DEAD SPACE - Isaac Clarke nivå 3 kostym komplett Cosplay byggapå grund av det stora svaret jag fick från min Dragon Age inkvisitionen Instructable hjälm bygga tråd. Jag har beslutat att göra en full Instructible på min DEAD SPACE Isaac Clarke nivå 3 Cosplay kostym!

Detta bygga var i särklass den mest detaljerade kostym/stötta jag någonsin har försökt att skapa. Men efter dess avslutning var det också min mest tillfredsställande och givande. Den hela bygget tog över 3 månader och 300 timmar av blod, svett och superlim :)

Innan vi börjar vill jag säga några av de produkter som används i prop byggnad kan vara dåligt för dig :(

Så vara säker!

Alltid bära ögonskydd, bär handskar och använda respirator när det behövs.

Låter komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dead Space Isaac Clarke nivå 3 RIG

så, Dead Space 1 och 2 har varit stora spel som äger rum i den avlägsna rymden med necromorphs, etc, och detta kan vara lite sent, men, nivå 3 RIGG dräkten från Dead Space 1 är den mest kända passar för spelare, så min älskare och jag bestämde mig at...

DIY Dead Space Isaac Costume

Denna handledning utforskar processen att göra en Isaac Clarke kostym från Dead Space TV-spelet. Detta projekt kan bli mycket tidskrävande, beroende på hur mycket detaljer du vill lägga till outfit.Steg 1: Samla leveranserFör denna dräkt behöver vi k...

Mini Isaac Clarke hjälm från Dead Space [1]

så, jag har klåda att göra något Dead Space ett tag nu. Min ursprungliga plan var att göra en full storlek mark 1 hjälm från min frus gamla BMX hjälm. Tyvärr är min budget ganska mycket noll just nu så jag hade att komma med ett alternativ... Och här...

Dead Space: Schofield verktyg 211-V Plasma Cutter

"Grattis till ditt köp av en Schofield verktyg 211-V riktad energi Plasma Cutter! 211-V kombinerar kraft och tillförlitlighet i en portabel formfaktor, vilket möjliggör enhandsfattning.Den Plasma Cutter levererar en sammanhängande puls-ström, eller &...

Hur man gör en AWESOME letar du LÅGBUDGET Dead Space hjälm

Hej killar, detta är TheNew52 med en awesome nya bygga jag har fulländat. Under förra sommaren, som jag lärt barnen om konst som min sommartid jobb, hade jag en idé. Låter göra en AWESOME Dead space hjälm på billiga inom en kort tid. Så i min Dead sp...

Dead Space Plasma Cutter

detta är en prop plasma cutter från spelet Dead Space 2. Det är inte en exakt kopia, men det är igenkännligt. Jag tillverkade av skumgummiplattan och målade det ska se ut repad, bucklig metall. Jag tänker hänga upp det på min vägg intill min Minecraf...

Dead Space markör

Bio:"Svart markör är en främmande artefakt som finns på jorden i 2214. Det utstrålar en signal som-beroende på din intelligens – antingen inducerar demens eller avtryck ritningar till din hjärna för att återge fler markörer. " (http://deadspace3...

Knex Dead Space 2 Plasma Cutter

jag är en allvarlig Dead Space fan, så jag fick ut en dag och beslöt att göra en försöket att göra den Plasma Cutter och jag fick bäst av den här. I morgon eller nästa dag jag kommer att få den ursprungliga naturlig storlek Dead Space 1 Plasma cutter...

Knex Dead Space 2 Rivet pistol

Tja, ingen förmodligen inte vet eller hört talas om (ORIGINAL) Dead Space 2 Rivet pistolen, men jag kommer att visa en comparrison mellan två....

LEGO Dead Space

jag presentera några dead space-y siffror mini! Jag har inget liv och älskar mig döda utrymme. Njut och snälla rösta på mig!Vad du behöver:LegosLEGO figure(s)Färg (jag använde akryl, det gick på slät men torkade grov så jag är säker på att det finns...

LEGO Dead Space Plasma Cutter

Steg 1: Som alltid, delar krävsSteg 2: Och hur man bygger den Steg 3: klar! jag är rädd att det inte slår i fat men det fortfarande är ganska cool. Så nu har du en enkel men cool dead space plasma cutter...

Hur man drar en Dead Space Necromorph varelse

hur man drar en Necromorph varelse från Dead Space. Jag drog detta med en mycket mjuk penna så jag kunde dra en fin fet blyertspenna linje för denna blyertsteckning. Dead Space är ett spel som har massor av otäcka utrymme främmande varelser som är va...

Rita en Necromorph Feeder varelse från Dead Space

Rita en Necromorph Feeder varelse från Dead Space TV-spelet. Detta är min egen personliga tolkning och jag har ritat denna med blyerts i realtid på denna ritning video, så förhoppningsvis detta kunde inspirera dig att rita det själv eller rita det an...

BIONICLE Dead Space puls gevär

Steg 1: Delar krävsSteg 2: Observera Du kan växla mellan dessa två, båda fungerar.Steg 3: Hur man bygger Steg 4: Och gjort! Tack så mycket grabbar. Det är ni som inspirerar mig att göra dessa. Vänligen favorit om du gillade det och följa om du vill h...

Dead Space SMG Tutorial (Hard)

ledsen för mycket sent, många saker har hänt runt mig och sakta ner mitt arbete.Detta är min första hårda tutorial, jag hoppas det skulle se bra, men det är inte utseende stor som jag kan tänka mig.Hur som helst, tack alla för kommentera min vids och...

Seeker gevär från Dead Space 2

här är Seeker gevär replik jag gjort med kartong, varmt lim och ModPodge. Jag ville göra det ser functionnal och det enda sättet jag hittade var genom att göra det kunna skjuta. Den kan skjuta små och lätta projektiler eftersom det fungerar som en Sp...

Hur man gör en sköld (kostym/teater/Cosplay)

Detta är den grundläggande processen för hur man gör en sköld mot skum styrelse och craft skum.Metoderna kan användas på kartong samt.Lady Sif sköld från Thor 2 kommer att vara vår referenspunkt.Steg 1: leveranser• Skumgummiplatta• Craft skum• Xact-o...

Klassisk kostym idé: Socker skalle Lady

Dia De Los Muertos är spanska för dödas dag, och under denna semester, en av de mest populära ikonerna är socker skallen! Om du planerar på dressing som en socker skalle Dam för Halloween eller för dödas dag, hänvisa till detta Instructable om hur ti...

Cat panering kostym

katt panering är den senaste katt-centrerad meme sveper internetz! Det handlar om att sätta en bit bröd på kattens huvud, fotografera sina (ofta förfärade) reaktion och sedan lägga ut bilderna på internet. (Det är ungefär som bordläggning, men för mä...