DIY bröllop tabell nummerI denna tutorial visar jag dig hur jag gjorde några riktigt coola och inte så genomsnittliga tabell siffror för ett bröllop eller någon händelse.

Dessa cool geometriska former kommer att passa in någon dukningen och är super lätt att göra. Tro det eller ej, gjorde jag 24 av dessa bord nummer för ett bröllop med bara en 8 fot lång bit 4 x 4 dimensionella virke. Jag målade dessa vita med lavendel nummer men möjligheterna är oändliga.

KOMPONENTER SOM ANVÄNDS I DETTA BYGGA:
Lumber - 4 "x 4" x 8 "(jag fick min på Home Depot för under $10)

Bord såg

Bandslip

Sandpapper

Speed klämmor

Målarna pyramiderna

Njut!

P.S. Det verkar att det inbäddade videoklippet inte fungerar när du tittar på denna sida från en mobil enhet. Så är här en länk till min YouTube video som referens.

TITTA PÅ VIDEO HÄR

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY bröllop tabell nummer innehavaren

Bröllop kan vara så dyrt men det finns några saker du kan göra själv och spara massor av pengar! Se till din gäst hittar till deras utsedda tabeller med dessa exceptionella DIY bröllop tabell nummer innehavare.Material som behövs:LjusstakeSmå speglar...

Fällbara bok konst - bröllop tabell nummer

jag är gifta snart och min fästman var titta på hur man Markera tabell nummer.Bröllop är en by fete / vintage slags tema. Min fru att vara är engelska lärare, och vi båda gillar böcker...Som hon letade inspiration kom hon över en av de vikta böckerna...

Bröllop DIY: Tabell nummer

Sommaren är officiellt här, och med det kommer bröllop säsongen. Vi har skapat en serie av bröllopstema DIYs, och först är en uppsättning tabell tal som dubbelt så vattenflaskor.Steg 1: Vad du behöver: Spärr-top vattenflaskaMod PodgeGuld glitterPense...

Gör din egen LED bröllop tabell kort

i år som jag har dragits till saker som lyser upp. Kanske var det alla glöd-in-the-dark leksaker de gjorde i 80-tal. Kanske är jag bara del mal. Hur som helst, när jag började planera för mitt bröllop som jag visste att jag ville göra något själv som...

Min 100% DIY bröllop bygga

Jag trodde det skulle vara en bra idé att ladda upp min komplett design paketet jag gjorde för ett bröllop som var alla 100% utformade från topp till botten själv DIY.Tyvärr kan jag inte ge det många kliver som det var allt gjort med min design färdi...

Tabell nummer kort

detta är ett riktigt snabbt och enkelt sätt att anpassa tabell nummer för ditt bröllop.Vi hade en "robot" tema, så vi gick med bilder av olika "kärlek" robotar för varje tabell!Du kan enkelt ta vad du tema är och hitta bilder som match...

DIY bröllop Galleri del 1

Detta instructable är ett galleri med bröllop idéer. Jag kommer att dela hur man gör en tabell miljö med en smoking, skjorta, brudklänning, placeringskort, blomsterarrangemang, gåva gynnar och visar massor av bilder. Jag har också gjort en video på h...

DIY bröllop från början till slut

Vi är Mike och melodi, två crafty och musikaliska tinkerers som träffade en natt och blev kär. Gör en DIY bröllop var hårt arbete, men också mycket roligt som lönade sig i slutändan. Vi tog många friheter med vår stora dag, men fastnade med den grund...

Lucky Number / Bröllops bord nummer displayen

Visa ditt turnummer i en vacker tavelram eller använda detta projekt för att göra tabell nummer för din nästa bröllop eller något annat speciellt tillfälle!Steg 1: materialDenna vackra "nummer" kräver följande material...liten fotoramglas nummer...

DIY bröllop-choklad, tvål och ljus gjutgods Video

ComposiMold bröllop DIY bröllop choklad ordSnacka om en unik bröllop! Glöm den hershey's kisses eller bröllop klockorna! Göra den speciella dag riktigt egna med choklad gjord speciellt för brudparet eller ens bättre individuellt för bröllopsgästerAtt...

DIY Bröllop Favor medaljonger av Lisa Fulmer för ACTÍVA produkter

Detta är en underbar och mångsidig DIY bröllop hantverk projekt att göra vissa individualiserad bröllop gynnar. Gynnar kan personlig med färg och tema och användas som gåvor, bordsdekorationer eller även lagt till en mittpunkten.LeveranserFärg Plus l...

DIY bröllop Galleri fortsatte del 2

Detta instructable är fortsatt från del 1 DIY bröllop gallery. I detta instructable jag kommer dela placeringskort, centrera lappar och natur fynd. På den här bilden använde jag en druva blad, en utsäde packet bröllop tjänst och en målad rock med bru...

DIY bröllop gynnar projektet

DIY bröllop gynnar - Budget bröllopÖversikt:För detta projekt gjorde jag mitt eget bröllop gynnar. Jag gjorde Teljus med sampaquita eterisk olja (min mor och mormor hemland nationella blomma, sampaquita en natt blommande Jasmin) och ett bad potpurri...

DIY bröllop tjänst

11/16/1978En DIY bröllop tjänsteleverantör. Att hjälpa människor hitta allt de behöver göra ett bröllop på egen hand, erbjuds personligen och online så det kan användas av människor i någon stat i landet. Skulle ge namn, telefonnummer och adresser ti...

DIY bröllop dekoration idéer

DIY bröllop dekoration idéer...

{SERENA} Hur göra en diy bröllop tyg blomma fascinator

www.diyweddinggowns.comHur man gör en enkel diy bröllop tyg blomma fascinator. I denna tutorial kommer jag att demonstrationen ett enkelt och ganska sätt att bära den. Det finns två sidor för mönsterSERENA tyg blommönster sidan 1of2: http://youtiqueb...

Hemgjord Mini såg DIY cirkulär tabell såg handgjorda trä

En av de viktigaste verktygen i någon workshop, eller DIY amatör, är en tabell såg. Eftersom jag inte har en workshop och jag är inte van att göra stora saker, vore min perfekta verktyget detta såg, men mycket liten.Om vi letar efter en liten såg vi...

DIY Air Hockey tabell

inspirerad av en hemmafixare miniatyr tabell fläckig på youtube vi beslutat att byggt en full storlek (122 x 244 cm) air hockey tabell. Detta instructable guidar dig genom alla steg i att göra denna stora air hockey tabell (tabell ben).Du kan Ladda n...

Hemgjord moderna DIY konkreta kapslade tabeller

Jag gjorde dessa konkreta kapslade tabeller med inget annat än Quikrete och LEGO tegelstenar. Jag älskar hur dessa konkret tabeller Visa texturen från LEGO. Jag var skeptisk till hur väl denna idé skulle fungera, men allt gick smidigt och Lego bildad...