Designa en egen Modellera raketnästan alla barn födda efter tillkomsten av rymdprogrammet har drömt om att bli astronaut (lite mer passionerat än andra). Om space camp går att nå, kan du försöka designa din egen anpassade Modellera raket för avskalad utrymme spela. Utforma leksaker är ett bra sätt att få eleverna glada över vetenskap och teknik, och det kan uppmuntra dem att uttrycka kreativitet på nya sätt. (Obs: slutprodukten inte avsedda att användas av barn)

Om du är lärare, detta projekt är ett bra fordon för undervisa barn i några av principerna för vetenskap och designtänkande. Mer specifikt kan utforma en raket vara ett bra sätt att uppmuntra studenter att få en bättre förståelse av effekterna av friktion. Se videon nedan för en video på ämnet av friktion inom designtänkande. Du kan också hitta en komplett lektionsplan ägnas åt dessa ämnen, samt instruktions material såsom inlärningsmål, testmaterial och bedömning rubrics här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen Modellera raket!

Eftersom detta är min första Instructable, förlåt mig för alla ojämna kanter. Skål och tack för läsning!Har du någonsin velat prova rocketry men ville inte gå ut och köpa ett kit? I detta Instructable kommer att jag visa dig hur att designa och bygga...

3D-perspektiv signatur modell. Jag kommer att designa en egen modell för de första tre personer som kommenterar! (inkludera din e-postadress)

jag minns att jag såg en skulptur i ett album som jag bläddrade igenom, och det var en man spela piano från en vy och en man spela fiol från en annan vy. Jag var fascinerad av konceptet och beslutade att skapa en av mina egna.Jag lekte i Solidworks,...

Designa en anpassad modell bil

om du är trött på de modell bil kit som finns i butiker, varför inte designa din egen? Designa din egen modell bil kan vara ett spännande projekt som ger dig kontroll över detaljerna i varje del, till exempel storlek, form och färg. Utforma leksaker...

En 2-stegs elektroniska Modellera raket (med 3D-tryckta delar!)

Hej alla! Har du någonsin undrat vad gränserna var till vad en enkel modell raket kunde göra? Många månar sedan jag undrade samma sak och efter några försök och misstag tror jag att de gränser och komplexitet kan du lägga till din körning av mill Mod...

Bygga skala modell raketer

Halv skala? Super skala? FN bra-nog-för-regeringens arbete-skalan? Se realistisk modell raketer baserat på verkliga raketer. Detta är den Little Joe II, fordonet för Apollo space kapsel som lanserades på en Saturn V-raket. Wow, har det varit 45 år se...

Iron Man Modellera raket

jag har älskat modellen raketer sedan jag var liten, men i stället för byggnad från kit jag föredrar att göra funky de från scratch. Ungefär ett år sedan fick jag idén att göra en dubbel-motorn modell raket i form av Iron Man. Idén presenteras en hel...

Designa en egen jojo

en av den mest klassiska av alla leksaker är jojon, och vad bättre sätt att krydda upp en gammal favorit än genom att designa din egen? Utforma leksaker är också ett bra sätt att få eleverna glada över vetenskap och teknik, och det kan uppmuntra dem...

Montera en Modellera raket

för en humanistisk klass tilldelning, fick vi veta att göra något som var DIY. Begränsningarna var nära obefintlig, så jag bestämde mig att basera mitt projekt bort något jag älskar, utrymme. Nu har jag inte pengar för att faktiskt skicka något till...

DIY modell raket hoppa fallskärm

göra en enkel modell rocket fallskärm med hjälp av plast shoppingkassar.Steg 1: leveranser Leveranser:-Plast shopping väska (tjock plast Menards arbete bäst)-Papper förstärkning flikar-Gamla modell rocket fallskärm-Kite sträng (eller liknande sladd)V...

GoPro Modellera raket

Detta är en helt scratch byggt Modellera raket designad för att bära min GoPro kamera.Det är 42" tall och flugor på tre"E"storlek Estes motorer, och dess återskapade av 54 tums fallskärm. Kameran ligger helt inom huvuddel röret (inte i näsa...

Modellera raket startplattan

Detta är hur jag gjorde ett par hopfällbara lanseringen kuddar att använda med mitt power modellen raketer.Lanseringen kuddar är tillverkade av plywood tillsammans med några bitar av andra vanliga material. De vika upp för lagring och är ganska stabi...

Modellera raket tändning Controller

Har nyligen köpt ett startpaket för en Alpha III Modellera raket var jag tyvärr underwhelmed med handkontrollen medföljer i kitet. Den viktigaste frågan för mig är standard 9 volts batteri inte producerar tillräckligt med ström till igniter att effek...

Scratch byggt Modellera raket

3... 2... 1... LIFTOFFHej alla! För detta instructable jag har skapat en kul 1 skede Modellera raket som kan hus A, B eller C motor! Denna guide kommer att vara för nybörjare och folk bara ute efter tips! Jag har varit i denna hobby för ca 5 år nu oc...

3D utskrift flyga modell raketer

3D-utskrifter erbjuder nya kreativitet i världen av modell rocket design och tillverkning.Ovan är en datormodell av vissa tryckta flygande modell raket.I dessa anvisningar kommer jag ta dig igenom steg som behövs för att göra riktigt coola flygande r...

D.I.Y. Modellera raket för börja

Intro:Detta är min första instructable. Jag kommer att försöka hålla det kort och enkelt. Hoppas ni gillar den.Jag har haft en Modellera raket i många år men nyligen två av mina vänner visade mig en modell raket som de hade gjort (som var riktigt bra...

Hur man gör en stabil modell raket

en tutorial på modell rocket stabilitet. Om du designar en Modellera raket, det lönar sig att veta några enkla begrepp om raket stabilitet. Denna video ger dig en snabbkurs (ingen ordlek avsedd) i ämnet....

Designa din egen referens bokhylla högtalare

Några månader tillbaka, gick jag in i en stor låda konsument elektronikbutik och vandrade tillbaka till avsnittet elit. Nyfiken på uppståndelse, jag bad mannen att spela lite musik genom ett par tjusiga $2000 högtalare. Wow. Jag hade ingen aning att...

Modellera raket LED glöd effekter

detta är mitt inträde i att låta det glöd tävling. Om du gillar det, rösta.Nu när skolan och därför finaler, är klar kan jag äntligen avsluta detta Instructable. Det har väntat ifylls för ungefär en månad nu men jag har varit så upptagen med andra sa...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...