Boost IQ + lär dig hur allt annat med 50 000 sidor av stimulerande böcker!Hur människor blir smartare?
-Genom att lära!
-De som har möjlighet att fokusera på egen utbildning och lärande har potential att bli självlärd genier som Leonardo da Vinci och Einstein!

Detta instructable visar hur behandlingen ökar din intelligens och förbättrar din koncentration! Behandlingen sätter du på en mycket positiv väg till intellektuell nyfikenhet hjälper dig se världen ur flera perspektiv...

Min backstory: Jag brukade hata behandlingen men ändrade mig efter 26 år av "okunskap". Jag vill hjälpa dig att hitta en kärlek för läsning och lärande idag. Läsning och lärande kan hjälpa dig att "stå på en jättes axlar" så att du kan se världen med en ny uppsättning av ögon!

I sin bok diskuterar Extraordinära sinnen, Howard Gardner några namnkunniga funktioner "exceptionellt ljusa" individer.
På sidan 39, säger han, "de uppvisar anmärkningsvärda energi, nyfikenhet och fokus med hänvisning till domäner som intresserar dem... de har en"rage att lära". De är långlivade inlärare. Det är ofta svårt att slita dem från deras områden av passion."

I samma bok, på sidan 138 Gardner citerar Nietzsche, "vi måste älska och ära bra individer, och forskarna av tidigare uppgifter är att föra sådana människor ständigt till spetsen för våra sinnen."

Jag har en fullständig lista över de böcker jag har läst och täcka bilder på min hemsida på
http://fitnesspatterns.com/what-are-fitness-patterns/books-open-your-mind/

Enligt min åsikt informerar detta citat oss vi kan lära genom att läsa om de kända intellektuella som kom före oss. Jag gjorde det till en vana att lära "känna" Albert Einstein, Nikola Tesla, Thomas Edison, Alexander Graham Bell, Michael Faraday, Ben Franklin och många andra ljusa sinnen genom läsning: alla har ingenting att göra med min bakgrund som fitness professional! Jag tror det kan hjälpa dig att göra detsamma! Dessa genier delar många gemensamma personlighetsdrag. Vi kan alla skaffa dem...

Hur lär människor?
Det finns många sätt att lära sig; praktisk, visuell, ljud, etc. Men skull detta Instructable, jag kommer att tala till er om behandlingen och varför det är viktigt. Jag anser, som Howard Gardner som nämns ovan när du hittar ett raseri att läsa du kommer att fastställas för ett mycket meningsfullt intellektuella liv!

Varför tala om böcker?
Böcker är bra! Jag är den förste att säga, för de första 26 åren av mitt liv jag läst väldigt lite. Jag var killen som sa ordagrant, "Varför skulle jag någonsin slösa tid sittande bakom en bit papper läsning när jag kan få det från TV eller film i 2 timmar." Ouch! Nu äter jag dessa ord!
Efter att ha förlorat min mamma till äggstockscancer i September 2009 behövde jag något. Döden av min mamma lämnade ett stort hål i mitt hjärta. Jag valde att fylla den genom att läsa, lära och försöka hitta mer om denna sak vi kallar livet. Självklart detta inte har ersatt henne, men det ger mig något att fokusera på; något positivt. Mitt mål för lärande mer varje dag är att använda vad jag lära sig; relateras till fitness, och hjälpa människor att lära sig att träna med min unika multi genre perspektiv!

Jag inser efter att ha förlorat en familjemedlem vid så unga år som jag behöver att hjälpa människor. Jag behöver hjälpa människor uppskattar livet och allt de har idag. Behandlingen har hjälpt mig att fokusera, lugna min sinne, utbilda mig, och framför allt, det har hjälpt mig lära!

Jag har alltid en bok med mig i min bil (ofta gånger 2 eller 3 böcker!). Jag gör tid för läsning varje vecka, minst 4 dagar i veckan. Jag inser efter att ha kommit från en atletisk bakgrund bör jag utveckla min hjärna mer. Enligt min mening; Precis som du tränar kroppen att bli frisk eller passform, du kan utöva din hjärna att "bli smartare".

