DIY iPhone controller för hallon-Pi (OSC)Till att börja med detta projekt vill jag förklara hur allt detta kommer att fungera. Vi kommer att använda en form av kommunikation kallas OSC (Open Sound Control) och en app som kallas "TouchOSC" som finns på Google Play och Apple app store, tillsammans med pyOSC. Vad vi gör är följande:

-Skapa en lämplig layout för Touch OSC app att styra Raspberry Pi (förklara ytterligare när vi går)

-Ladda upp layouten till app

-Installera pyOSC på din Raspberry Pi (jag antar att du redan har din Pi setup och ansluten till din Wifi / Ethernet)

-Skriv ett enkelt script i Python hantera meddelanden från TouchOSC app och mata värdena det får

ANLEDNINGAR VARFÖR JAG SKAPAT DENNA LILLA PROJEKT:

-Att visa världen hur lätt det är att styra din Pi utan en stor hassle

-Att upprätta en lätt och legitima tutorial (jag tänkte ut från smått och gott här en det, så jag inte vill andra människor att kämpa med att skapa ett enkelt OSC projekt som jag hade till)

Jag hoppas du njuta av detta projekt!

STORT, STORT TACK TILL:

www.playwithmyled.com för huvudbilden och inspiration för den här läraren!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY iPhone Case

DIY iPhone Case från Amanda Holstein på Vimeo.Gör dina egna trendiga iPhone fall med hjälp av Scotch tejp!...

DIY iphone-docka med endast paketet materialet

DIY iphone-docka med endast paketet materialet.Du behöver:Utility kniv x 1Linjal x 1Dubbelhäftande tejp x 1Tunna ensidiga band (förpackningstejpen kommer att göra) x 1iPhone låda med plast hållare x 1USB-kabeln som följer med iphone x 1En halvtimme l...

DIY iPhone 5 Panorama Tripod Mount

när jag fick min iPhone 5, jag var ivrig att prova den nya panorama läget för kameran. Snart insåg jag att min hand var ganska skakig, så jag googlade panorama stativ fästen och upptäckte att de var alldeles för dyrt, så jag bestämde sig för att bygg...

Teensy Monster v1.0 / / DIY MIDI-Controller

Välkommen till Instructable Teensy Monster!Detta Instructable hjälper dig montera din Teensy Monster, förstå hur man kan programmera den och ge många tips för att bygga en stor DIY controller.teensymonster.ccKöp din Teensy Monster här.https://github....

DIY-iphone bärbara stå från HDD-Disks

hur man gör en iphone portabla stativ från hårddiskstark skinande diskar?att vara bärbar var den viktigaste punkten för att skapaDetta projekt.En Samimy produktionDecember 19-2010Mina andra projekt på:www.youtube.com/SAMIMYSPrenumerera för att titta...

Lätt DIY iPhone 6/6 Plus stativ/Dock

Universal Smartphone Stand/Dock för iPhone 6, 6 plus, 5s, Galaxy, motorola, etc etcDetta är hur vi gör en enkel billig smartphone stand/dock. Det tar ca 5 minuter inklusive torkning och inställning av tid och sedan dess iväg till tävlingarna.Material...

DIY IPhone Dolly med en telefon klipp

Om du gör videor med din iPhone och försöka göra några trevliga bilder, försöka göra en DIY telefon dolly.I detta tips visar vi dig hur ta smidig iPhone dolly skott med hjälp av en telefon klipp. Det gör din iPhone filmer ser trevlig och professionel...

DIY iPhone / Smartphone stativ connector

Detta projekt är superenkel och mycket billigare än något du köpa i en butik eller online.saker som behövs:Telefonhållare1/4 '' mutter (20 grova)Lim (försök Loctite ursprungliga Stick'n sigill)ClampSteg 1: Skaffa en lämplig hållare för telefonen (kam...

DIY iPhone stativ i 60 sekunder från husgeråd

göra en iPhone stativ i mindre än 60 sekunder från enkelt husgeråd. Jag älskar min nya iPhone men jag verkligen ville ha ett stativ - här min design... Du behöver ett plastlock från en sprayburk, och Tom vattenflaska och en sax - det är det! (Se även...

DIY iPhone 5s sol laddare med CAD

Syftet med detta projekt är att göra en sol laddare för vilken telefon eller enheter som stöder USB-laddning laddaren är fullt pålitlig på solenergi som enda strömkälla. Huvudsyftet är att skapa den med prisvärda material och gör att hela processen l...

DIY transkribera Controller

HejFör Cocreation-kurs på universitetet Gent ombads vi att designa för en klient. Vi fick arbeta med Inge. Inge är en 27-årig kvinna, som arbetar för närvarande på sina doktorandstudier. Detta innebär att hon måste lyssna på en massa intervjuer och t...

Otrolig DIY iPhone makro

efter att ha tagit sönder dussintals Engångskameror med åren, jag fann mig själv med en massa linser i olika storlekar och ingenting att använda dem för... förrän nu!Genom att göra en enkel vagn som skulle hålla linsen och bifoga till min iPhone via...

(DEL 1) Hur till göra en AWSOME DIY ableton CONTROLLER

Hej, har du någonsin tittat på en kille som spelar musik via en dator genom att trycka på knappar? Och du säger till dig själv... "jag kunde göra en av dessa fancy instrument själv", och du bara börja twinkering lite saker vid skrivbordet tills...

(DEL 2) Hur till göra en AWSOME DIY ableton CONTROLLER

detta är del 2 av min ableton live controller, klicka här om du inte har tittat på del 1I denna del av instructables kommer jag att fokusera på ledningar, lödning och färdigställande.Steg 1: Aditional verktyg Behövs:-Wires(different colored to difren...

Titanium elektriska grodyngel Recumbent Full Suspension Trike med DIY Motor Controller

intervju med en kille som gjort denna trike 25 år sedan. Han fick en massa Titan super billiga på en bilskrot och lärde sig att svetsa det.Dessa är tre videor jag sköt när jag gick över till besöka honom.Ämne omfattas inkluderar:-Ackerman styrning-En...

DIY iPhone Tripod Mount - enkelt och billigt!

Efter beter massor av instructables på olika sätt att göra ett stativ montera för min iphone som jag bestämde mig för jag var tvungen att uppfinna min egen. Den primära funktionen som jag ville ha var förmågan att ha ett säkert fäste som inte tvinga...

DIY iphone 4S stativfäste

jag var inte nöjd med de stativ fästen tillgängliga på marknaden för iPhone så jag gjorde min egen. Om du har några frågor är du välkommen att fråga bort....

DIY 3D Controller

göra en 3D-gränssnitt med en sex motstånd, aluminiumfolie och en Arduino. Ta det, Wii.Uppdatering: en mycket mer grundlig förklaring av detta projekt finns tillgänglig från Göra Magazine. Det kan vara lättare att följa deras instruktioner, och jag ty...

DIY Remote Controller för Hexdrake

Hej, jag är David och detta är min andra instructable :).Det är en fortsättning på min första instructable, där jag visat dig hur jag byggde min lilla hexapod, Hexdrake:I detta nya instructable jag ska visa dig hur jag gjorde detta protoype controlle...