Cherry bondgård bordDetta är del 1, av hur jag byggde denna awesome körsbär bondgård bord, med svart valnöt inlays, en ändring av Ana vita bondgård bord planer. Denna video täcker byggandet av de färdiga ben församlingarna, och metoderna som jag brukade göra dem. Kom ihåg, alla mått är exakta. Detta är inte konstruktionen grade virke ;)
Snälla, kolla oss på facebook, på: https://www.facebook.com/recklessredneckwoodworks/

Och för att se Ana vita ursprungliga planer som inspirerade denna bygga, gå till http://www.ana-white.com/2009/12/plans-farmhouse-table-knock-off-of.html

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bänkar för bondgård bord

Vi byggde en rustik bondgård bord för vår matsal. I detta instructable jag kommer att lista steg för att bygga bänkar som gick med i tabellen.Jag gick med planer på Ana-Whites hemsida (http://ana-white.com/2013/10/plans/4x4-truss-bench...Min instruct...

DIY bondgård bord

Denna bondgård bord var avsedd att göras av lättillgängliga virke i hem affären. Det är viktigt att använda ugnstorkade värmebehandlat virke för möbler som är konstruerade på detta sätt. Leta efter initialerna HT eller KD att beteckna denna typ av vi...

Bygga en bondgård bord

en bondgård bord har en underbar aura av värme och historia. Efter att ha avslutat min fönsterplats, bestämde jag mig att bygga en. En tabell är ett relativt enkelt projekt och här är hur jag byggde min.Om du är intresserad av att bygga en fönsterpla...

Bygga en konsol matbordet (sidan eller servering tabell)

så jag antar att jag gjorde också bra i ett jobb bygga min bondgård bord, eftersom min fru bestämde sig för att vi behövde en matchande konsolen tabell för matsalen. (Du kan se den instructable för det matchande bondgård bordet här:) Jag antar att de...

Plågsamma trämöbler för en antik Look

vi byggt denna enkla rustik bänk för våra lerbad, som är den viktigaste posten till vårt hus, eftersom ingen använder ytterdörren. För de fullständiga instruktionerna om att bygga bänken själv (tyvärr inga bilder men känn dig fri att kommentera frågo...

Garage dörren tabell

ett par år sedan vi bytt ut vår gamla tunga trä garageport med lätta aluminium dörr. Jag hängde på panelerna eftersom de var gjorda med hög kvalitet pinjeskog och marine grade plywood. Jag vände en av paneler i en arbetsbänk i mitt garage och 2 andra...

Göra en bondgård eller Parsons stil bord

så hustrun och jag köpte ett nytt hus, och vi har familjen över för Thanksgiving. Vårt lilla piddley Ikea bord var inte redo att anta utmaningen. Ett bra fast trä matbord var ur vår prisklass så jag bestämde mig att damma av träbearbetningsverktyg oc...

Bondgård däck bord med bänkar

Jag älskar sitter utanför nu med detta härliga set!Steg 1: Tabellramar gör ramen från 1 x 3 styrelserSteg 2: Table topLägg till 1 x 2 styrelser som uppSteg 3: Klipp din bänk styrelsermindre längd så att de passar under bordetSteg 4: skruvKontrollera...

Arm resten slut bord??

Så jag behövde en slut bord för min soffa. Problemet är, vi bor i ett litet hus och inte har massor av extra utrymme för traditionella möbler alternativ... Ange den Arm resten End tabell, med anpassade inlaga att krydda saker upp lite!Genom att detta...

Perpetual skrivbord kalender i Cherry

Min son kom till mig med ett foto som han hittat på nätet av en skrivbord kalender gjord av trä block. Det var ursprungligen från pinterest eller någon liknande hemsida. Jag tog det idé, fixade designen och byggt detta för honom av massivt körsbär.De...

Kapsling bord med V-rista inlaga

häckande tabellen är tillverkad av massivt körsbär lövträ och med en lockig maple av tre gingko löv.Topparna på de kapsla tabellerna vik med butler-tray fjädergångjärn. För lagring glider de in i ett spår under toppen av huvudtabellen.Huvudtabellen ä...

Chokladmousse Cherry Blossoms

Lägga till en touch av våren i ert parti med ett vackert och ätbart arrangemang av vit cherry chokladmousse serveras i mini choklad blomma koppar!Vad du behöver...Mousse1 kopp körsbär3/4 kopp grädde6 oz vit choklad, smält1/3 cup socker1 tsk vanilj1/2...

Rustik bondgård stil matbord

Vi har precis flyttat in i vårt nya hus och vi beslutade att matsalen skulle ha en rustik tema. Damen ville en bondgård stil bord. Jag fick planerna från Ana White hemsida (http://ana-white.com/2013/09/plans/4x4-truss-beam-... Det finns detaljerade a...

Docka (18 tum) Cherry Garden restaurang monter

förra året byggde jag docka hus för min dotters 18 tum dockor. Under den processen insåg jag, att de tycker om att göra möbler och nicknacks för sina dockor nästan lika mycket som leker med dem. Tre av oss har gjort alla möjliga saker som vi har hitt...

Cherry köksbordet

vårt köksbord började bli gammal, och det sitter endast fyra. Vi hade också bara fått en ny tabell såg, så att göra ett nytt köksbord var den självklara sak att göra. Vi använde en traditionell shaker styling med avfasade kanter och avsmalnande ben,...

Cherry Queen Bed

Min första stora passion är träbearbetning. "Jag är en.. .carpenter som min pappa före mig" och min farfar. Vi gjorde mestadels inramning (hem konstruktion för lay) och trim men att vara i butiken var alltid min favorit. Så jag var oftast bygga...

Cherry prydnadssak rutan "Jag gjorde det på TechShop"

Detta är en liten prydnadssak låda tillverkad av Cherry. Jag gjorde denna låda på www.techshop.ws i Chandler, AZ. Detta är lite större än de planer som kallas för, men det är fortfarande en liten låda och enkel att göra. Den består av två sidor, två...

Vik upp Camping/picknick bord

Jag gillar att göra saker av trä och också njuta av återvinning gamla saker som har kastats bort. Jag har ingen ordentlig utbildning i listigheten men gillar att ha en gå på grejer. Min fru ville köpa en hopfällbar picknickbord men jag trodde jag kun...

Ett multi-touch bord med en AI användaren Control Point

The optiskt Interface Design Club (OIDC) är en forskning/design-baserade studentorganisation grundades The University of Alabama i Huntsville på höstterminen 2012. Syftet med OIDC är att ge alla elever – särskilt studenter - med forskning-nivå erfare...