Bomull Baby Buntingmin mamma lärde mig sticka när jag var 6 år gammal, men jag fann mig själv ta upp nålar igen i min fyrtioårsåldern efter att upptäcka vad en underbar tidsfördriv är det för mig. Jag ville sticka för mina barn och fann stor tillfredsställelse i att skapa hem gjorde saker för dem.

Jag älskar absolut stickning baby poster! De är snabbare att arbeta upp, färgalternativen är många och bebisar är lätt att behaga! Jag älskar också att arbeta med bomull och bomull blandningar. Bomull är en trevlig, cool, ventilerande tyg för min soliga delstaten Florida. Vi har inte långa vintrar, men cool dagarna vi har är väldigt cool.

För denna bomull Baby Bunting använde jag Lion Brand "Bomull lätt". Det är en 50% bomull och 50% akryl blanda och kommer i en mängd fantastiska färger! Denna sparv bara tog 2 och en halv dockor med 3.5 oz "Berry" och jag trimmade det i bomull lätthet "Taupe". Jag ändrade mönstret från en vanlig cardigan. Du kan använda någon tröja mönster som ett faktum; bara förlänga botten och utelämna knappen paneler. Jag sydde hand-dragkedjan på plats med ens, breda sömmar; Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Tänk på att pin, pin, pin! Trim var virkade med en picot stygn och resten var sticka slätstickning med min favorit stickor... 7... och favorit nål material... bambu. Jag valde en större storlek för en nyfödd att tillåta barnet att bära den fullt påklädd. Den gemensamma jordbrukspolitiken var roligt och snabbt använda den samma picot trim och ett övre knuten ackord för fantasier. En favoritbok är "Garn Girl's Guide till Kid stickat". Denna bok innehåller grundläggande instruktioner och olika grundläggande tröjor och mössor för både flickor och pojkar.

Detta projekt är mycket prisvärt att göra. Jag ger denna sparv som en gåva till en söt flicka född bara 6 dagar sedan. Jag skulle inte göra Virkat picot trimma för en pojke... kanske lämna kanterna "lockigt" ofr en ombonad ribbing. Måste skynda och ge det innan våra kort vintern är över!

Ana från Florida

Relaterade Ämnen

Ruggig Fisherman Baby Bunting

detta är en baby sparv som jag älskar att göra för människor. Jag köpte ett mönster från någon i England på Ebay och rufsar är från det mönstret och sedan jag ritade i botten och ärmarna själv. Jag använde en microspun baby garn....

Baby blå moln Hat

denna soft-som-en-cloud baby mössa var ursprungligen efter jag hade upplevt en vacker dag med blå himmel fylld med vitt fluffigt moln. Lion Brand vadmal var det perfekta valet att representera molnen, i kombination med en mjuk bomull baby garn i blåt...

Baby bära Nest

sy något varm??? Hmmm bor jag i en tropisk ö... där det är varmt! Vad kan jag göra... Hmm... mitt sinne undrade och det föll på min mammas baby bära boet! Min mamma säljer dessa... det är typ av en liten baby sovsäck som håller barn varm och myste up...

GOT MILK? Baby Shower gåva

detta är de perfekta presenten buntarna för nästa baby shower du delta. Den innehåller en ko ut omvårdnad locket med en ko väska mössa & det är allt paketerade i ett mjölkpaket bärväska. Kanske kan du inkludera en söt lapp som lyder: "för en udde...

Återanvändbara baby våtservetter från återvunnet t-shirts

försöker du vara lite grönare och minska ditt avfall, letar efter en kemisk gratis baby torka för din lilla sådana känsliga längst ner, eller bara ute efter att spara pengar? Detta är en mycket enkel lösning, med ingen sömnad med material du har förm...

DIY vävda Baby Wrap Rainbow Grad Dye

Jag är så exalterad över denna Rainbow Grad färg! Detta är en Ellevill Zara naturlig vävda baby sjal, färgade med 3 färger för att göra denna grad/ombre. Jag lärde mig massor, älskar hur det blev, och är glada att dela!Steg 1: Steg 1: samla allt du b...

