DIY Pocket Protectorkanske jag har spenderat för mycket tid på Instructables huvudkontor, men jag vaknade i morse med en plötslig lust att göra mig en pocket beskyddare.

När han ser hur cool min ficka beskyddare var, begärt alla andra på Instructables att jag gör några för dem.

Kort sagt, kommer att gör din egen ficka protector förvandla dig till en mycket populär person.

Disclaimer: Smältande vinyl eller plast kan vara giftiga och bör ske i ett väl ventilerat utrymme. Gör detta på egen risk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Super snabb DIY Pocket bärbara

Att vara någon som tar "Vardagsmat boken" mycket allvarligt, använder jag många bärbara datorer. Så, jag gör de flesta av mina anteckningsböcker mig själv med extra sidor från gamla bärbara datorer eller från A4 storlek styrde lakan jag köpa.Här...

Circuit Board Pocket Protector

jag har aldrig sett en delvis genomskinlig kretskort pocket beskyddare. Det är, tills jag gjorde en. Detta är tillverkad i ett flexibelt material som kallas mylar. Det är mycket bekväma. Jag hoppas att ha ett foto av mig bära pocket beskyddare i fram...

Disponibel Pocket Protector

om du har sett Randofo's instructable på en DIY Pocket beskyddare, du förmodligen ville göra en lik mig! Men jag hade inte någon av de verktyg eller förnödenheter å så jag gjorde en av enkelt husgeråd! Vara så häftigt! Gör en disponibel Pocket beskyd...

DIY Pocket Hole Jig

Denna artikel var postat ursprungligen till min hemsida, www.woodshopmike.com. Var noga med att stoppa av min webbplats för mer DIYs, reparationer och projekt & kom ihåg att prenumerera! Nu på med den Instructable!Kreg Pocket Hole jiggar har blivit s...

DIY Pocket bröllopinbjudningar

När vi planerar våra inbjudningar för vårt bröllop, ville vi ha något som såg mycket fantasi.När vi shoppat runt till de inbjudningar som vi var att hitta prissättningen mycket hög (för vår budget) så vi räknat ut hur man har inbjudningarna ville vi...

Lätt, DIY, sidan Protector

Hej alla. Detta är min första instructable, Easy, DIY, Page beskyddare. Det är mycket lätt att göra och tar cirka fem minuter. Du kan göra det i cirka fem minuter och det fungerar precis lika bra som en storebought en om inte bättre.Detta är mitt int...

Hur till bära mindre grejer - DIY Pocket plånbok och Key Holder

En tid testat, enkel konstruktion som bär endast det allra nödvändigaste för att lämna ditt hus idag: nycklar, ID och valuta. Ingen nyckel kedjor, inga glömda medlemskort, ingen overstuffed myntficka full av pennies.Steg 1: Samla materialTjockt läder...

DIY vindrutan Protector från snö & solen använder foder säckar

här är ett annat användbart projekt från FEED SÄCKAR som skulle ha slängt i papperskorgen. Min foder säck idé kom att tänka på vid rengöring snö utanför vår lastbil efter den första snön i år. Jag mindes att jag hade sett en vindruta täcka i en katal...

DIY: Pocket USB

Klicka här för att se på YouTube...Fickan USB är tillverkad av en skadad kabelOch enkelt kan bäras i fickan för att ladda din telefonnågonstans hitta du en bärbar dator eller en dator. Njut av!!Glad att göra!!!...

QuickPlayer: DIY pocket spelkonsol

har du sett de direkt-till-TV spela enheter att koppla till din TV och spela spel klassiker.Någonsin vill skapa din egen video spelsystem?Du behöver inte erfarenhet av att skriva kod eller skapa grafik som jag tar dig steg för steg. Du börjar genom a...

DIY pocket sized bluetooth mottagare

I detta projekt jag gör en trådlös bluetooth-mottagare som du kan ansluta till en förstärkare eller headset och du slipper handskas whit AUX kabeln och som inte kan du använda telefonen långt borta medan du spelar musik.Detta är ett enkelt projekt oc...

Sugru - cykel Chainstay Protector - DIY

Cruising genom alla cykel Forum och andra Instructables jag har hittat några bra idéer på hur man gör en DIY chainstay protector men de flesta av dem innebär med en gammal tröttar röret, tejp eller några tråd som enligt min mening egentligen inte ser...

Tips & Tricks, hänga din Pocket Tool

Förbättrad Version 1.3Kan inte leva med dem (eftersom de bär ett hål i fickan och se smygande med deras hotfulla bula-liknande manifestation i fickan), och naturligtvis, du kan inte leva utan dem. Lösning: Använd en S-krok för att avbryta din ficka v...

DIY Multifunktion ficka verktyg

jag började detta projekt eftersom jag ville ha en bekvämare sätt att bära och lagra olika 1/4" bits som jag gillar för att hålla med mig för min dagliga knorra. När jag hade något som serveras det ändamålet trodde jag det skulle vara kul att försöka...

Bärbara elektriska värmare/kylare med Peltier (termoelektrisk) modul

Hålla värmen med denna DIY Pocket Sized värmare med hemgjord delar. Bär det någonstans på språng och bo varmt och skönt. 55° C till 70° C varm luft produktionen till 60 Watt Power med Peltier-elementet och gamla grafik kortet Fan, kör från växelström...

Bygga ett Ratcheting Hand drivs vakuum

så att du kan köpa en hand drivs vakuum för låg lågt pris av $159.99. Men det är inte mycket roligt.Och vår ser ut som en galen pistol!Jag tog en massa bilder. Du kan förmodligen även ignorerar texten och titta på bilder för de flesta, om inte allt d...

DIY Handyman Pocket Sized verktygslåda-Feat. Hemma gjort skruvmejsel

i slutet av detta instructable, får ni en verktygslåda med flera skruv bitar, uttag och hex nycklar. Vad är bättre än att kunna reparera och fixa allt till ditt förfogande på språng? Ingenting ju!Detta verktyg är mycket anpassningsbar. Du kan lägga t...

DIY psp faceplate för logitech playgear pocket fall

ett eget foto att personliga din pspSteg 1: material logitech playgear pocket fallet för psppennasaxbildSteg 2: hur man ta ut den övre svart casingen av fallet och använda den för att spåra ut mageSteg 3: skära skära skära nu skära ut bildenSteg 4: g...

DIY Beach Amp! (Från gamla pocket radio)

Lätt att bygga beach förstärkare!Steg 1: materialOkej, är så det inte riktigt mycket du behöver för detta bygga eftersom vi använder ett kit. Jag köpte en ny högtalare med ett mindre djup eftersom det passade i skåpet när förstärkaren var där.Pocket...