Bygga en akustisk gitarrSom med alla nya projekt som jag har försökt, varje steg på vägen är främmande för mig och några steg är förtjänt av min oro, medan andra visade lika oroande sig vara en bit av kakan. Detta projekt är en lärorik erfarenhet. Hur bra gitarr kommer att spela och ljud, jag vet inte förrän en tid efter jag är klar.

Om mer detalj på bygg- och svårigheten upplevt jag se:

http://hubpages.com/_3v4wkz561vqja/Entertainment/H...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Akustisk gitarr rem

i detta instructable jag ska gå igenom stegen för att bygga en akustisk gitarr rem med ett litet antal verktyg.Du behöver:-Värmepistol-Såg-Drill-Sandpapper-PVC rör-Nylon snöre-NylonvävSteg 1: Hook Vid denna punkt, måste du få en liten bit av pvc och...

Akustisk gitarr akustisk bas konvertering

detta instructable gjordes för att konvertera en akustisk gitarr till akustisk bas.Du kanske frågar dig själv varför någon någonsin skulle vilja göra en akustisk gitarr till en akustisk bas. Tja jag kan inte svara för någon annan men för mig var att...

ELECTRIFY din akustiska gitarr

detta instructable jag kommer att visa dig hur du konverterar din akustisk gitarr till elgitarr.Min modifiering gjordes på en billig gitarr, ändringarna som bestod av konverteras till en "Fat Strat" config.Jag föreslår att du inte gör det till e...

Kolfiber akustisk gitarr

detta är en anpassad byggda kolfiber akustisk gitarr, del av en speciell händelse på Techshop San Francisco. Ursprungligen faktureras som "6 dag gitarr utmaning," med alla detaljer jag lagt, slutade det ta mig närmare till 6 veckor! Men det var...

Låt oss göra en Paracord akustisk gitarr rem

Jag har spela akustisk gitarr mer än el och vissa inte har roligt små knappar som tillåter mig att fästa en rem så jag kan spela stående. Tag ut min EWO kompis Jeff (som är en knaprig gammal pensionerad Navy kille) åter introducerade mig knyter band,...

Selmer akustisk gitarr

Detta är den en ton prov och bygga bilder för min Selmer stil akustisk gitarr bygga. Rygg, sidor och nacke är mahogny, toppen är sitkagran och greppbrädan och bridge base är rosewood. Den greppbrädan inlaga, bridge sadel och mutter är alla gjorda for...

Omforma en akustisk gitarr i en Dobro med aluminium paj kastruller och faltning

detta Instructable är i konsten av ljud Contest. Om du gillar det, Visa mig lite kärlek!Jag arbetar på ett fjärrsamtal projekt med min före detta gitarristen. Han befann sig i ett alternativt land spår en dag, fastställs vissa spår, och bad mig att g...

Muse.Assist: Assistive akustisk gitarr Strumming enhet

Denna enhet strums en akustisk gitarr när snabb vid inmatning från en förmåga-växel som vanligen används av barn med Cerebral pares. Denna enhet skapades ursprungligen för att låta elever med CP att delta i en musikterapi programmet och underlätta de...

Akustisk gitarr Pickup

förvandla din akustiska gitarr till en akustisk och elektrisk! Detta är en enkel och billig design som du kan göra hemma för att få det särskild en-av-en-slag ljud du har letat efter.Steg 1: Att göra Pickup Delar du behöver:1. Piezo summern Element2....

Akustisk gitarr Setup

tack vare billig arbetskraft och massa tillverkning i Kina, det finns en överraskande mängd akustiska gitarrer tillgänglig för runt omkring $100. Så vad skiljer dessa billiga gitarrer från dem kostar fem eller tio gånger så mycket? Modern tillverknin...

Ändra mekanik på akustisk gitarr

Jag ägde denna akustisk gitarr (Gonzales) sedan 2009 och det låter riktigt bra men det finns en sak som är riktigt frustrerande: kvaliteten på mekaniken är riktigt dålig och jag vill ändra dem sedan jag köpte den. Jag måste också ändra en av dem efte...

Akustisk gitarr Make-Over.

Conker-X lära sig gitarr. Han är ganska motiverad eftersom vi sa till honom att han kan ha en elgitarr, men bara när sin gitarrlärare berättar han är tillräckligt bra för en.Gitarren han lärande på är fjärde hand och var att få ganska tatty. Lägg til...

"Cartoon-stil" inlay på en akustisk gitarr

Detta Instructable beskriver hur man gör karikatyr-liknande beläggning på en befintlig akustisk gitarr. Ända sedan jag först såg en laserskärare, har jag velat prova använda den för att dekorera en gitarr. Tech Shop gav mig den möjligheten. Du kan gö...

Akustisk gitarr Diy Piezo uppsamlingar

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du tar en akustisk gitarr och lägga till en eller flera piezos till det så du kan ansluta den till en förstärkare.Steg 1: Saker som behövs-1 eller fler piezos (du hittar dem på radioshack men du behöver få...

Ännu en annan förstärkt akustisk gitarr.

Alla har redan gjort detta men detta är vad jag gjorde. Inkluderat är ett ljud prov från koppla mike direkt till min dator. Jag har inte spelat i tjugo år så det blir ganska dålig teknik, men du ser att det fungerar.Steg 1: Vad som behövs. 1 - akusti...

Anpassa en gitarr, med vattenrutschbanor. (eller hur man vänder en gratis akustisk gitarr till något du kan känna dig stolt över att jamma med)

Min son har gett en gratis klassisk akustisk gitarr från sin moster. Han vet inte hur man spelar, men vill, så hon räckte honom ner en "skräp" gitarr; eftersom Hej, när du är 9 och början att lära sig inte bara hur man spelar men också hur man t...

Hur till bygga din egen gitarr

hur man bygger en egen gitarr från grunden.Detta instructable kommer att hjälpa dig att lära dig hur du anpassar din egen gitarr, börjar med en tom kropp.Steg 1: Forma gitarr Forma gitarren är ett svårt steg. Detta kommer att ta mycket tid och kommer...

Resonatorgitarr konverteras från gamla akustisk gitarr

jag hade denna gamla akustisk gitarr och beslutade att konvertera den till en elektrisk resonatorgitarr... Jag är pensionerad i Costa Rica och mina verktyg och resurser är begränsade så det är mer arbete med vad du har... Konen är en ängel mat kaka p...

Billiga akustisk gitarr mickar eller mikrofoner!

Hej, detta är min första instructable, och jag är inte form England, så jag inte har mycket bra engelska :DI detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en billig gitarr mikrofoner...Du behöver:1. hörlurar högtalare2. ledningar3.6,3 ell...