Mutant baby

Skär en gammal docka arm.Skär en baby onsie arm, och lägga till andra onsie.Fyll i armen med bomull och sy.Thats det.Ledsen för min engelska...

Amigurumi virka Dancing Baby Groot från väktare galaxen

Detta är en amigurumi virkade baby Groot från Marvel filmen väktarna av galaxen. Detta är steg för steg mönster för en riktigt söt fyllda baby Groot.Varning: Detta är ett svårt mönster och kan orsaka förhalning, frustration, sliten garn och andra typ...

Baby Bass Tootophone--en vass instrument

Detta är en liten vass instrument med en mäktig djup röst för sin storlek. Det hör hemma till familjen Tootophone, som jag är Fadern (se: Du kan kalla detta en Baby Bass.Röret rubber är en ny variant, en som ger det den djupa rösten. Det är inte lika...

Hacka din baby-utfärda utegångsförbud för smala dörröppningar

av någon anledning, börjar nästan alla spädbarn porten på 28-inches bred. Jag bor i ett äldre hus och har några fel. En besynnerlighet är att alla våra garderober har mycket smala öppningar. Jag har läst igenom internets för en grind som passar in i...

Hur till bära din baby afrikansk stil

detta redovisade barn är mycket vanligt i Moçambique, sydöstra Afrika. Det är relativt bekväm och mångsidig. Plus, allt du behöver är en rektangulär bit tyg (och en baby eller kurs).Barnet på bilden är 9 månader gammal. Jag har burit honom med den hä...

BooBoo Baby

är det någon mer olycksriskerna än ett barn? Förmodligen inte. Det är varför vi är byggda så nära marken, du vet; När vi faller som barn, har inte vi långt att gå. Och därmed anledning barndomen är fylld med gupp, blåmärken, repor och allehanda owies...

Baby-ID-Onesie

Imagine: förlorad, inte kan kommunicera, ensam bland främlingar! Ett mardrömsscenario för vem som helst, än mindre ett barn. Resande med mycket små barn är svårt. Blöja förändringar i offentliga badrum, schemalägga avbrott, utfodring utmaningar och o...

Hur man startar en brand med en 2 X 4 och bomull klumpa ihop sig (friktion Fire)

Jag har personligen lärt mig flera metoder för att starta en brand med friktion som båge och borr. Jag kom nyligen över en metod med en 2 X 4 och en bomullstuss som jag var tvungen att prova.Detta var en av de enklaste metoderna för att starta en eld...

Sy en söt heirloom baby täcke!

Detta Instructable är för en krubba-storlek baby täcke, ca 40 x 50", hederliga i en 100 år gammal eller så"hål i ladugårdsdörren"mönster med en twist.Jag anser mig en novis quilter, men har plockat upp några bra tips och tricks under flera...

Stickade Bunting

är en sträng med bjärt färgade triangulära flaggor, som du hänger i firandet, ofta utanför. Tema färger (fotboll lojaliteter, nationalfärger, baby blå vs rosa) är inte ovanligt, men valfritt.Jag har fått höra att även om amerikanerna vet begreppet, o...

Att göra en julkrubba: Jesu Baby

Baby Jesus tutorial tas från att göra en julkrubba, av Viola Ulke. Tillgänglig nu från florisbooks.co.uk, Amazon och alla bra båtar bok återförsäljare.Steg 1: materialAtt göra din baby Jesus figur du behöver:* Bomull tubulär gasbinda fingerHud-färgad...

Royal Baby täcke

Denna baby täcke är tillräckligt liten för att piska upp på en eftermiddag. Den levereras med en gratis PDF applikationer mönster att skriva ut, och en video som visar min favorit (kan inte strula till det) applikationer metod!Färdiga storleken är 24...

Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarn

detta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:1. Yoshi maskot huvud2. Yoshis kostym och skor3. Mario kostym och hatt4. korgarMin tankeprocess är (inte nödvändigt f...