Jag har läst över 25 000 sidor (se bild) av intellektuellt stimulerande material under de senaste 4 åren. Varför? Eftersom jag har en omättlig aptit på kunskap. Jag vill att denna passion för visdom till du. Jag vill att du ska förstå du kan bli så smart som du vill. Den enda person som håller dig tillbaka (från läsning och lärande) är du!

Hur ska man börja?
Precis som motion, börja långsamt och arbeta in det!
Nyfiken på ett ämne? Läs om det! Ta ut en bok, sitta ner, koncentrera sig och läsa ett par sidor! (inte wikipedia, en bra bok)
Jag är partisk för facklitteratur eftersom jag anser det lär dig "fakta" eller vad som verkar vara fakta. Om något, ställer du på banan för att vilja lära sig mer!

Varför läser bra?
Egen utbildning är en av de bästa sakerna jag tror vi kan göra för oss själva. När du utvecklar en nyfikenhet kommer du att ostoppbar. Nästa steg är att ta denna kunskap och använda den till ditt liv, andra människors liv eller till världen.
Böcker kan du hitta din intellektuell väg. Böcker också hjälpa dig utveckla en laser-skarpt uppmärksamhet span.
Hjälpa någon.
Lära någon.

Jag läste Ben Franklin självbiografi. Det är en liten och snabb läsa, ungefär 130 sidor. Detta skulle vara en bra start.
Varför?
Ser det han sade om lärande: " Om en man tömmer sin handväska i huvudet som ingen kan ta det ifrån honom. En investering i kunskap alltid betalar bästa intresse."

Välja en bok. Öppna ditt sinne. Hitta rätt ur Platons grotta.

Upplysning kommer inifrån :)

* Roliga sidan Obs * jag är 5'10 "och travar av böcker i bild mäter upp till ca 8 fot! Jag är värd min "höjd" i böcker? hehe... Jag är en personlig tränare av handel men älskar att läsa och lära. Välkommen att besöka min motion utbildning hemsida på www.FitnessPatterns.com träning din hjärna och din kropp!

Varmaste lyckönskningar

Justin Stobbs

Relaterade Ämnen

Lär dig hur att raka med en rakkniv

detta projekt har tagits bort av den ursprungliga författaren, så vi har skapat denna platshållare sida för inkommande länkar....

Hur man arbetar med akryl färg i miniatyrmåleriet?

I den här artikeln lär du dig att arbeta med akryl färger och lär dig hur du implementerar den här färgen på ditt arbete.Steg 1: Förtrogenhet med miniatyr konstAtt bekanta med Miniatyr målning konst och förstå ett förord av denna konst gärna hänvisar...

Hur man drar med fingret! (Ingen färg, blyertspennor, pennor eller någon sak)

Detta Instructable kommer att lära dig hur man drar med fingretFörvåna dina vännerHa det så kulFreak folk utSteg 1: Supplize Du behöver repciete papperett fingervissa sicors (tillval)Steg 2: Klipp av den lilla stub Kanske du inte har detta men jag fi...

Hur man Text med din dator

i detta Instructable, jag visar dig hur man text med datorn.Steg 1: leveranser Här är de varor du behöver.1. en dator med internet-anslutning2. ett e-postkonto3. en mottagare med en text-aktiverad mobiltelefon.Steg 2: Komma igång Först öppna din webb...

Hur man drar med ost

i detta instructable jag lär dig hur man drar med ost. När din gjort titt på min hemsida på putyourforkintoit.comSteg 1: Få osten Få ost flaskan.Steg 2: Ta av den gemensamma jordbrukspolitiken Ta den gemensamma jordbrukspolitiken av ost flaskan.Steg...

Hur man spionera med en trådlös mikrofon!

Här im kommer för att visa dig hur man spion med en trådlös mikrofon!Steg för stepp!Steg 1: första!!! Få en Ipod eller en radio med FM!Steg 2: Aktivera!!! Införa De batteri på det hacka! Strömbrytare på... Och ser lampan!Steg 3: Använda den!!! Placer...

