Bygga en Roycroft inspirerade bokhyllaJag är en sucker för konsthantverk stil möbler, och har alltid gillat designen av Roycroft magazine stand. Det är vinklad i på sidor såväl som framsidan. Jag älskar att det är bedrägligt enkla, bara sidor och fasta hyllor, men det är det liten vinkel som gör det så unikt. (Och knepigt att bygga).

Det finns ett antal sätt att närma sig ett sådant här projekt och som med någon bra projekt, jag lärde mig mycket, gjort massor av misstag och njuta av processen. (Oftast)

Jag ska försöka peka ut alternativa metoder på vägen, något som skulle arbeta med olika verktyg och några som är helt enkelt lättare eller smartare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en "READING RAINBOW" bokhylla

det finns inget bättre sätt att garantera att dina barn kommer att älska något och sedan bara ha dem utforma det själva. Detta nyckfull bokhylla var uttänkt av min 5 år gamla, och med en liten familj samarbete blev det verklighet. Det är ett säkert s...

Dr Seuss inspirerade bokhylla

Min son har för många leksaker. Det är så jag väljer att starta detta instructable. Min son har för många leksaker.Nu får mig inte fel, leksaker är bra och roligt och jag älskar att köpa dem för min son men det finns en gräns. Det finns flera partier...

[WIPstructable] Läkare som-inspirerade media möbler

WIPstructable?Jag har försökt att spendera mer tid på Instructables kliniken nyligen att försöka hjälpa (och lära sig!) hur man gör Instructables bättre i allmänhet och även om det verkar fungera projekt postat på kliniken är redan "gjort": till...

Super enkel hemliga bokhylla dörren & bok låsa upp mekanismen

Mycket har som, antar jag, alla barn som läsa serier eller sett Batman eller någon av de talrika litterära eller pop-kultur exemplen på hemliga dörrar leder till Bat-Cave eller hemlig passage/rum, jag drömt om att ha min egen hemliga dörr dold av en...

Vintage inspirerade Slat bord/bänk

Detta är min handledning för att bygga en vintage inspirerade slat bord/bänk. Inspirerad av tabellerna Nelson slat, dessa är tillverkade av alla typer av trä, teak är den vanligaste. Den här är gjort av poppel, tillgänglig på de flesta stora lådan bu...

ATST Lamp

Detta är min första instructable så ber om ursäkt i förväg om mininstruktion saknas i detalj. MinMålet med detta projekt var att bygga en lampa inspirerad av en av mina favoritfilmer, så jag ger dig min version av en ATST-lampa.Leveranser:3/8 tum 45°...

Semi-auto Longshot 2

några av er som läser detta kanske minns min sista cigarett, det fanns vissa problem med designen och jag bestämde mig att skrota pneumatiska bulten alldeles för mitt andra försök. Jag har ärligt talat ingen aning hur mycket sista longshot kostar, ja...

Spelrum av troner

Använda en tom mötesrum, rekryterade den ledande personalen här på Viking direkt en hemlig grupp av anställda att bygga ett Westeros-inspirerade utrymme, som ett sätt att säga tack för alla företagets senaste hårt arbete.Det tidigare försummade mötes...

Haunted Dresser

Här är hemsökta dresser gjorde jag av min 2015 Halloween display. Mitt tema är baserad på Disney's Haunted Mansion. Annan rekvisita som jag gjort är en self rörliga Ouija board, Madame Leota i en kristallkula och en animerad pianospel skelett. Jag tä...

Billiga variabelt nätaggregat LM317 under 10$

Jag hade inte en atx power supply eller en professionell lab strömförsörjning, men som någon elektronisk entusiast skulle veta, elektronik alla fungerar på olika spänningar. Detta gör prototyper mycket svårt om du inte har en variabel strömförsörjnin...

Stygg eller snäll snögubbe kort

Jag arbetar i världen av tecknade filmer, så de bästa korten för mig är de roliga, överraskande och något off-beat. Med rörliga papper kort delar som avslöjar ett skämt var en intressant utmaning till mig själv. Bilden ovan visar båda huvudsakliga st...

DIY | Lysdiod för 12V stor stuga

$42 DIY | 12V LED stuga ljus (med vägg-bricka natten ljus)12" bred x 36" lång x 2 3/4" lång | 72 watt vid 100% | Jag använder en PWM Dimmer för en makt rad 3W till 71Wför användning i husbåtar, husvagnar, garage, tvättstugor, Workshops, kon...

FBRKN String lampa

Bygga en sextiotalet inspirerad string lampa.På FBRKN skära vi ut bitarna i laserskärare och de församlade dem genom att klicka på dem tillsammans. Strängen då håller den på plats.Börja med att ladda ner AI vektor fil FBRKN_lamp.ai och konvertera den...

Låter göra rutorna Jefferson bok

Lets göra rutorna Jefferson Box!Vänta... Du har ingen aning vad Jefferson bok boxar är?? Inga bekymmer Låt mig berätta lite om dem.Idag vi inte bryr oss för mycket för böcker. Vi har våra tabletter och våra telefoner och böcker är av föga betydelse f...

Minecraft medeltida fäste halv guide

Välkommen till den senaste build innan big 1: a årsdagen av att gå med Instructables, det medeltida fästet!Detta är en semi guide, visar alla steg jag tog för att bygga detta, som inspirerades av Westeros från Game Of Thrones. Det blir inte ordagrant...

WikiSeat katalysator Jig1

A WikiSeat är en tre legged pall som är byggd för hand. Varje WikiSeat inleds med en katalysator som fungerar som en central stödstruktur. Skaparen av en WikiSeat har frihet att samla material och hitta sina egna metoder för att bygga stolen. WikiSea...

Pimpa din USB-enhet

du vill lagra data. Visst gör du. Men när du tar ut det på gatan, folk skrattar åt dig! Ja, jag vet, de kan inte få dig, rätt? Tja, kanske behöver du hjälpa dem. Ge dig själv en liten gata cred genom att bygga en sandbenders-inspirerade fall för din...

Bygga en bokhylla på befintliga möbler

I detta instructable, jag kommer att förklara hur jag la en liten bokhylla till ett nöjescentrum. Den hyllan dimensioner var begränsade av de nöjescentrum läge i rummet, "räddade" trä jag använt mått och en tafatt stor historisk kartbok av USA a...

Guide till att bygga en inverterad bokhylla

Om du är typen av person som älskar att läsa och samla böcker, måste du vara beredd att ta itu med ett problem: förr eller senare kommer du till slut på tillgängligt utrymme för dina böcker. När du har nått gränserna för bokhyllan, kommer du att behö...