Ta tygklädda huvudbandet och vira ull kringflackande runt spetsen av huvudbandet. Börja tovning...

Tyg blomma pannband

För detta Instructable beslöt jag att göra en tyg blomma och koppla den till en huvudet bandet. Det är super lätt att göra, och till skillnad från andra tyg blommor, det finns ingen sömnad inblandade.Steg 1: leveranserFör detta projekt kommer du behö...

Hur man gör en lysande blomma pannband

min mamma brukade göra en hel del blomsterarrangemang saker och hon hade dessa cool LED drivs fiberoptiska lampor som var för corsages och grejer. Jag hittade dem och jag blev inspirerad att göra detta pannband. Vid första anblicken, ser det bara ut...

Hur man gör en filt blomma pannband

Projekt gjort i mindre klar fem minuter. Perfekt för giveaways för kids party.Att titta på video Klicka härSteg 1: material-Limpistol-6 st 2" kretsar kände trasa (blomma)-2 stycken 2 x 1 1/2 kände tyg (blad)-PannbandSteg 2: Klipp ut material1. skär 6...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Ge dina möbler ett chica Makeover med krita färg!

I 'm in love med vintage känsla av krita färg.Steg 1: Välj en bit till Refinish Antikviteter är stora och har ofta en hel del intressanta detaljer. Men du kan börja med något, en stol eller bildram.Jag valde en Ikea Hemnes sovrum suite, bara för att...