DIY Zip off-kjol: ändra längdDet finns ett enkelt och elegant sätt att få ut mer av en kjol. Detta instructable visar hur du installerar 3 avskilja blixtlås i en kjol. Du kan sedan zip off en panel för att ändra längden på kjolen utifrån väder och/eller önskat utseende. Jag skapade kjolen så det kunde bäras på 4 längder:

-Fotled längd

-Midi längd

-Över-the-knee längd

-Utility fickor för att lägga till funktionen till varje klädsel

Dragkedjor som används är alla 48" tum lång avskilja dragkedjor. Längden på dragkedjan dikterar bredden på kjolen. Jag ville ha kjol att ha ett cylindriskt modernt utseende, så jag beställde alla tre samma längd. Vissa online dragkedja återförsäljare skär avskilja dragkedjor anpassade längder, som öppnar upp många design möjligheter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Repurposed julgran kjol

http://strikesmyfancy-2013.blogspot.com/2013/12/picture-tutorial-repurposed-christmas.html detta är en bild Tutorial för DIY Repurposed julgran kjol gjord av en uppsättning av festliga bordstabletter.Steg 1: Här är en lista över varor du behöver för...

Upcycled mode: DIY bibliotekarie Chic kjol

Bibliotekarie Chic: hur till vända en klänning i en kjolDenna video kommer att gå igenom processen snabb och enkel 1 timme till upcycle, återvinning eller annat sätt ändra en oönskad klä i en bibliotekarie chic kjol och ge nytt liv.Jag hittade denna...

DIY Mermaid paljett kjol

Ursprungligen sett på min blogg These Days!Detta senaste sömnad äventyr till mig är i min topp 3 favorit DIY projekt jag har gjort. Det är ett lätt sy projekt baserat på tyget som du väljer, kan du ha en riktigt vacker kjol för en fraktion av det pri...

DIY Midi cirkel kjol med fickor: inget mönster!

Hösten är över oss.Allt du behöver för att få är en bra bekväma kjol med ställen att lägga dina saker (fickor!).Denna kjolen är gjord i midi-längd, som är längden ser du ner banor och i butikerna till hösten. PANTONEs färg på säsongen för hösten 2014...

DIY skater/cirklar kjol i 3 steg! (Ingen dragkedja/nej elastisk band)

Hi guys!Idag I 'm goin att visa dig hur man gör denna vackra kjol. Som du ser i är videon faktiskt erinra sig enkelt. Några viktiga saker:-Använda ett tyg som är lite stretchig och linningen används för att sy en elastc tråd. Detta sätt som du inte b...

Eno Camping hängmatta DIY Knock-Off

Camping är en av mina all-time favorit fritidssysselsättningar. Växer upp i Colorado, innebar detta långa familj enheter till nationalparker med en pop-up campare i släptåg eller vandringar i bergen för helgen backpacking äventyr, med omgivande utsik...

DIY sticka Mini kjol med foder

DIY stretch sticka mini kjol med foder. Super lätt att göra. Jag gjorde denna kjol att gå med DIY peplum toppen jag gjorde i min andra video.Vad du behöver: 1 gården av stretchtyg 1 gården av stretch foder en kjol som passar du bra tråd symaskin klum...

DIY sommaren CHIFFONG kjol i 30 minuter

Hej vackra människor, hoppas ni haft en härlig helg och är att ha en bra start på din vecka. Jag hade en ganska avkopplande helg och var så glad att se solen ut i morse. Jag vet inte om dig men det finns några dagar där jag bara vill vara "fri"...

♥ DIY Shorts i kjol | snabb & lätt | Hur man | handledning

I denna snabba och enkla handledning Visa jag dig hur man gör en kjol av shorts. Njut av :)Prenumerera på min kanal för mer DIY instruktioner: https://www.youtube.com/channel/UC5dm......

DIY läder kjol

Detta är hur du kan göra en läder kjol för att anpassa du kunde lägga händerna också! Kolla gärna in min handgjorda kläder hemsida på www.missevolutionclothing.com...

DIY Purple Rain kjol

Prinsen har varit en av mina favorit konstnärer sedan jag var en liten flicka. Jag blev intresserad av en bild av en kjol som jag såg online, det påminde mig om en pudel kjol, men den innehöll prinsens logotyp från filmen Purple Rain.Jag visste att j...

DIY: Scratch-Off biljetter

göra din egen lotto biljetter, bröllop inbjudningar eller ens hemliga kärlek anteckningar!Steg 1: här är vad du behöver:tydlig Hyllpapperdiskmedelmetalliska akrylfärgcardstocksaxpenselSharpieSteg 2: 1. Rita meddelande eller bild du vill dölja under s...

DIY - hörlurar tråd längd winder

detta är en uppdatering av min första Instructable, visar bara hur många saker du kan göra denna sladd justering av. Jag stormade i princip min skräp delar bin letar efter saker att använda.Dessa tre exempel är gjorda av Gem, pine wood bil hjul, ett...

DIY 2wd off road mini elektriska bil

Hej och Välkommen till min en annan instructable. I detta instructable jag kommer att berätta hur man gör en:Elektriska offroad mini bil. Jag hoppas du gillar min instructable och glöm inte att rösta mig snällaSteg 1: Saker som behövs Tape.scissor.sw...

Flyttbara kjol lampskärm som täcker

behöver du ett sätt att hjälpa minska dammet i din lägenhet? Eller är du trött på att titta på den gamla lampskärmen? I så fall kanske du vill göra din egen Flyttbar kjol lampskärm som täcker. En flyttbar lampskärm beläggningen gör att du kan enkelt...

Lägga till lösenordsskydd i någon zip mapp

detta Instructable är om hur man tar en mapp komprimera det & lägga till ett lösenord till den.Obs: Detta gör det så du kan inte packa upp, läsa eller öppna filer i mappen men du kan se vad filerna är. Med andra ord betyder det att du kan se vad file...

Hur man syr en cirkel kjol i 30 minuter

En cirkel kjol är en stil trend från 1950-talet - en hel kjol, flödar och blossade. :) Sy en full cirkel kjolen kommer att skapa en mycket full kjol. 1/2 cirkel kjolen är mycket lik, lite mindre full och kräver mindre material. Detta Instructable kom...

Hur man Refashion Foldover linning kjol från en klänning och en Tshirt

denna handledning är kort, söt och perfekt för nybörjare. Jag har gjort varianter av denna kjol minst fem gånger redan i år och jag blir aldrig trött på den ytterst bekväm, mjuk och stretchig linning dubbelvikt kjolen. Jag är petite som innebär att k...

Zip-slips smycken

zip band är döda nyttigt, men är den också beautifull?helst inte.Men:en dag jag var uttråkad och ville göra något och det nästa bästa sak liggande var zip band och med lite försök och fel jag hittade ett sätt att konvertera banden till vacker blomma...