Dragone & guiden Quiltjag gjorde denna quilt för min bror - i - lag för Chirstmas för några år sedan eftersom vi använder för att rita namn. När jag fick hans namn visste jag vad jag ville på grund. Jag hade redan till guld material, så jag skar det i så många rutor som jag kunde, då jag fick på Ebay och hittade appliqués för drake och guider. Jag minns inte riktigt hur många rutor jag använde. men jag vet att det tog mig lång tid att göra alla hand embrodiary.

Leveranser används
Guldmaterial
Appliqués
Guld/svart Trim massor av gården
Embroidary tråd
Regelbundna nylontråd
Sissors
Rotar skärare med Pad
Bottenmaterialet
Queen Size vadd
Pilgrimsmussla kantning för gränsen
Sy machinge
Embrodiay Hoop
Tråd vax
Embrodiary nål (massor)
MASSOR AV TID

Se Steg
Relaterade Ämnen

Draken och guiden Quilt

jag gjorde denna quilt för min bror i lag för jul och det tog flera månader att göra. Jag hade embrodairy alla rutor för hand tillsammans med beskriver applikationer så att de sticker ut. Vi drog namn detta år och när jag går hans jag visste vad jag...

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Skyrim Dragon präst Mask (Pepakura Papercraft)

Jag har nyligen börjat spela The Elder Scrolls V: Skyrim igen och medan jag kämpade ett gäng dragons och vandra runt i timmar för att hitta alla Dragon prästens masker, jag undrade hur man gör min egen mask - i verkliga livet. Jag tror jag inte är de...

Förvandla din konst till en Quilt

Konst! Tyg!Jag tror ett sovrum är så mycket mer mysigt när det är anpassat till din specifika smak och preferenser. Visst, det är billigare att köpa ett täcke från en stor låda butik. Men att skapa ett vackert täcke för att pryda din säng är ett säke...

Fiskbensparkett Chevron T-Shirt Quilt

T-shirt täcken, som de gjorde från gamla babykläder, håll kraften i minne och nostalgi med den extra fördelen att städa ur garderoben.jag har försökt en ordentlig T-shirt quilt åratal. När jag första försökt detta projekt, var jag i gymnasiet. Jag fö...

Hur man gör en Dragon tårta

för mitt barns 4: e födelsedag, han ville ha en dragon part. Så jag bestämde mig att göra honom en tårta med en drake på den. Detta var en riktigt imponerande kaka, som även om tidskrävande, inte var så svårt att göra.Observera, jag är inte en profes...

Batch-filen Dragon spel

Hur man gör en BATCH fil DRAGON spelJAG HAR EN UPPDATERAD VERSION PÅ DETTA SPEL:Tryck på StartSkriv i anteckningarI anteckningar kopiera och klistra in koden nedan:I övre höger om anteckningar klickar du på ArkivKlicka på Spara somVIKTIGT: Namnge fil...

Batch-filen Dragon spel uppdaterad

Här är min uppdaterade versionen av min gamla spelet Batch filen Dragon spel.Här är en länk till den gamla versionen instructable:Om du inte såg min gamla version, är här instruktionerna:Öppna AnteckningarKopiera och klistra in koden nedanKlicka i de...

Duct Tape Dragon marionett

lite silvertejp, kartong, band, pingpong bollar och lysdioder gör en fantastisk överdimensionerade dragon handdocka. Silvertejp har en fin glans för dragon skalor men lite antiquing lägger korrekt urtids utseende.Inkluderat är en utskrivbar mönster f...

Duct Tape Dragon Skin

göra Duct Tape Dragon Skin att sätta på någon sak.Steg 1: Gör skalor Skär en fyrkantig bit silvertejp, vik den diagonalt men lämna 1/8 tum av den klibbiga sidan avslöjat. Sedan vik ett hörn till den andra, som Visa i bilder. Det är en skala.Steg 2: G...

Mångfald papper Quilt

genom att göra denna mångfald täcke i hemmet, eleverna kommer att ha en visuell påminnelse om att även om vi alla är olika, vi är också desamma. Mångfald täcke kan eleverna att uttrycka sig på sitt eget torg samtidigt ha en kantlinje som representera...

Broderade och pusslas Quilt

detta projekt kombinerar vissa hand broderier med täcke rutor. Vi gjorde endast 12 rutor, (6 emroidered och 6 pusslas rutor) eftersom vi inte ville upprepa någon av våra broderade mönster... men du kan göra så många rutor som du vill...Täcket är en m...

Charizard -Partial Dragon Costume

---Table of Contents---Introduktion | Översikt | Material och verktyg | Byggandet | Projektet videorIntroduktionDetta var min allra första kostym projekt jag någonsin försökt. Jag hade var 17, aldrig rört en symaskin, aldrig tänkt på att arbeta med t...

Daughters Dragon

1Började med en vandring pack. Tog allt material så allt som fanns kvar var ramen.2Gjorde tre cirklar revbenen ur luon 2" breda att gå runt på framsidan av förpackningen.3Heta limmade vit 1 "skumgummi till revbenen.4Använde en hink skär i hälfte...

Dragon ägg nyckelringar

Att skapa dessa dragon ägg behöver du:-En mutter.-En mutter-öppnare.-Lim.-Lera.-En liten ring.-En roterande verktyg.-Nagellack. (Eller vilken färg du vill)-A utgör svamp.-En ficklampa kedja (valfritt).Steg 1: Ta en mutter.Steg 2: Öppna den.I´m med en...

Glödande dragon rider kostym / Disfraz de jinete de dragón brillante

Jag gjorde detta för våren carnaval i Valdivia, yeap, jag bor på södra halvklotet, och sommaren det kommer.Dräkten föreställer heraldiska skölden av staden.flaggan var under spansk flagg, skölden håller staden sköld och knigth och en stor orm är i to...

Lata guidens dragsko påse

Vem gillar inte en dragsko påse för efterbehandling av en fantasy kostym som en låg nivå guiden eller bard? Något där du kan lagra din spell komponenter eller ransoner? Har stora sömnad färdigheter? Du behöver inte 'em. Jag gör en annan Instructable...

Shrek Dragon - Youth theater produktion av "Shrek the Musical"

Vårens resultat för Young People's Theatre var "Shrek the Musical".Direktören gillade draken från Broadway-showen som byggdes av Karaktär shopen så jag använde det som referens.Vår dragon hade är inte högre än 14 fot och hade för att kunna hålla...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...