Bygga en "vintage" lada styrelsen railroad spike coat rack & hatt hyllajag såg en av dessa att någon hade gjort och verkligen gillade idén, så jag beslöt att prova det själv (och jag lagt cirka sex mer fötter till längd). Det finns alla möjliga säkerhetsrisker med detta Instructable så var försiktig om du väljer att göra en. Dessutom är jag ganska säker på att du inte får vandra runt järnvägsspåren insamling kasseras spikar, så kan du öva mer sunt förnuft än jag gjorde och jag vet inte, kanske köpa spikes från en loppmarknad eller något.

Om du diggin' detta Instructable, kolla gärna här arbetade jag på med en bra grupp med knuckleheads (vi byggt en fullskalig vintage WW2-eran stad och då blåste det upp alla till häcklaren). Jag får kallas ibland på att göra film rekvisita ser vintage och äldre och så vidare; om någon har exempel på hur de gör saker och ting ser slitna och slå upp jag skulle älska att höra om det (jag försöker alltid att hitta nya sätt att göra saker och ting ser gamla!). Posta länkar till din Instructables i kommentarerna. Mucho mucho!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Järnväg Spike Coat Rack

My 16 y/o son kunde inte hitta ett sommarjobb. Så vi kommer att ha honom göra några volontärarbete på Goodwill och lära sig en färdighet under sommaren. En färdighet som kan ha potential att göra honom lite pengar också. Jag kom över en massa railroa...

Coat rack med hylla

detta är mitt första projekt på här. Jag sett en bild av en av en coat rack med en hylla ovanför och bestämde jag ville göra en.Jag gjorde detta av blandade mjukt trä virke1) 1 x 8 x 8'1) 1 x 6 x 8'1) 1 x 4 x 8'Verktyg jag användeChop sågScroll sawOr...

Flodhäst Trophy / Coat Hook & hatt krok

detta är en hemmagjord hippo trofé min man & jag gjorde för vår brorson. Detta var mycket enkel & lätt att göra några liknande varianter hyst som en dekorativ coat rack eller hatt krok. (* Metall krok att hänga över dörren är valfritt.)Steg 1. Mät...

Skapa en tabell från gamla lada styrelsen

Hej alla y'all, jag ska visa dig hur jag byggde en lada styrelsen tabell. Jag in mitt bord i det jag kunde göra att tävlingen, så om du gillar det rösta för det (hint hint - Klicka i det övre högra hörnet!)! Konstruktionen bygger bort en bord som jag...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Kniven ur en railroad spike

Detta är en kniv som jag gjorde nyligen en kniv av en railroad spike. Jag hade inte någon av de rätta verktygen, utom kanske en hammare, så jag inte kommer att göra en full Instructable ur den.Jag använde en gammal trasig vikt som städ, vice grepp, o...

Hur man gör en railroad spike kniv?

Railroad spike, en speciell spik används allmänt i järnvägsindustrin, är en viktig del av järnväg fästsystem. Bland det järnvägssystemet används railroad spike oftast för att fästa järnvägsspår. Förutom att fästa, kan railroad spike också göras till...

Hur fästa railroad spike till järnvägssyllar

Järnvägen spikar spela en viktig roll i att säkerställa säkerheten för järnvägstransport. För att ytterligare utnyttja railroad spike, är det mycket stränga för arbetstagarna att säkerställa utdragbar kraft varje skruv spike mer än 60KN (6 ton). Här...

Hur till skapa en murslev från en Railroad Spike (smide)

i denna video, jag visar dig hur du skapar en bra, stark och extremt tålig trädgård murslev från en railroad spike. Några frågor, lämna i kommentarerna här eller på YouTube, jag kommer att besvara båda. Prenumerera/som om du gillar denna video! Ha en...

Railroad spike flasköppnare

en av de saker jag försöker göra med alla mina skapelser är att använda föremål och material som någon annan inte längre har användning av. Järnvägen spikes är en av dessa saker. De hittar spår över hela landet, på den lokala swap meet, även på Ebay....

Smidda kniv från en railroad spike

dag jag kommer att visa dig hur man gör en kniv från en railroad spike. Detta har gjorts här tidigare men jag har en annan process än den jag har sett att du kan hitta här nu du kanske har sett detta sätt innan men detta andra vänners kompatibla är d...

Smidda Railroad Spike kniv!

jag gjort denna kniv från en HC Railroad Spike. Jag första smidda toppen ner till en punkt då jag arbetade på plattas hela den till önskad tjocklek. Jag högg av tillbaka huvudet av spike. Jag fortsatte att arbeta för profilen på kniven. Jag också smi...

Rustik Coat Rack med Shou-sugi-ban

Varje korridor behöver en coat rack. För oss regenererade en slumpmässig IKEA en inte fylla räkningen, så jag bestämde mig att bygga min egen specialdesignade timmer coat rack.Detta projekt hade varit cirkling mitt huvud under en lång tid. Den utlösa...

Mud Room - Coat Rack och bänk

Liksom många människor som bor i ett äldre hus, kämpade min fru och jag för att hitta en organiserad plats att sätta våra skor och jackor när vi kom in genom dörren. Vi ville också ha en plats för våra barn att sitta som vi satt på hans skor. Som ni...

Pall trä Coat Rack med Cubbyholes och svarta tavlan

I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bondgård style coat rack med cubbyholes och svarta tavlan med regenererade pall trä.Saker som behövsPall träMDF för den svarta tavlanTrälimSkruvarnaKlädkrokar x2Sprayfärg, grå primer och svarta...

Pall trä hylla/Coat Rack

Brädorna från pallar kan användas i en mängd projekt men de sidan och center balkar (även kallad "stringers") som inklämt mellan övre och undre brädorna är lite svårare att använda. När jag bestämde mig att bygga en hylla/coat rack jag tittade p...

Enkla förgrening Coat Rack

denna rack var inspirerad av en design som jag såg på etsy (http://www.etsy.com/listing/66636810/wolf-den-coat-rack?ref=tre-418014206-10).Jag gillar att stödja lokala konstnärer och hantverkare när det är möjligt, men på $75, detta var inte ett alter...

Lastpall Coat Rack w/mailholder

Idag ska jag visa dig hur jag gjorde en Coatrack / Mailholder pall trä.I detta instructable jag ska försöka visa er hur jag gjorde det, för de som gillar videor, i stället för bilder. Jag har tagit den video jag gjorde samtidigt göra detta. När jag g...

Repurposed trä och hängare coat rack

Jag har varit känt att upcycle bara därför. Men min favorit projekt innebär att göra saker som jag verkligen behöver. I det här fallet en coat rack.Steg 1: Varför behovet?Här är vad de tidigare hyresgästerna generöst lämnade mig. Inte särskilt prakti...