Lär dig hur man kompost i mindre än en timme

Lär dig hur man kompost! Du behöver inte ha gröna fingrar att framgångsrikt skapa en hälsosam komposten i din egen bakgård.Dessa instruktioner hjälper dig att lära dig grunderna i komposteringen. Kompostering är ett billigt och miljövänligt sätt att...

Lär dig hur man gör en buxbom träd

blommor och växter är alltid trevligt att ha runt huset, kontoret eller någon trädgård. Under semestern är de båda ännu rikligare. Du kan lära dig hur man gör den perenna semestern favorit: buxbom träd, själv nu! Helen från Concord blomsteraffär i Co...

DIY blommor: Lär dig hur man gör 3 metoder sidenband Rose.

Hej Instructable älskare! Om du är ett fan av lärandeDIY blommor då måste du titta här steg för steg handledning där du kan lära dig hur man gör 3 metoder Satin band Rose. Steg att göra tutorials alltid sökte mest när det kommer till lätt hantverk id...

DIY papper hantverk: Lär dig hur en hjärtformad papper förvandlas till vackra kuvert i bara 5 minuter!

Letar du efter intressanta Alla hjärtans dag Gåvaidéer? Inte leta längre eftersom jag tar du ett fantastiskt kort på hur ett hjärta förvandlar till en kärlek Card.DIY handgjorda gratulationskort och gåvor göra för fantastiska alla hjärtans dag gåvor....

Lär dig hur att maskinen Baste samla, sömnad för att göra kläder

kärlek till sy Studio visar dig hur man maskin baste samlas för att sy dina egna kläder. Denna sömnad teknik för insamling används bäst på lätta tyger. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att samla tyg för plagget konstruktion för att forma et...

Lär dig hur att samla tyg av en maskin sicksack stygn

älskar att sy Studio Visa dig hur du samlar in tyg av en maskin sicksacksöm. Denna söm används för att samla in tyg och är den starkaste metoden för insamling. Den kan användas på tunga tyger som denim, ull och mycket mer. Denna insamling teknik anvä...

Lär dig hur du Decoupage

Joan Fee och Cheryl Ball, fortfarande Crafty efter 50 damer, Visa dig hur lätt decoupage använder gamla klänning mönster, men du kan använda något som kittlar din kreativa fantasi!Kolla in andra idéer på www.stillcraftyafter50.comwww.stillcraftyafter...

Hur man flyga med Paintball utrustning

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi reser över hela USA och vi har rest internationellt till både England och Skottland att spela paintball evenemang. För att delta på så många evenemang som sprids ut så l...

Hur man gör en Vitrigraph pull - eller - hur man spelar med smält glas

i detta Instructable, jag visar dig hur man ställer in en Vitrigraph (Vitri = glas, graf = skriva, skriva med glas). Denna teknik är ett roligt sätt att manipulera glas som inte använder en ficklampa eller degeln för att smälta den. Resultaten kan an...

Hur man sy (med en symaskin)

när jag fyllde 13, min styvmor, Cassandra, fick mig den bästa födelsedagspresent någonsin (fortfarande, i dag, jag känner), en symaskin! Jag lärde mig att sy omedelbart och under de nästa 27 år har skapat allt från tiny little plånböcker till stora v...

Hur man drar med färgat Ritstift

Jag har alltid älskat konst. Mer specifikt teckning och målning, var jag aldrig särskilt bra på keramik eller papier mache. Jag älskar ganska mycket något annat förutom skulptur i konstvärlden. Jag har använt massor och massor av olika medier och jag...

Hur man skriver med hjälp av silvertejp

efter att ett par andra saker av silvertejp, jag undrade vad jag kunde göra från mannens största uppfinning som skulle vara värt att "Duct Tape Tough" tävlingen. Efter lite tänkande kom jag upp med detta. "Hur man skriver med hjälp av silve...

Hur man gå med Mcpe servrar

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du ansluter till servrar!Steg 1: Geting in i Mcpe Först få in mcpe. Klicka på alternativknappen (längst ned till höger) och sedan ändra ditt användarnamn till något kreativt. Om det inte är kreativ är...