Döden på eftermiddagendenna klassiska cocktail skapades av Ernest Hemingway och publicerades i så röd näsa, eller andas på eftermiddagen, 1935 cocktail bok med bidrag från andra kända författare. Detta är en mycket enkel och härlig absint cocktail.

"Häll en flasköppnare absint i ett champagneglas. Lägg till iced Champagne tills det når fram till den korrekta opaliserande mjölkig. Drick tre till fem av dessa långsamt." -Ernest Hemingway

Relaterade Ämnen

WDW - saker att Bring och förslag för att fylla din resa med Disney Magic!

HejLåt mig börja med att säga att jag inte vet allt om Disney på något sätt men jag har varit ner till WDW drygt 20 gånger och har genom åren lärt mig några knep som gör det bara lite roligare. Kommentera gärna nedan några tips eller knep att du har...

Ost Racing

första, en varning:detta kan ha förbjudits i Wisconson som grymt och ovanligt. :-)Jag kommer att försöka bygga en fullskalig prototypmodell av banan i tid för att omfatta steg här...Vi behöver ett spår, som består av en bit av rostfritt stål på en sl...

Kartong. Folie. Lim: Den sol tratt spis

när temperaturen slå 100° F i juni jag visste jag hade att undvika belysning min propan spis under dagen. Jag har en box-stil kartong sol ugn som jag har använt i år för granola och bönor och även en paj då och då. Men är det skrymmande att dra ut ba...

Hur att dra bort den effektivaste all-nighter!

Detta är skrivet som om du är för närvarande mitt i en all-nighter söker hjälp, eftersom ibland kan du behöver stanna uppe hela natten!Lite bakgrund:Jag är en collegestudent med lite sovande problem: om jag upp förbi en viss punkt, jag sover igenom m...

Dag av den döda Sombrero

detta är en steg för steg instructable om hur du skapar din egen dag av den döda sombrero. Jag är en prop maker för en lokal välgörenhetsorganisation spökhus i Fort Worth, TX. Shameless plug varning *** Hangman's House of Horrors. Vi hade en dag av d...

Hur fixar din swamp cooler ("överklocka" den 50%)

Swamp kylare fungerar ok tills den når 94 grader. De stannar på den punkten, kylning, eftersom pumpen inte kan få tillräckligt med vatten på kuddar att hålla dem våt. Så genom att öka mängden vatten kommer att kuddar med 50% enheten kyler huset snabb...

Den mörka tiden har kom...

Vintern kommer, dagarna blir kortare och kortare...Denna tid på året är graciösa för inbrottstjuvar. Folk är fortfarande på jobbet, men brottslingarna kan göra deras mörka gärningar ostört och slå till sena eftermiddagen tider. Det finns många olika...

Den Awesomest Jelly Bean Dispenser någonsin

här är en idé som har du både byggnad och åtnjuter ett gott mellanmål på eftermiddagen! Japp, stämmer det, en JELLY BEAN DISPENSER! (fungerar även för M & Ms). Ledsen för sidledes bilderna. Jag kan inte riktigt räkna ut hur till sätta fast så pass. o...

Hur den är gjord: Quilled papper skål

Jag skapa en skål från papper. Det är inte svårt :)Steg 1: Jag använder porslin för detta. Jag fixa första blomman i mitten. Jag använder BluTack.Steg 2: Jag ordna mönstret i ordning. Jag använder Express trä lim.Steg 3: Jag använder harmonisera färg...

Hur man bygger den ultimata ingången till en hemmabio

Följ stegen i denna video att se hur jag skapade den väldigt cool "grand ingången" till min nya hemmabio (att projektet i en annan instructable). Från split kolumner till bokstäver överst, det är alla här....

Botaniska trädgården fotosafari: Hänga lös den bästa skotten

När jag reser, försöker jag hitta en lokal botanisk trädgård att utforska. Botaniska trädgården är underbara platser, en samling av konst och natur att presentera några riktigt bra hobby fotografering möjligheter. Denna särskilda fotosafari var resul...

Mini glödtråden spool och örhänge karusell stand

Denna 3D-printable design kombinerar en dekorativ miniatyr 3D-skrivare glödtråden spole och roterande karusell ställning för hängande örhängen.Verktyg som används för detta projekt:-CAD-program: Autodesk Fusion 360-3D-utskrift utsnittet: Simplify3D-3...

Laser klocka - denna klocka är BEVÄPNADE med ljus

detta är en enkel men effektiv handledning om hur man byter vapen av en klocka med en linje-laser. Detta är en snabb gen 1, men framtida generationer kunde göra detta till en fantastisk liten klocka.Detta är vad du behöver:-line laser (http://dx.com/...

Cocktail recept: Hur man gör den tropiska blå Hawaiian Cocktail

http://bit.ly/Bartending-Newsletter - dricka denna blå lilla sötnos gör du tror att du är på en ö i tropikerna. Den blå Hawaiian cocktail är en populär Dryck på resorts när du slappa på en strand nära havet. De sätta brukar de små parasollerna och vi...

Fredag den 13: e dricka

Känner mig otur? Har inte fått ett datum ännu för alla hjärtans dag? Ja den SuperTenders har en stor drink du ska korsa väg med för att göra i helgen "purrfect:" den svarta katten. Det är lätt att göra och har en riktigt läcker söt syrlig smakSt...

Hur man gör den osynliga mannen COCKTAIL

Hej alla Darryl "The hem Bar killen" Logan här och idag ska vi fortsätta sökandet för en Gin baserad cocktail som jag faktiskt gillar (jag är inte ett gin fan, jag var en gång ha sagt Gin är Ass svett av djävulen) Dagens cocktail är The Invisibl...

Billiga faux energidrycker för den sover berövade

Steg 1: Verktyg och förnödenheter Tools-Kaffebryggare-Kylskåp-Glasflaska (plast kommer lös och smaka illa)-Tratt (min är toppen av en två liters flaska)-Sked-Snusnäsduk-HammareLeveranser-Kaffesump-Socker eller honung-Kaffe filterSteg 2: Göra Da kaffe...

Hur man gör den bästa kaffe perioden!

Jag är inte en foodie, men jag älskar gott kaffe, och jag kan aldrig få det bättre än vad jag kan göra det. Jag känner, jag har ingen nonsens metod som inte slarva men är fortfarande snabbt, enkelt och billigare än att köpa en sämre cup på Starbucks...

Förbättra smaken av kaffe med den här metoden

Min man har druckit redo gjort kaffe från hörnet butiken. Jag började göra kaffe för honom med kranvatten för att spara pengar. Han sade hemlagad kaffet smakade bättre än den köpta, men inte markant bättre. Jag bestämde mig att problemet måste vara v...