DIY 2WD RC Stunt bil v1.0Välkommen till min en annan instructable. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig 2WD RC Stunt bil på ett enkelt sätt. Jag hoppas du gillar min instructable och glöm inte att favorit min instructable :D

Vad är Radiostyrd bil? :

En fjärrkontroll fordon definieras som varje fordon som kontrolleras distans ett sätt som inte begränsar sin rörelse med ett yttre ursprung till enheten. Detta är ofta en radio kontroll enhet, kabel mellan kontroll och fordon, eller en infraröd handkontroll. En fjärrkontroll fordon eller GI skiljer sig från en robot GI styrs alltid av en människa och tar inga positiva åtgärder självständigt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 2WD RC stunt bil v 2.0

Hej och Välkommen till min en annan instructable. Detta är den 2: a versionen av min annan instructable: v1.0.Vad är nytt i v2.0?den har en ny sändare och mottagare, nya chassit, laddning jack och några andra ändringar.Steg 1: Delar som behövs 1:Tran...

Hur man gör en Remote Controlled Stunt bil hemma

I detta Instructable lär vi att göra en fantastisk gadget som varje kille önskat och hade också iallafall försökte en gång göra det under hans barndom. Det är inget annat än en Remote Controlled bil och gissa vad, i detta instructable, vi kommer inte...

WiFi Stunt bil

Välkommen till min fjärde instructable (efter en lååång tid)!Här handlar om hur du ändrar en Stunt (eller reversibla/robust) RC bil för att kunna kontrolleras av en Android-enhet via wi-fi.Den RC bil som kommer att användas i detta instructable är en...

DIY 2wd off road mini elektriska bil

Hej och Välkommen till min en annan instructable. I detta instructable jag kommer att berätta hur man gör en:Elektriska offroad mini bil. Jag hoppas du gillar min instructable och glöm inte att rösta mig snällaSteg 1: Saker som behövs Tape.scissor.sw...

DIY billiga asiatiska stil bil underbodyen ljus

Hej, im äntligen göra min första instructable. Jag har massor av instructable-värdig projekt och diys men aldrig haft tid att utföra en. så under denna skolan semester jag presentera min första en-som är LED undertill ljus för din bil.Jag gjorde det...

DIY snögubbe | Stopp bil Fönstren immar

Jag visa dig hur man gör en snögubbe med en strumpa, de stopp bil Fönstren från ångkokning upp och låg inre luftfuktigheten.Du kan göra i gåva någon du gillar, dess användbara, Nice och gratis. DSteg 1: Ta en strumpa och skär så här Steg 2: Fyll med...

☺DIY 2wd Rover ☻

Hej och Välkommen till min en annan instructable om teknik. Denna kompletta guide visar dig hur man gör en 2wd rover. Det är mycket lätt och billigt. Sakerna som behövs finns hemma inte behöver du beställa dem.Om du gillar min instructable, sedan Vän...

Oförstörbara stunt bil

Jag experimenterade med min dig idén om en sinegle driven inriktade upp 4WD bil när jag gjorde detta. Först var det en långsam accelererande bil men då jag bytte motor och skickade bort min soffa. Jag blev förvånad av vad jag såg nästa. Jag tänker in...

DIY degeln med en bil brandsläckare

kanal-sida: http://www.youtube.com/user/mopatin/Hur man gör en stål degel med en begagnad bil brandsläckare. Den första användningen kommer att bränna lacken, naturligtvis, så det är bättre att göra det utomhus.Att skydda basen från korrosion är det...

DIY stereon med en bil förstärkare.

Så jag var mycket tråkigt en dag och också sjuka med kylan. Jag hade inte något att göra så jag tänker Hej, låter bråka med några skrot elektronik jag hade i min garderob. Jag slutade göra ett litet ljudsystem som bestod av 2 woofers och 2 diskanter...

DIY Android fjärrkontroll bil med Arduino

detta är en steg för steg guide om hur man kan bygga en Android-telefon eller surfplatta kontrollerade papper bil. Du kan ändra den för att bygga någon annan typ av fordon som du gillar.Stegen omfattar guide på:1. bygga upp hårdvaran i bilen2. progra...

DIY lavendel doftande garderob / bil refreshener

enkelt och roligt projekt även lämplig för sömnad nybörjare!...

Wi-Fi kontrollerade fjärrkontroll bil utan microcontroller

Detta är en Wi-Fi kontrollerade fjärrkontroll bil med kamera som kan köras över internet. RC bil är mycket unikt eftersom det använder en trådlös router och eliminera behovet av en mikrokontroller.Steg 1: Bil struktur Detta är en två hjul RC bilEn un...

Knex bil- och

knex stunt bil hoppa .hummer från vissa modell. var tvungen att borra för axlar....

HackerBoxes 0001: Robotic Smart Car, NodeMCU, 3D LED-julgran

Detta instructable delar grunderna i arbetar med HackerBoxes #0001. HackerBoxes är den månatliga box prenumerationstjänsten för elektronik hobbyister, beslutsfattare och hackare. Om du vill få en box som denna rätt till din brevlåda varje månad, kan...

Hummer: lego edition

det är en hummer gjord av legos som är ganska mycket industructable. FYI detta är min första instructable.Steg 1: bitar Dessa är de delar du behöver.Steg 2: Bygga kroppen 1. make2. göra3. Lägg ihop4. bit5. koppla6. bitar7. göra8. lägga dem båda tills...

Automatisk navigering Robot med Gas (MQ-2), temperatur & fuktighet (DHT11) sensorer

Hej alla! Syftet med detta projekt var att göra en robot kan navigera runt hinder i ett rum med hjälp av ultraljud modul HC-SR04 monterad på en Servo, detta får roboten att titta runt för att bestämma den bästa vägen att följa när ett hinder hade påt...

DIY trådlös QI laddare GM Truck eller bil $13

DIY trådlös QI laddare GM Truck eller bil $13Du kan göra detta i cirka 15 minuter med enkla verktyg. Det finns också en del 2 som visar dig hur du hardwire in i konsolenDetta fungerar på Chevy Silverado 2014-2016...

Power-bil: Diy Power bank

Hej Diy älskare...!!!Idag ska vi göra en power bank genom återvinning litiumbatteri (gamla mobiltelefon batteri) och leksak bil fallSteg 1: kravGå och samla följande produkterLitiumjonbatteri (från gamla mobiltelefon)Leksaksbil eller någon låda för h...