Craft spetsar dragkedja nyckelringdag ill att Visa u hur man gör en dragkedja nyckelkedja med craft spets
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en dragkedja nyckelring

leveranser ~ 3strips av plast snörning 2 samma färg och 1 olika att vara lite kortare ~ nyckelring krok ~ sax (göra strängen som länge eller så kort som du vill jämföra på vilken storlek du vill nyckelringen)Steg 1: Starta det Start av tröttsamt de t...

Bottle Cap Laptop/Netbook stå

detta är min första kompatibel. Jag gjorde forskning detta och fann andra göra detta också, men ingen av dem sträng mössor tillsammans. Så går här.Börjar med en lista över material.Sträng/Craft spetsarSoda kapsyler (4)Penna/penna (1)Papper (1 blad)Li...

DIY Hula Hoop Dream Catcher

Har du någonsin velat göra en dream catcher men vet inte hur? Även om det kan tyckas utmanande, är det faktiskt ganska lätt! Denna handledning kommer att gå igenom grunderna i att göra en dream catcher, however detta specifika projekt det i mycket st...

Boll och triangel spel

en snabb båt med saker du förmodligen redan runt huset eller klassrummet. Enligt min mening, det är bättre än en boll och cup!Steg 1: Samla dina leveranser Behöver du:1 ark av papper3 hantverk pinnarLim (bara en droppe av Tacky lim fungerar bra)Maske...

Pärlstav giraff nyckelring

pärla djur är ett enkelt hantverk som jag lärde mig på sommarläger. Mest pärlstav djur bildas efter en enkel rutnätet. Dessa mönster kan hittas på nätet, genom att söka "pärla djur", eller i craft häften. Du kan också designa dina egna mönster o...

Dreamcatcher nyckelring

vad du behöver:1. KEY RING2. METALL RINGEN (JU MINDRE DESTO BÄTTRE FÖR NYCKELRINGAR, JAG ANVÄNDE EN 2" DIAMETER RING)3. LÄDER SPETSAR (CA 80" RÄTTVIS TILL VARA KASSASKÅP FINNS DET ALLTID UTRYMME FÖR TRIMNING)4. VAXAD TRÅD (SAMMA BELOPP SOM SPETS...

Hur man gör en låda Knut nyckelring ur paracord

Box Knut nyckelringen (även kallad square knot nyckelringen) är förmodligen en av de mest populära nyckelringar kan du göra. Den har en fyrkantig titt och innehar en anständig mängd paracord, som kan användas i olika situationer.För detta projekt beh...

Barn vinter boot dragkedja reparation

min styvson Vinter stövlar hade en trasig dragkedja. Så tills jag shoppa för nya stövlar jag bestämde mig att fixa dessa för tillfället.Steg 1: Dragkedjan hade Pullen helt isär och inte kunde fastställas. Det var en billig, liten plast dragkedja som...

Upcycle det! Plast dragkedja ändra flaskhållare

gör en plastflaska dragkedja förändring innehavaren använder vardagliga hushållsartiklar! Istället för att kasta dessa plastflaskor i papperskorgen, använda dem för att göra en förändring innehavare! Lätta deponier, göra något nyttigt och vara konstn...

UNDERTALE Delta Rune nyckelring (med gratis modell!)

I detta Instructable visar jag dig Delta Rune nyckel kedjan som jag gjorde för mig själv, och hur du kan göra din egen. Om du gillar detta Instructable och gör din egen, låt mig veta! Jag skulle älska att se det! Om du verkligen haft detta instructab...

ZIPPER LOCK (& artrosdrabbade dragkedja Assistant)

kan inte bära dessa favorit jeans längre eftersom blixtlåset inte kommer att göra det jobb? Någonsin drabbats embarrasment av en halkade zip? "Hej kolla din flyga!" "Din dragkedja är ogjort" "Komjölk kommer att komma ut!" och...

Dragkedja och filt charm

Dragkedjor rock du säger? Jag är helt överens! Dessa dragkedja trim jazz upp dessa vackra berlocker.Broscher, hängen, örhängen, oavsett de är de ser fantastiska när dragkedjor läggs :-)R-jag-H-A-M gör en underbar handledning med hjälp av dragkedjor o...

Nyckelring iPhone kabel

Jag finner mig ofta med min iPod eller iPad på ca 10% avgift, men utan ett sätt att ladda den. Jag upptäckte nyligen att du kan köpa rs, och som omedelbart fick mig att tänka på hur jag kunde göra en själv. Vid första ville jag göra en mini blixtneds...

Hur man kan konstruera och craft polymer lera cartoon-stil broscher

Hej alla!Jag älskar verkligen crafting med polymerlera, eftersom detta material är mycket mångsidig. Jag ska visa dig hur man konstruerar och hantverk en platt polymer lera brosch, att få varje motiv du vill ha. Den här gången kommer jag göra en gumb...

Spetsar och kedja halsband

spets kan vara en av de trender som är svåra att bära, men denna lilla halsband är ett enkelt och elegant sätt att införliva det i ditt utseende. En liten snipping och en handfull hårdvara är allt som krävs för att göra denna vackra pjäs!Vad du behöv...

DIY Rainbow överstrykningspenna inspirerad av Bitter spetsar skönhet prisma överstrykningspenna

Gör din egen DIY Rainbow överstrykningspenna inspirerad av Bitter spetsar skönhet trender prisma highlighter!Jag var så bummed för att se deras prisma överstrykningspenna sålde slut så jag tog till crafting min egen DIY version av denna underbart pul...

Enkla hjärta nyckelring Fob

detta är en snabb och enkel alla hjärtans dag present. Billig och praktisk, denna hållbara gåva är säker på att hänga runt ett tag.Steg 1: leveranser Det finns flera sätt att slutföra detta projekt. Jag kommer att visa tre sätt du kan stänga slingan...

LED dragkedja drar - billigt och praktiskt

här är ett snabbt sätt att ha en liten vit ljus alltid tillgängliga. För billigt!Det blir mörkt tidigt och jag har haft mycket roligt att komma hem och fumla runt för en minut medan jag försöker få hus nyckel i låset. Det är bra grejer, men lite extr...

Tillgängliga dragkedja dra

många människor med artrit eller andra fin-motor svårigheter har problem med blixtlås. Att inte kunna använda en dragkedja gör det mycket svårare att klä sig självständigt. Det finns många instructables på denna webbplats som behandlar att göra dragk...