Don't-Let-the-Tomatoes-Go-Bad Marinara såsDet är tiden på året när min counter är överfyllda med tomater har jag köpt och fått av familj och vänner.

I natt märkte jag korg med körsbärstomater jag köpte hade börjat skrumpna lite, så jag beslöt att göra en läcker marinara sås att använda dem upp. Jag hade också några homegrown tomater från mina föräldrars trädgård, så jag kastade dem i, också.

Denna sås tar inte alltför lång tid att göra, och det känns bra att använda upp färska tomater innan de få mögliga eller förvandlas till soltorkade tomater (jag tror surhetsgrad tomat avgör vilken väg det går).

Ingredienser jag använde:

  • Tomater (alla storlekar och färger-mer variation, desto mer intressant smak)
  • Olivolja
  • Röd lök
  • Vitlök
  • Basilika
  • Torkad rosmarin, salvia och timjan
  • Salt
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en fantastisk lasagne för 12...

Don't let the title scare you. Man behöver inte bjuda in ett dussin människor över i ordningatt njuta av en underbar maträtt. Men du vill dela denna måltid, eller du kommer att äta detför en vecka. Tänk, det fryser väl!Visst, du kan ta några nudlar,...

Fiber Optic havet krigare

Som designer som är mestadels intresserad lysande oss alla genom att hitta nya sätt att använda belysning i kostymer, är bioluminescent havsdjur naturligtvis ett mycket stort inflytande på mitt arbete. Så när Andre Mistier, frontman i electro-bandet...

Adventure Time's BMO: GBC Mod replika

"It's Adventure Time,Kom igen, ta dina vännerVi ska gå till mycket fjärran länderMed Jake hunden och Finn mänskligaRoligt tar slut aldrig är det äventyr tid!"Hej Instructabrarians, vad är klockan?... Äventyr tid!Gott folk, jag frickin' älskar de...

Hemgjord moderna DIY Xmas Tree

Mina vänner på The Home Depot bad mig att designa ett holiday tree projekt av plywood som en del av deras DIY workshop program. Jag ville designa ett träd som kan fungera såväl utanför som gården prydnad eller insidan som en återanvändbar Xmas träd....

Gitarr Breadboarding (nya sätt!)

Hej alla!Har du någonsin velat en stabil anslutning mellan bakbord och komponent(Som inte kommer att komma ut när din provning)Har du någonsin varit trött av kablar som inte passar i set av brödunderläggen hål ellerstift som var alldeles för stor?Har...

Crock-Pot kyckling Cacciatore

jag älskar italiensk mat, jag älskar kommer hem från jobbet till ett kök som är full av de puttra aromatiska dofterna av mina favorit rätter utan att behöva slav bort i köket.Jag har tagit några av mormors bästa rätter och började experimentera med l...

Bullet bill knex pistol

en annan pistol, men jag fick detta pistol kan skjuta 48 ft med 2 gummiband!!!2. O och äta här maten är AMAZING!Steg 1: handtaget / utlösa 1. build this2. gör 20 i thees3. hur man sätter dem på4. sedan lägga alla 20 påSteg 2: räckvidd 1. samla thees2...

Kartong radiostyrda Dalek

"Läkare Whoo oo, HEY, Doctor Who, läkare Whoo oo, HEY, The T.A.R.D.I.S". Vem minns den lilla pärla av en låt (eller inte lika omständigheterna ;-) från 1988 av The Timelords (AKA The KLF). Det var ändå inte den inspiration jag fick för att start...

100% återvunnet li-ion och li-po laddare

jag kommer att visa dig hur, med en lödning järn och lite eltejp och två timmar, jag vände två nedlagda elektroniska leksaker i full funktion, hög slut lithium ion batteriladdare!Försök att inte märka för mycket av oskärpa :-(Både min riktiga kameror...

En halv skäppa av grön paprika - fyllda!

Vad gör man med en halv skäppa av härlig stor grön paprika som du bara inte kan motstå att köpa?Du kan inte hantera att laga mat och äta dem alla innan de förstöra.Du saker dem och frysa dem!Detta är den bästa tiden på året att bevara, spara, artikel...

Gears of War 3 - Hyper realistisk Digger Launcher replika

i detta Instructable jag ska visa dig hur, i samarbete med min duktiga fru, gick jag om att bygga min egen verkliga livet Växlar Digger Launcher replika från början till slut. Lyckligtvis kommer det inte faktiskt skjuter små exploderande varelser så...

Uteplats / Terras tak

detta instructable syftar till att förklara hur man gör en uteplats eller terras takläggning. Den är gjord av Douglas pinjeskog och hela konstruktionen är byggd på 6 stål M20 kabeländarna. Målet var att göra denna kostnadseffektiva. Jag gjorde en del...

Spiralgalax ringar

först av allt, kanske ni tänker titeln är lite konstigt. Jag ska förklara det i sista steget :)Andra av allt, är den som utformat denna ring, denna fantastiska Etsy shop ägare heter theWRAPstar:RingenButikenJag älskar alla de vackra tråd och pärla sa...

Hur man gör Jakobs stege

jag kommer att lära dig hur man gör en leksak som den kallade "Jacobs sista" finns här: http://www.amazon.com/Fun-Express-Jacobs-Ladder-Toy/dp/B005EGKSVQSteg 1: Saker du behöver Saker du behöver:1. kartong (om du har tunn plywood använda som ist...

Att göra av Philadelphia Geek Award 2014

För de senaste två åren, Nextfabs besättning av beslutsfattare tillsammans med nördar av Philadelphia att fabricera den fysiska awards för Philadelphia Geek Awards. Den här gången vi beslutat att bjuda in gemenskapen att hjälpa till med skapandet av...

Hur man gör ett tangentbord natten ljus

Hej! Jag är Johans och detta är min första Instructable.Jag är ledsen om jag stavar fel någonting, jag är brasilianska och min engelska är inte så bra.Du som använder du dator i mörkret? Jag gör det!Men ibland önskar jag att det vi lite ljus att hjäl...

Carrabbas kyckling Bryan en Copycat recept

hur bra är Carrabbas kyckling Bryan? Så jäkla bra kycklingar bör vara en ära att göras till denna maträtt! Gjord med en basilika och solen torkade tomatsås, hälls över en tenderized, grillad kycklingfilé toppad med syrlig getost.Mmmmm, Mmmmmm! Vissa...

Siamese ett lager kub

denna kub har fyra axel, med åtta lager att vända. (Ledsen för bildkvalitet, jag insåg inte hur illa bilderna var tills jag började att göra detta instructable.)Steg 1: Få saker Få två kuber, lim (jag använde plast modell lim), en kniv eller nåt anna...

Super nederländska ugnen frukost extrema

frukost är en fantastisk måltid, särskilt när du njuter av naturen. För det mesta när jag har camping har vi pannkakor, korv, ägg och bacon. Men vad om du vilja mer än just det? Och vad händer om allt du har är en holländsk ugn? Bra vänner, du har tu...