Cykel handtag bar kameran/ljus hållareEn PVC ljus/kamera eller vad du vill sätta på den hantera bar innehavaren. Bra för dem som behöver kika över deras styre väskor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cykel handtag Bar Mount för iPhone 3gs/4/4S

jag tog upp ridning igen efter en lång paus här förbi sommaren. Jag ägde en iPhone 3GS och ville ha möjlighet att säkra det till cykel att tillåta mig att lyssna på musik och köra en GPS-App (Cyclemeter eller RunKeeper) för att spåra mina framsteg. J...

Lägg ett ljus på din motorcykel... inte bara en ljus...

Lägga till ljus på cykeln nästan verkar som en konst som det är vad du rida eller hur ofta. Jag har arbetat med detta i ca 6 månader tills jag kom på denna idé. Jag har velat lägga en ljus där det finns en reflektor bakom framhjulet på båda sidor. Ti...

Läder och Paracord cykel handtag.

Om du har den goda smaken av ridning cykel måste du veta att grepp är en viktig del av cykeln. Du kan lägga till en Vintage touch och ge din cykel att bra gammal stil.Surfar på nätet jag hittade några fina läder grepp men det finns så dyra, så jag tä...

Garmin eTrex handtag bar mount för den vanliga människan

här jag visar dig min version av styre fäste för Garmin eTrex GPS handhållen enhet. Det enda som du verkligen behöver köpa är en mask enhet slang klipp från din lokala flyttalsrenderingsmål butik (kostar ca Rs.10/ - mine). Tråd för mount kan vara en...

CYKEL handtag grepp med SUGRU

greppet cykel handtag når en punkt där det slits. Sugru är riktigt bra att använda för att fixa det och även lägga till några unika på din cykel handtag.Steg 1: material Måste du ha följande material1. Sugru (3 paket: 2 gul 1 röd)2. cykel handtag3. F...

DIY kameran ljus

Detta cool div kameran ljus lyser upp videor och foton som jag tar inomhus, utan att behöva köpa en dyr kamera ljus. Plus du förmodligen redan har dessa objekt ligger runt ditt hus. Så i detta projekt låter göra en billig kamera ljus!Steg 1:Du behöve...

Göra en te ljus ljushållare

Att göra en valnöt och lönn te ljus ljushållare. Ett enkelt en dag projekt för någon början träbearbetning - The träbearbetning Junkie - inte en riktig knarkare:)...

Kork cykel handtag pluggar

Någonsin haft att göra med besväret med en öppen slutade cykel handtag? Väl inget mer! Med denna snabba knep, kan du äntligen kopplar dessa handtag innan smuts pluggar dem för dig! I den här snabbguiden, kommer vi att göra eleganta cork pluggar som b...

Billig hemmagjord jul ljus hållare

Jag behövde ett billigt sätt att skapa en jul ljus hållare för vissa LED-lampor som jag fick i år, så jag kom upp med min egen.Innehavare i detta instructable är mycket lätt att göra och kostar ca $2 för att fyra av dem. De är relativt robust och kan...

Cykel front ljus hållare

hemgjorda ljus innehavare av plaströr för dammar....

Blixt ljus hållare

detta är ett enkelt sätt att göra en ficklampa hållare som kan användas för att hålla en ficklampa på huvudetSteg 1: vad du behöver detta är vad du behöver(du behöver också en twist slips)Steg 2: förbereda blixtljuset ta klipp av ficklampan om den ha...

Cykel trailer hitch och fiskespö hållare combo

har flera program du vill ha ett projekt att fungera? Här är ett exempel på ett projekt för att rymma två användningsområden.Jag hade många källor för inspiration inklusive den instructables exempel som använder en plast bin, slang, våren och en snab...

Paracord cykel handtag (Permanent)

Bor i staden jag använda min cykel för pendling men det är inte lätt att bära det upp 2 trappor eftersom hissen är gammal och långsam. Jag hittade en instructable för Paracord cykel ram hantera. Det var en stor post och jag gjorde en men att lägga de...

Enkel LED ersättning för cykel lampa / främre ljus

Jag ville ersätta den gamla ineffektiva lampan i min cykel front ljus med en enkel LED krets medan fortfarande min dynamo för makt.Medan de flesta cykel dynamos har något liknande 6V, 3W skrivit på dem, det är inte helt sant. Deras produktion är vanl...

Hur till recicle en gammal vagga och omvandla till en kid´s soffa, Mickey Mouse pall och ljus hållare

Eftersom mina tre döttrar odlas redan, har jag beslutat att återvinna vagga de används, förvandla det till andra objekt som fortfarande kunde användas och njöt av dem och alla familjemedlemmar. Som sådan, har jag gjort en kid´s soffa, en Mickey Mouse...

DIY naturliga bordsdekoration rock / ljus hållare

när jag gick på semester i North Carolina mig och min pappa gick vandring och jag plockade upp några sval sett stenar. Och jag hade lite extra tid idag så jag bestämde mig att göra detta instructable. njuta av.Steg 1: Få din rocks Okej jag inte komme...

Thanksgiving ljus te ljus hållare

ibland är det svårt att tänka på hur du kan dekorera för thanksgiving. Ingen jag vet verkligen dekorerar för thanksgiving eller de lägga bara bladen till deras halloween inredning. Varför inte sätta dessa blad på en burk! Detta är min första instruct...

Installera snäva cykel handtag lätt med zip band

Cykel handgrepp är svårt att sätta på. Ofta gjorda av gummi eller skumgummi, de måste hålla fast hårt på styret så de de inte kommer ut när du rider.Tyvärr, detta gör dem svåra att sätta på i första hand. Vissa människor använder diskmedel, hårspray...

Incence och ljus hållare (naturliga)

naturligt snygga Buddha inspirerade incence hållare med ljus.Steg 1: hitta din trä som ni kan se min har trevlig lundar genom säden men det är upp till dig vad trä du villSteg 2: mejsel eller borra du kommer att behöva ett ljus att mäta storleken. an...