DIY eleganta kedja Dingla Örhängen * Taylor Swift tomt utrymme * inspirerade

Detta är min ta på örhängena som Taylor Swift är klädd i början av det tomma utrymmet video. Ge dem ett försök!

Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(
Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsammans med min YouTube video... så kalt med mig snälla!

Visa alla mina tutorials på konstnärliga skönheter och mer

Relaterade Ämnen

DIY dubbel pärla kedja Dingla Örhängen

För söt... det är allt det finns att säga. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsa...

Förskönat kedja Dingla Örhängen

detta instructable är lite mer ofullständig än jag kanske brukar göra som jag var rusade ikväll för att avsluta dem i tid i morgon!Det kommer att ge en god uppfattning om hur att gå om att skapa de flesta av de element som gick in i detta örhänge och...

DIY guld Hoop Dingla Örhängen

Dessa är söt för en "guld" dag. Jag har också en matchande halsband handledning för dessa. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att läg...

Enkla men eleganta Dingla Örhängen, smycken handledning

Denna handledning handlar om att göra enkla örhängen, men ändå, de är underbara!Senare kommer jag lägga upp några video om hur man gör en vintage-stil halsband med en hand stämplad text hänge.Steg 1: Handledning handgjorda enkla men eleganta Dingla Ö...

DIY 4-färg Diagonal kedja Fringe örhängen

Som en grundläggande smycken av en kvinnas garderob är dessa charmiga axel duster örhängen bäst av allt. Gå och få fyra färgglada kedjor och börja göra dessa uttalande kedja Frans örhängen till din part ser just nu.Steg 1: leveranserKedjorVita glaspä...

Hur man tecknar Taylor swift

Hej är också en Taylor swift fan så idag kommer jag att rita Taylor switSteg 1:Detta kommer att vara en relativt enkel handledning att följa. Kom ihåg, din början former och linjer bör vara så stor som du vill ha din skiss vara. Låt oss börja med ska...

Wire Dingla Örhängen

I detta instructable, ser du hur man gör dessa söta dingla örhängen.Steg 1: Vad du behöver För att göra dessa örhängen, behöver du...Ett par tänger (och avbitare. Jag använder en Leatherman, som har båda)1 par örhängen krokarWireTvå hoppa ringarPärlo...

DIY lätt & eleganta Bling dingla tråd örhängen

Dessa är unik! Du kanske älskar dem eller hatar dem, lol.Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktione...

DIY trassliga kedja örhängen

göra din egen trassliga kedja örhängen med denna DIY handledning från min blogg, tack, jag gjorde det .Steg 1: Verktyg och material:TångKedja (jag tog isär ett halsband)Hoppa ringarBokför örhänge ryggarStarkt limSteg 2: jag började genom att dekonstr...

DIY cykel kedja örhängen

jag älskar att göra smycken av ovanliga material. Jag letar alltid vardagsföremål som jag kan förvandla till något unikt och intressant. Så förra veckan när killarna på cykelaffär frågade mig om jag ville ha min gamla cykel kedja jag sa "Ja.", b...

DIY trendiga kedja länk Fringe örhängen

Dessa är helt enkelt bedårande och trendiga örhängen som är bra för en flickor utekväll! De är helt enkelt att göra också. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta ny...

DIY-kedjan och stjärna Dingla Örhängen

För söt och alltför lätt!Detta Instructable är från en tidigare YouTube videos så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsammans med min YouTub...

DIY dubbel kedja och Spiral inslagna örhängen

Dessa är verkligen unik och lätt att göra. Bli kreativ och gör dem till din egen!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för...

Christmas Dingla Örhängen

The förnödenheter du behöver:1. polymer lera – grön, röd, vit, en touch av brown.2.pasta/lera roller (valfri men rekommenderas)3. mini fräsar (Cookie/lera)4. polymer lera "verktyg" - tillval5. örhänge resultaten – fransk krok6. lilla kedjan – un...

Dingla Örhängen skal Bullet

Krut omfattas bullet skal till eleganta örhängen.Leveranser:-6 tomma.22 bullet skal-Örhänge krokar-Små hoppa ringar-Hattpinnar-Smycken tång-Mässing polska-Borra eller DremelSteg 1: borrning Borra ett litet hål genom toppen av varje kula skal. Rengör...

DIY smycken: Hologram & filt örhängen

det är fantastiskt hur många saker kan du skapa med filt, från koppleri tote påsar till att skapa dina egna örhängen. Att lägga till trasiga bitar av en cd i örhängena gav det en edgy och kreativa touch. Plus om du arbetar med en senare bryta upp, br...

DIY nål tatuerat örhängen

Nål tatuerat spetsar örhängen!Du behöver inte veta hur man nål tat att följa detta instructable.För vinrött center's, tråden jag använde var tjockare än den svarta, ger örhängena extra kontrast, men om du föredrar att använda samma storlek tråd för b...

Handgjorda smycken design-DIY multi kedja armband för små wristed kvinnor

i detta handgjorda smycken projekt, jag kommer att visa dig hur att återanvända din gamla kedjor och överblivna trim att skapa ursprungliga flera kedja armband för små wristed kvinnor. Det är enkelt och underhållande!Om du har varit följande tillsamm...

DIY smycken: Filt papegoja örhängen

det är fantastiskt hur många saker du kan göra med klädde med filt. Inspirerad av det jazziga, ljusa färger av papegojor jag replikerade form och nyanser av denna vackra fågel med filt. Med hjälp av en svart bit av filt som bas lager jag alla färgade...