DIY din egen kropp skrubbaSe Steg
Relaterade Ämnen

DIY din egen stegräknare med Seeed Xadow produkter

Hallå där.I detta instructable jag skulle vilja presentera min egen stegräknare. Jag avslutar det inom fyra dagar, den är enkel men ändå rolig.För att uppnå Stegräknaren, använder jag 3-axeln Digital Accelerometer modul att få acceleration värdet av...

Det vilda livet - Robinson Crusoe | DIY din egen Pango räkna

Hej vill mina vänner mer kolla in min video. Tack...

Skafferi Raid: Gör din egen fuktgivande socker skrubba

göra din egen socker skrubba med ingredienser du har hemma. Du styr ingredienser och kan anpassa det utifrån egna preferenser och/eller tillgängligt material. Inte bara gör det exfoliera men det lämnar huden silkeslen mjuk. Aldrig betala höga priser...

TWSU DIY Gamer (gör din egen konsol)

i denna video tutorial vi går igenom av hur man gör och löda din egen spelkonsol, använda våra DIY Gamer KitDen DIY Gamer Kit är vår senaste teknik Kit, som du kommer att kunna bygga din egen handhållen spelkonsol sedan lära sig hur man programmerar...

DIY högtalare - gör din egen saltkar!

Du har vågade till Instructables webbplats, vilket innebär att du måste vill skapa din egen saltkar! Bra val! Hoppas du har kul att skapa och experimentera följa dessa instruktioner...Vad du behöver:Start Arduino KitDIY högtalare KitSteg 1: Konfigure...

DIY: Gör din egen Text bokomslag

det finns otaliga olika typer av läroböcker, från en liten roman att läsa över en helg till en robust bok måste du bläddra igenom alla termin. Däremot täcker av high school eller college böcker ofta drabbas av slitage, kör utseendet på läroboken. Ers...

Gör din egen Design med DIY LED-belysning

Gör din egen design med DIY belysning LED-lampor med grundläggande delar från den hem förbättring butiken! Detta är ett billigt och flexibelt sätt att skapa ljusa belysning som passar ditt space, oavsett om du designar det för din butik eller ditt he...

DIY hacka: Gör din egen "Pom Pom Maker"!

"Pom Pom Makers" kan köpas i många butiker och online, men de varierar också i pris någonstans från $2.00 - $10.00, kanske ännu mer. Denna tutorial ska show dig hur man gör (Ja, DIY!) din egen "Pom Pom Maker" med enkel, runt-huset obje...

Sugru - hur du gör din egen DIY sugru påse / spara vänster över sugru

när jag öppnar en 5g påse av sugru jag tenderar att använda allt men ibland finns det en liten bit kvar och ofta här är där jag får verkligen kreativ, funderar på vad man ska med överblivna bit... :)... några människor gillar att spara deras vänster...

Gör din egen Plywood Mallet! | DIY Woodworking verktyg #1

I de senaste veckorna har jag märkt att mitt intresse har varit mycket in i träbearbetning projekt *, fann jag att vi har flera träbearbetningsverktyg att jag glömde vi hade: en "Rasp", en "Rasp hyveln" och vissa "stämjärn".D...

Gör din egen trä C-Clamp! | DIY Woodworking verktyg #2

C-klämmor är så dyra! Såg du att prislappen förra gången du var i butiken?Jag har en mycket stor budget för projekt, så jag gör de flesta av mina verktyg. Det är därför jag kommer att visa dig hur man gör en perfekt träbearbetning C-Clamp, endast med...

Del 2 openHAB, MQTT och lätt ESP - bygga din egen DIY nod

Del två på DIY hemautomation.Steg 1: Köpa vissa delar Dollar Store (eller liknande) = billiga komponenter och höljen. Jag plockade upp en handfull av dessa USB-adaptrar och ett par hus. (visas ovan)Bostäder (från $1 butik) Detta är en stickkontakt na...

Gör din egen Diy anpassade Eraser frimärken.

Denna helgen hade jag prova på att göra min egen diy frimärken med suddgummin. Jag gjorde en liten bit av grafik i skolan och jag har undrat nyligen om det fanns ett sätt att göra min egen egna stämplar. Visar sig slätt, vanlig körning av mill suddgu...

DIY: Hur man gör din egen Glitter!

Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen glitter!Steg 1: Material som behövs:Material som behövs:Epsom SaltPlastpåseMat färg*Note* (du kan använda Dr.Teal's Epsom Salt blötläggning lösning eller du kan du andra Epsom salter för att förstora!)...

DIY, BYGGA DIN EGEN DIGITALA BINARY CLOCK!

Detta Instructable visar hur man bygger en digital klocka på enklaste sätt. Du behöver bara några verktyg och lite tid...Steg 1: Introduktion Det finns två sätt att bygga din egen binär klocka.1.-en är till göra din egen PCB. Att lära sig lite av mik...

BYGG DIN EGEN ROBOT. DIY

detta Instructable visar hur man bygger en grundläggande robot på enklaste sätt. Du behöver bara några verktyg och lite tid...Steg 1: Det finns två sätt att bygga din egen grundläggande robot1.-en är till göra din egen PCB. Att lära sig lite elektron...

DIY TVÅL! | GÖR DIN EGEN TVÅL!

Om du bara vill ha något kul för att göra eller letar efter den mest unika gåvan, hemmagjord tvål är den perfekta idén! Det är så lätt att göra, relativt billigt, anpassningsbara, och massor av kul! Titta på min video att ta reda på hur du kan göra d...

DIY skor - designa din egen!

Bara titta på denna video tutorial eller se fullständiga instruktioner nedan. Men videon är roligare... ;)))Jag har lekt med detta medium för ett tag nu och jag har tillämpar det till nästan allt! :) Detta är en av mina favorit projekt dock! Skor! Du...

DIY: Sun-dye din egen Tygkasse

Sun-dye din egen Tygkasse.Steg 1:Vad du behöver:Lumi dyeFairgoods tote mallar (de är gratis!)Tom duk tote bagSkum borsteMålartejpKartongBläckstråleskrivareÖppenhet film papperSteg 2:Plocka din design och skriva ut på OH-film med din bläckstråleskriva...