Carne Asada TacosSug efter vissa traditionella mexikanska Tacos, men vill inte ta en lång bilresa till din favorit mexikansk restaurang? Njut av dessa stor provsmakning tacos i bekvämligheten av ditt eget hem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Carne Asada Tacos & Guac

Taco tisdag är en av de mest efterlängtade dagarna i veckan för oss. Det är en dag vi har att se fram emot efter slutar en helg och komma till en annan brutala måndag. Vi kommer att hjälpa dig ut och ger dig ett jävla bra Carne Asada Taco recept.Steg...

Carne Asada frites och frukost California Burrito

Växer upp i södra Kalifornien, har har carne asada frites alltid varit en behandla. T__T jag saknar dem så mycket. Detta recept kommer riktigt nära den ökända måltiden hemma.Steg 1: Kött- och marrinate Eftersom jag bor oversea för mina män arbete, må...

Carne Asada Torta

här är en steak sandwich som jag älskar. Det tar lite tid men väl värt att vänta. Njut!Steg 1: ingredienser Du bör kunna hitta alla dessa ingredienser i affären, om inte prova din lokala Latin marknad.-1 1/2 kg kjol biff-1/2 kopp apelsinjuice-1/4 kop...

Taco Slaw - Repollo y Lima

så för några veckor sedan besökte jag min moster som bor i So Cal. Hon hade mig hjälp sin gör denna kål/koriander/lime topping som jag nu har varit beroende av sedan dess.Ingredienser:cole slaw mix, 1 st hackad böterjuice av 6 limefrukter1 knippe kor...

GATAN TACOS

Jag bor i Los Angeles, hem för många stora taco lastbilar och stativ. För att kopiera "gatan" taco upplevelsen för middag hemma på en hektisk arbetsdag, kom jag upp med detta långsamma spis recept. Jag ville återskapa smaken av carne asada utan...

Ost Taco Guacamole Cupcakes

jag ville skapa en cupcake som jag kunde använda Guacamole på eftersom det är en av min favorit smak. Så jag försökte räkna ut vad saker kunde jag använda till skapa något med några av mina favorit smaker. Så detta är vad jag kom med :)Steg 1: Saker...

Hur man gör en Taco Bell Mild sås Packet kostym

1. Besluta hur stor du vill att hela paketet till vara (längd: bör från knäna till axlar, bredd: mäta skuldra vid skuldra och lägga till en fot).2. vad som mätning är, skär ut två bitar av tyg som storlek.3. klipp 4 remsor som mäter 4 "x 12". Du...

Akryl Taco innehavare

Tacos är välsmakande, men irriterande. Skalen försök att falla när jag gör dem, deras innehåll delvis spilla ut när om på deras sida på min tallrik och jag behövde en ursäkt för att spela med laserskärare igen. Så jag skissat upp och gjorde detta akr...

20 minuters Homeade Taco eller Burrito fylla

detta är ett recept för homeade taco fyllning att jag har utvecklats de senaste tio åren. Det är minst lika bra som alla storebought kryddblandning, plus ingen MSG! Extremt lätt, läcker och friskare.Steg 1: Steg 1 - brun 1-2 pounds av köttfärs Först...

3-Ingrediant Taco kött

denna taco kött är en stapelvara i vårt hus eftersom det är gott och förmodligen en av lättaste du kommer någonsin kock (tack vare den långsam spisen). Trots bara tre ingredienser detta ständigt får lysande recensioner från gästerna och är en personl...

Asiatisk Fusion Tacos med kryddig Slaw & Queso Fresco

Kycklingen tar ett tag eftersom du måste lätt stek varje bit, men det är värt tiden!Steg 1: Gör kyckling marinadKyckling marinad ingredienser:3 vitlöksklyftor, finhackat1 1/2 bit ingefära, finhackat 6matskedar sojasås3 msk risvinäger2 msk sesamolja2...

Beer Batter Fish Tacos

När jag gör fisk tacos (Rubios stil), min inställning är att använda öl smeten. För mig hjälper öl gör fisken smakar bättre. Det finns också en vetenskapliga resonemanget bakom varför öl gör smeten lättare och mer krispiga än andra vätskor. Många år...

Bakade Taco Pasta

Steg 1: ingredienser 1 1/4 kopp riven ost plus toppning2 pkgs taco krydda (2.5 oz)£ 1 nötkött1 låda stor nudel pasta (1 lb)1 låda färskost (8 oz)2 dl vattenSteg 2: leveranser - 2 pots-Pan-1-2 silarSteg 3: PastaSteg 4: Ta vatten till en koka. Tillsätt...

1 upp Taco Bell mexikansk Pizza

* uppdatering: om du älskar mexikansk mat, jag fick också räkor tacos och fajita kyckling enchiladas på min instructables. Plus en inga tomater salsa.Taco Bell mexikansk Pizza är farligt goda. Men jag slår vad du inte visste att köttet kommer premade...

Lätt Taco sallad

denna sallad är alltid en hit, budget vänlig och mycket läcker! Lunch eller middag kan göras i 20-30 minuter och är lätt att förbereda. Njut!Steg 1: ingredienser Vägen till yumminess!-1 lb köttfärs (köpa extra magert om det är till försäljning, så ko...

Brunch Taco eller hur man S t r e t c h din mat budget

detta "recept" kom när min dotter behövde att koka upp lite köttfärs som hade varit i hennes kylskåp i ett par dagar, hon kokade den, lagt till äggröra och ost och gjorde den till smörgåsar. Det var verkligen god och fylla men jag trodde jag sku...

7-lagers Taco Dip

år sedan, en av mina tjejkompisar var gift med en kock som används för att göra denna dopp för alla deras partier. De brukade kasta en hel del partier, också, så det var bra! Tråkigt nog äktenskapet överlevde inte, men vi gillar fortfarande att skämt...

Baby liktornar ost Veg Tacos

Baby liktornar ost Veg Tacos är lätt mellanmål recept som kan göras med färdiga att använda Cornitos Taco skal. Taco skal kan vara fyllda med någon slags fyllning intressant snack recept. Taco skal hade minskat processen att göra basen av tacos också...

Nötkött "Tacos" i en Phyllo kopp

Traditionella phyllo deg fungerar som "taco skal" för denna läckra förrätt. Detta instructable presenterar en traditionell taco fyllning, men vara kreativa och använda din favorit kombinationer.Råvaror och förnödenheter du behöver:1/2 pund köttf...