Chibitronics lyser upp julkortJag gick till en bygga natt på Leicester Hackspace där vi gjorde julkort med Chibitronics. Inte något jag använt innan men de är lite klistermärken med elektroniska komponenter på, vi ansluten dem med tejp tillbaka koppar, superkul lätt och bra.

Jag gjorde en pingvin med lampor som tonas in och ut i sekvens.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lyser upp julkort

Beskrivning: Vem vill inte ha ett ljus upp kort till jul eller någon annan vintersemester?Med ett kreativt sinne och bra ersättning av material, kan du skapa en cool julkort. Här är en akryl grafikkort med lysdioder och en switch.Jag blev inspirerad...

Bakgrundsbelyst spegel att lysa upp din lägenhet

Min flickvän och jag har precis flyttat in i hennes mormors hus. Det fanns ett extra rum som hade varit ett kontor, men var inte används längre. Vi beslutade att göra om hela rummet och ge det en ung, hip vibe. Jag arbetar för ett inredningsföretag s...

Lyser upp Espeon kudde

Någon gillar Pokemon? Jag visst göra! Min favorit Pokemon är Espeon, därmed tyngdpunkten i detta projekt. Detta är faktiskt väldigt lätt att göra. Svåraste är ledningarna. Mest för att lyssna på runt en timme av "Happy Birthday to You" är mördar...

Lyser upp din flygande skiva

Sommaren är snart här och medan du förbereda en lista över sak du vill göra. Här är en DIY elektroniska idé som du kan komma igång med innan sommaren är här, att lägga till wow faktor till din flygande skiva aka "frisbee", för lite kul kväll på...

Companion cube lampa som lyser upp när du sätter på knappen

jag är ledsen, jag planerade att skapa en steg för steg instructable, men sedan tävling slutet, papper tävlingen stängs så jag måste göra en snabb post. I grund och botten är det en kamrat kuben som lyser upp när du sätter det på knappen. Huvudsaklig...

Lyser upp skidor

Lys upp i backen med anpassade flerfärgade flyttbara LED lampor för skidorna.LED-strips är en självhäftande, vattentät produkt från Glowhut.com som körs av en 9-volts, kommer med en IR-fjärr för att ändra ljuset från röd/blå/grön/vit/gul/lila/rosa. O...

Anpassade lyser upp spelplanen för BattleCON

Detta är ett projekt jag gjorde som en final för en av mina klasser denna termin. Det är en spelplanen som lyser upp när du sätter lappar på det, och ljuset är olika beroende på vilken färg är på den. Denna styrelse är speciellt byggd för ett brädspe...

Lyser upp en Xbox-handkontroll med lysdioder

detta instructable fastställs att lysa upp de fyra A, B, X, Y knappar och juvel av en ursprungliga Xbox Controller-S.För att slutföra detta projekt, rekommenderas att vara bekväm med en lödkolv. Även om du inte har erfarenhet av lödning men vill lära...

Lyser upp blomma Crown pannband för sommar musik festivaler, bröllop, speciella tillfällen

Lys upp natten med en vacker blommig LED pannband!Perfekt för bröllop, musikfestivaler, proms, kostymer och speciella tillfällen!Kit med allt du behöver för att göra egna ljus upp pannband finns nu tillgängliga i arkivet Wearables Workshop ! Redo att...

Hur att lysa upp din 3D-skrivare

Titeln är något missvisande... den långa rätta borde ha varit:Hur du bifogar en RGB LED strip i din RepRapr Prusa i3 3D skrivare akryl ramför bättre/bedövning belysningHur som helst, detta instructable kommer att guida dig genom processen att lysa up...

Lyser upp Star Wars Holocrons

Jag 3D tryckt två holocrons från Star Wars universum. För en utnyttjade jag bara stl-filer som tillhandahålls av en typ enskilda som gjorde allt designarbete och Inlagd filer på Thingiverse. Jedi Holocron kan hittas här. Ta vad jag lärt mig från att...

DIY 1,5 V att lysa upp 15 LED

En LED minimal behöver 3 V DC till ljus upp. Men på denna eksperiment vi kan lysa upp 15 ledde med 1,5 V bateries.Steg 1: Används toroid från trasig lampa bilder från: www.eyuana.comJag använde toroid från trasig lampa, och vi kan använda transistor...

Hur att lysa upp en gammal LCD-skärmens bakgrundsbelysning

Hej!Här är video hur jag lysa upp min gamla LCD laptop skärm utan laptop. Denna skärm har en ccfl lampa. Den behöver förare ombord att lysa upp. Tur har man. Detta är fujitsu siemens amilo pa1510 laptop.VIDEO TUTORIAL PÅ YOUTUBE ÄR HÄR!...

Lyser upp: Låter lyhörd enhet

Jag har experimenterat med textilier projekt som involverar elektroniska beståndsdelar. Att ha funnit ett stort urval av produkter tillgängliga från Kitronik (en Nottingham baserat företag: kitronik.co.uk) jag bestämde mig att anpassa en av deras "lj...

Att göra en styrelse som lyser upp (EL WIRE)

Alla kan göra denna underbara styrelse lyser upp.Steg 1: Saker du behöver 1. någon typ av bräda som är ca 24 X 48 inches2. el Wire3. lödkolv4. wire strippor, sax, aluminiumfolie, lödning trådSteg 2: Få redo att byggaInnan detta projekt, jag var tvung...

Lyser upp blomma krona

Detta var min första blomma crown bygga och jag måste säga att de är mycket roligt! Jag tänkte lägga till ljus skulle vara ett trevligt tillskott och hittade de perfekta storleken sträng ljus på Michaels så inga tekniska kunskaper behövs för detta pr...

Musikaliska och lyser upp kände styrelsen

Material listaKom ihåg, jag köpt många av filt material färdiga, men du kan definitivt göra dem själv och det skulle förmodligen vara billigare. :)"Mjuka" material2 12 "x 18" Grå lätt kände $ 0,79/styck1 9 "x 12" sommaren kän...

Lys upp 100 tomtebloss på en gång - glad 4 juli

är det dags att fira med fyrverkerier för för 4 juli så jag är gona lyser upp 100 tomtebloss på en gång, jag köpa 10 packe av tomtebloss och tight dem tillsammans med elektrisk tejp.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projek...

Julklapp som lyser upp när du sätter det Under the Tree

Vid jul sätta vi ljus på allt. Vi lyser upp våra träd, våra hus och även våra gräsmattan prydnadsföremål. Så varför inte sätta ljus på presenter också.De flesta människor vill inte nätsladdar kör till sina julklappar. Så i detta projekt ska jag visa...