Bröllop öl KooziesMin bror gifte sig i Vegas i år och jag fick i uppdrag att dekorationer. De ville ha en Tiki tema så jag beslöt att göra ett bröllop är för att folk skulle kunna använda på festen utan även ta hem som ett minne. Det är där idén till dessa Koozies kom från

Vad du behöver:

  • A4-ark skum
  • tjock tråd/ull
  • stor nål
  • tjocka kort / klibbiga vinyl
  • hantverk kniv / die skärmaskin
  • tyg penna
Se Steg
Relaterade Ämnen

En Humanist bröllop, fullt DIY, i vår bakgård!

Det var aldrig en dag i mitt liv, inte ens som en liten flicka, där jag drömt om de stora, rynkad, vit bröllop. En girly klänning? Usch! Spendera en förmögenhet på en dag!? Jag skulle inte kunna respektera mig själv efter sådan dårskap! Efter all den...

Faux rostiga bröllop tecken med bokstäver

detta är en guide hur man gör faux rost tecken med spray sten och hur man märker dem att se ut som kalligrafi.Det sista steget är tips för att visa din tecken men observera denna guide inte har steg för steg för att visa tecken.Hoppas du njuter! Lägg...

LED belyst trä bröllop klockan

jag började detta projekt för att göra en unik, en av en slag bröllop klocka för min syster och svåger. Ville göra något kunde de ha ljus upp och Visa någon aspekt av deras bröllopsdag för en lång tid framöver. Gick igenom många mönster och slutligen...

Flera färger Paracord kan Koozie

Ah, Paracord! Manliest av tågvirke. Så kompakta och tuffa att det är sladden för nötter som gillar hoppar av flygplan.Titta på guider tillgängliga, men du kan börja att tänka det är endast användbar för nyckelband och berlocker. Idag ska jag Visa kan...

Hur man bär en Saree i 2 minuter – indisk stil silke Saree för bröllop

Hur man bär södra Indiska silke Saree för bröllop-Använda en silke saree för denna metod. Tuck slutet av saree (icke-Cliff slutet) på höger sida och föra den runt midjan till baksidan, stoppa det i fullt medan du gör samma sak.Föra det framåt igen oc...

DIY bröllop-choklad, tvål och ljus gjutgods Video

ComposiMold bröllop DIY bröllop choklad ordSnacka om en unik bröllop! Glöm den hershey's kisses eller bröllop klockorna! Göra den speciella dag riktigt egna med choklad gjord speciellt för brudparet eller ens bättre individuellt för bröllopsgästerAtt...

3-D skriva ut ett bröllop

Har du någonsin velat införliva din kärlek av ingenjörskonst i ditt bröllop? Nu är den perfekt chansen! Med dessa roliga mönster, du kan göra cool ta hem presenterar för dina gäster, eleganta centerpieces för ditt middagsbord, och mycket mer! De fyra...

5 dollar bröllop Veil

Varför spendera $300 på bröllop slöja när du kan göra din egen för $5?Ja, denna bröllop slöja faktiskt kosta mig $5, och det tog ungefär en halvtimme för att göra.Efter shopping runt bröllop butiker i stan och se liknande slöjor prissatta på $300 och...

6 bröllop planering förslag att hålla dig glad

Anteckningar av saker som gick väl (som kan hjälpa). Du kan se vad vi gjorde och stjäla något som flyter din båt.Några saker om vår situation:-Vi planerar ett bröllop tusentals mil från antingen familj, så att hitta sätt att hålla våra familjer ingår...

Pärlstav bröllop bukett

detta är en post i DIY bröllop utmaningen. Om du gillar det, rösta!I detta instructable, jag kommer att visa dig en metod för att göra en vacker bukett för ditt bröllop. Detta är ett stort projekt eftersom inte bara kan tekniken utvidgas till tärnorn...

Bokmärke thong - ett stort bröllop favor idé

min partner och jag har planerat vår bröllop ett tag nu, och jag gör de flesta av övergripande bröllop design. Jag kämpade med plats korthållare tills jag hade idén att kombinera dem med bröllop gynnar. Detta Instructable täcker bröllop gunst - bokmä...

Byggstenen alternativa bröllop gästbok

Vi har alla spelat det spelet där du måste dra ett block ur tornet utan störta dem alla... Ja, du vet den. Gästböcker är härlig, men för det mesta de kommer att samla damm efter den stora dagen. Och en affisch eller print som alla skyltar är vackra o...

Karneval/bröllop belysta bokstäver

HallåSå vi gifter oss i juli i år (2016) och är att bröllopsfesten är i en lada, vi ville ha några stora upplysta bokstäver av våra initialer - men att anställa dessa saker för dagen du tittar på £180.00 - £250,00 per brev! .. .och att köpa dem? Tja,...

Svarta tavlan bröllop Matchbox gynnar

Dessa bröllop gynnar är så lätt och så söt! Även om min tutorial hur man skapa chalkboard stil gynnar, kan du skapa någon design som du vill, som passar din tema eller färgsättning. Dessa ger en vacker och tankeväckande touch när den placeras på bord...

DIY Bröllop Favor medaljonger av Lisa Fulmer för ACTÍVA produkter

Detta är en underbar och mångsidig DIY bröllop hantverk projekt att göra vissa individualiserad bröllop gynnar. Gynnar kan personlig med färg och tema och användas som gåvor, bordsdekorationer eller även lagt till en mittpunkten.LeveranserFärg Plus l...

DIY Bride Guide: Några bröllop dag Tips

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en nyligen Gift DIY brud. Jag ville dela med dig några tips som jag upptäckt under min bröllopsdag.Steg 1: Klänningen* Jag är inte en vidskeplig person. Jag är inte heller en girly tjej. För att vara ärlig, jag var b...

DIY Bride Guide: Bröllop höjdpunkten

Hej! Jag är en DIY brud och det tog mig evigheter att komma med en centrera lappar som jag gillade. Detta särskilda bröllop är teater-tema, så jag ville ha något att reflektera som. Detta mittpunkten använder gamla musik lakan, cardstock och vinflask...

DIY Bride Guide: Bröllop namn

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en DIY brud. Min bröllopsfest är teater tema så jag trodde det skulle vara häftigt att ha varje register uppkallad efter en show min fästman och jag har gjort. Och så börjar insamlingen av visar...Leveranser:Skumgumm...

DIY fjäril Installation (bröllop Decor)

Har du en drömmande, eterisk stil bröllop? Så varför inte WOW dina gäster med detta enkla men vackra fjäril Visa???Tänka mig att det hänger över din bröllopstårta, eller din mottagande linje ännu bättre! Detta projekt kostar mindre än 20 dollar att s...