C.A.A.R (Combat Adaptice Assault Rifle)detta är min post vid oblivitus's revolutionerande knex vapen 2

Stats:
Torn: 110 fot med finned röd stav, 80 fot med oodammo.
Oodamo mag: 70 fot
Grå kontakten mag: 50 fot
# av avtagbara / utbytbara delar: 5 och 1/2 (jag ska förklara det i bildspelet), en flyttbar mag
och 2 sevärdheter.
Detta bildspel görs inte jag kommer att lägga upp fler bilder som de laddar upp

Jag kommer inte att lägga ut denna pistol. Även om jag kan lägga upp en bättre version

Jag tror att det är alla

Relaterade Ämnen

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...

Hur får den MA5C assault rifle i halo 1

Hej detta är en instructable på hur till få den MA5C assault rifle!Credit går till ImBrokeRU för pistol/hud/ljud/HUD och faktiskt alltRequirments:Halo karta verktygMA5C assault rifle kan laddas ner här: http://halo2.filefront.com/file/Halo_3_MA5C_Ass...

Hur man bygger en MA5C Assault Rifle från Halo 3

så du såg bilderna av gevär, nu här är hur man gör det.Steg 1: du behöver: en penna/sharpieett halvt gjort pepakura gevär eller en fullskalig referens bild klippa ut och redo att användasaxlimvattentidningenSilver tejpsvart tejpmörk grå silvertejpen...

Hur man gör en Halo MA5C Assault Rifle Prop

MA5C Assault rifle, först sågs i Halo 3, är av 2552 den standard fråga geväret för FN: s säkerhetsråd styrkor. Ersätta MA5B, den har en bullpup design, 32 runda kapacitet och rustning peircing FMJ rundor. Åh, och det används också av Master Chief.Til...

Knex assault rifle (med löstagbar mag)

min nya knex assault rifle.mag baserades på big z mag...

T.B.A.R (Thunder Bolt Assault Rifle)

här är det, The TBAR eller (Thunder Bolt Assault Rifle). Detta är också min TNKIT posten.Detta gevär är bara fylld med specialfunktioner. Några nya och innovativa och några gamla. Först och främst, det är faktiskt två kanoner i en. En 12 skott pistol...

Dagliga k'nex Assault Rifle

An Assault Rifle gjort för daglig användning, mycket tålig, medelhög effekt, nog för fältinsatser, inte mycket benägna att misständningar, just nu jag är desperat för mods så att denna pistol kan ha funktioner som andra. Jag också måste be om ursäkt...

Dutchj's Assault Rifle

detta är min Assault rifle. Den byggdes med främst bekvämlighet i åtanke, är tillförlitlig och ens ser inte illa. Detta är specifikationerna.Typ: Assault RifleAmmo typ: Blå RodUtbud: berorBränning intervall: 1 andra eller mindreMag kapacitet: 15Mag R...

Utrustar av kriger 2 Lancer Assault rifle

vad är det killar och tjejer, ben_the_builder här med min nästan fullt fungerande Gears of War 2 "Lancer" assault rifle. Det är bokstavligt talat efter bästa förmåga. Förmodligen en av (möjligen bäst) min största framgångarna hittills. Till skil...

K'nex C.A.R. : Compact Assault Rifle

Hi there.Min senaste K'nex skapelse är denna pistol, C.A.R.Detta står för kompakt Assault Rifle, som det skulle vara, om det sköt.Men detta är en icke-skytte pistol, jag gjorde när jag var uttråkad ett par dagar sedan.Det feautures:-Flytta laddning h...

KSCAR (Killer ~ Safecracker's Assault Rifle)

här är det, den KSCAR eller Killer ~ SafeCrackers Assault Rifle.Absolut det snyggaste av mina vapen, och det finns flera har dem alla mina mönster.En av de mest märkbara är böjda mag. Den har en låssprint som håller den på plats och funktionen standa...

Knex Assault Rifle G-45

Hej och Välkommen på min instructable sida av min Knex G-45 Assault RifleInstruktioner kommer senare...V1.0 samma design fungerar! Men ibland rod får ut och bryta :(V2.0 samma design fungerar! Nu med förbättrad (ljus) lager...V3.0 samma design funger...

Mod av Alien Terminator Oodammo Assault Rifle

detta är en mod för utlänningens Terminator Oodammo Assault Rifle. Här är länken till bössan och när du gjort som du kanske vill göra mitt mod:Hoppas du njuta av mod behag ge mig mata tillbaka om du gillade den.Tack för visning Io kieran oI ut :)...

Shredder en Knex Assault Rifle

en allt runt assault rifle med hög effekt och bra utbudPower 35-40 ftStor noggrannhetSer anständig...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Knex g36c assault rifle model

hello knexers! Idag ska jag ge dig min knex g36c assault rifle modell.Det skjuta inte, men det ser ganska cooltPro: s-ser cool-nästan exakt storlek-bilagor-främre fat sak ser realistiskt, det är split som den verkliga-mags är löstagbarNackdelar är-in...

Futuristiska Lego Assault Rifle

min nya lego futuristiska assault rifle, jag bestämde mig, behövs två färger eftersom det såg trevligt. Bara toalett ni vet inte kommer jag att göra en tutorial för denna pistol.Steg 1: grepp Beståndet har en inbyggd i "grepp" så du inte behöver...

LEGO Assault Rifle

detta är hur man gör en mini assault rifle för minifigurer.Steg 1: Bitar Här är vapen delar.Steg 2: Bifoga klämma till talaren som visas.Steg 3: Fäst (?) bit till klämman.Steg 4: Fäst en bit teleskop på det.Steg 5: Lägga till en annan teleskop för sc...

LEGO nybyggare Assault Rifle (eller AK-47)

Hej killar! Jag beslutar att bygga en nybyggare Assault Rifle från Rage (en post apocalypse Fps efter en gigantisk meteor slår jorden och majoriteten av människor dog och få människor överlevde och de flesta döda människor blev mutanter, detta spel ä...