Corpse Bride - DIY handledningmin 5 år gamla dotter och jag skapade denna lätt DIY Corpse Bride dräkt. Det var så kul, mycket lätt, och vi tillbringade bara $20! Full tutorial finns på min blogg, familjen Ever After.
http://www.familyeverafterblog.com/2011/10/How-to-make-Corpse-Bride-Halloween.html
Relaterade Ämnen

Corpse Bride mask bokmärke Polymer lera handledning

Detta är en söt projekt för bokälskare och Tim Burton film fans. Gör fånig ser masken från filmen Corpse Bride och titta på honom krypa på toppen av din bok.Steg 1: material Polymerlera (ugnsbakad modelleran) färger: gul grön, vit, svart, blå, lila,...

Pixlr omvandling: Corpse Bride

Halloween kryper sin väg till våra kalendrar, så vad bättre sätt för att sparka igång semestern än med en läskig foto tutorial!En av mina favorit saker om Halloween är alla skrämmande filmer samband med semestern. Bland mina favorit Halloween filmer...

Corpse Bride

Corpse bride kostym sminkSteg 1: Makeup. användning vitaste stiftelsen du har och blanda med ögonskugga gälla ansikte. Använd olika blå toner att markera och profilera din funktioner ska visas mer skalle som. använda vit eyeliner och tillämpa på nedr...

Corpse Bride Tote

medan du vandrar planlöst genom min lokala köpcentret märkte jag hur mycket "Nightmare Before Christmas"varor som fanns, och ingenting från "Corpse Bride". Jag köpte en billig duk tote och ritade tecken med penna (med dvd omslag framfö...

Corpse Bride Makeup Tutorial-8 enkla steg

jag bara älskar Corpse Bride. Det finns många corpse bride tutorials över internet men här är en extrem lätt låg kostnad tutorial att dela.Steg 1: Med galen Halloween cirkel linser; GEO CPF1 skapa Emilys utseende från den corpse bride. Du behöver bar...

Corpse bride kostym

detta är hur jag gjorde en corpse bride kostym till min dotter för halloween.Jag började med att hitta en begagnad bröllopsklänning och dimensionering det ner så det skulle passa min dotter. Jag sedan unstitched höger ärm och skära bort några av läng...

Emily & Victor Van Dort--The Corpse Bride hemlagad kostymer

här är några bilder av våra halloween kostym. Corpse Bride är en av våra favorit Tim Burton filmer och klä upp som Emily och Victor var kul! Båda dräkterna var gjorda av oss. Jag har tagit några bilder av de material som används. Vi hoppas att du gil...

Tim Burton "Corpse Bride" kostymer

jag in Epic klädedräkt strid med mina handgjorda Corpse Bride kostymer. Jag hoppas du njuter! Också, om du är intresserad av att se fler kostym bilder, kan du besöka mig påSteg 1: Liv cast jag gjorde en lifecast av mig själv och flickvän med kalciuma...

Corpse Bride bröllopsfoto

jag inspirerades av Corpse Bride och jag ville vända min man och jag i filmen-omslag. :) Här är vi! Tecknad och döda-ly. Dessa är mycket manipulerade bilder! Jag gjorde även bakgrunden på egen hand, men det skulle vara en helt ny instructable. När de...

Realistiska nosparti blixt effekt: DIY handledning: IFX

Realistiska nosparti blixt effekt: DIY handledning: IFX...

{CATHY} Lace slöja Cap: DIY handledning

detta är en enkel handledning om hur man gör en spets slöja cap. Det var inspirerad av 1920-talet bridal fashion eran. Jag kommer också att visa hur man bär det tre olika sätt.För spetsar behöver du ungefär 3/4yds av spetsar. Jag rekommenderar att mä...

{TRINA} Pärlstav bröllop pannband: DIY handledning

detta är en enkel handledning om hur man gör en pärlstav bröllop pannband. Jag kommer att visa dig hur man bär en pärlstav bröllop pannband tre olika sätt:1) 1920-talet inspirerade2) enkel & Elegant3) romantiskStort tack till min sponsor "Sy myck...

HUR MAN GÖR EN TALARE FRÅN COCA-COLA | DIY | HANDLEDNING

https://youtu.be/DvIIVeYhl9oSteg 1: För att göra en högtalare från COCA-COLA du behöver! Vad du behöver:- 1 kartong tube;-2 coca burkar;-1 markör för spårning;-en kniv eller sax;-silvertejp tillval.Steg 2: Detta är en mycket enkel handledning om sätt...

Hur man gör en JUICE SQUEEZER från PLASTFLASKOR | DIY | HANDLEDNING

https://www.youtube.com/watch?v=OF3P_gM_zjM&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en JUICE SQUEEZER från PLASTFLASKOR du behöver! I dagens video jag ska dela ett intresse av att frammana idé om hur man gör en DIY juice squeezer från plastflaskor.Steg...

Knyta sidorna av din t-shirt-enkel DIY handledning

Har en baggy t-shirt? Vill du få det att passa?Lär dig vad jag kallar diamond tekniken genom att skära upp sidorna av din t-shirt och gör det passa tätt som en bugg.Enkel handledning. Som alltid, ingen sömnad krävs.Titta på den video läraren med alla...

Skär upp baksidan av din T-Shirt-enkel DIY handledning

rekonstruera gamla, tråkiga t-shirts av skära remsor till en "V" form på baksidan av din t-shirt och göra en sexig V. Bara lära sig grundläggande väven och det är super lätt! Din egen diy stil skjorta :)Ingen sömnad krävs, du behöver bara ett pa...

Wire träd DIY handledning

Detta är min första tid DIY video tutorial. Det här är för att dela min idé med er alla. Jag hoppas du gillar den här videon. Du får gärna gilla och kommentera nedan. Du kan dela min video. TackOK för detta projekt behöver du:1) grön och röd 16 gauge...

Dricka glasunderlägg - DIY handledning

Någonsin funderat på att mejsla fram din egen dryck glasunderlägg? Tja, här är hur!Pris: 1 – 5$ || Tid: 1 – 3 h || Svårighetsgrad: lättSteg 1: Vad du behöverFör detta projekt behöver du:Servetter eller tryckta bilder (på vanliga skrivarpapper)Lim (so...

Öl kan Lantern || DIY handledning

Pris: 1 – 5$ || Tid: 1 – 3 h || Svårighetsgrad: Medium-hård "Crafty och tålamod"Vi är i denna tutorial kommer sant hur att farkosten en öl kan lykta. Ölburk är ganska lätt att förbereda... Den svårt/att konsumera del är att minska negativa från...