Duct Tape reva-bort Scratch Padomvandla skrot papper till en praktisk anteckningsblock med reva-bort blad med silvertejp istället för specialitet bokbinderi lim.

Vad du behöver:

Skrot papper
Flingpaket eller annan papp för stöd
Silvertejp
Bindemedel klipp eller gummiband
Limmet stick
Papperskniv
Sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bambu lederna: duct tape och tråd

Det kan vara svårt att förena bambu i strukturerna. Det finns många material som kan användas, men de alla tenderar att vara ganska dyra och tidskrävande jämfört med några naglar som skulle krävas att gå med två pinnar av trä. Personal som arbetar me...

Duct Tape snöskor från Scratch

jag bor i bergen i Colorado, och ofta hitta mig själv med att vada genom fötter snö bara för att få någonstans på stan. Tyvärr, jag också inte har tillräckliga medel för att köpa en fin uppsättning kvalitet snöskor som skulle hjälpa mig korsa de snöi...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Oförstörbar Duct Tape Pinata

För de senaste två åren har jag gjort roliga kakor födelsedag för min 4 brorsöner som alla råkar ha deras födelsedagar inom 2 veckor efter varandra. Med mina brorsöner vrida 19, 13, 12 och 7, jag var tvungen att göra något extra cool och absolut minn...

Hur man gör en duct tape svärd

detta är den andra instructable i en serie om hur man gör vapen och annan utrustning för LAJV.Mitt huvudfokus är att vapen måste vara säker, så barnen kan leka med dem utan direkt tillsyn av vuxen, utan att bli sårad. Och för det andra så lätt att gö...

Duct Tape R/C plan

detta är en rc flygande vinge gjort från scratch och täckt av silvertejp.Detta är inte en bra rc projekt för nybörjare. Jag ville bara se om detta kunde göras.Steg 1: Lay-out Vingen är tillverkad av skum styrelsen med en kolfiber spar.Steg 2: Vinge r...

Hur man gör en duct tape strid yxa

denna stridsyxan är perfekt för en bakgård kamp eller en omgång LAJV (Live action rollspel) i de närliggande skogarna.Det är lätt att göra, och med tillsyn av en vuxen barn kan göra det egna.Detta är den första instructable i en serie om hur man gör...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape & blöja Box Fire Engine

detta är en instructable om hur man gör en brandbil av silvertejp och en blöja. Det är ganska snabbt och kan slutföras medan dina barn nap.Steg 1: leveranser! För detta projekt jag använt 5 olika färger silvertejp, en robust blöja box, en kniv, sax,...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Duct Tape bågskytte koger

här är min senaste Instructable och lite avledning bilda min normala saker. Du vet känslan, du spenderat alla dina kontanter att få din bågskytte redskap och då inser att du glömde att köpa ett koger. Du vill visa fören ner spänna i morgon och tuckin...

Duct Tape konst.

Duct tape konst (om du gör det rätt) kan få dig några ganska fantastiska bilder som tar mindre än ett par inches av tejp. Du kan använda den för att göra plånboken ser ut som du är den största zelda fan levande, för att göra din skola tidning lite mi...

Duct Tape bokmärke 2

Steg 1: Vad du behöver För detta projekt kommer du behöver Duct tape, en xacto kniv eller sax, en linjal och en hård yta. Anledningen till varför du behöver en hård yta är 1. du kan sticka (och dra bort) tejp på det 2.it är ganska praktisk om du anvä...

Duct Tape Boomerang

jag har försökt att göra en riktigt bra boomerang ett tag nu. Jag har gjort framgångsrika trä bumeranger, men de skulle alltid bryta efter några bra hårda träffar på trottoaren. Så jag bestämde mig för att jag skulle göra en mer motståndskraftig bume...

Duct Tape kameraväska

jag köpte nyligen en digitalkamera på ebay. Eftersom det hände utan en kameraväska tänkte: Varför inte bygga på gjord av silvertejp.Förresten: som sagt tidigare jag är inte en infödd talare och jag visste inte att bandet heter silvertejp, så Förlåt m...

Duct Tape schackbräde och Chess Set

när jag kom på college, jag insåg att jag saknade ett schackbräde och schackspel, förutsättningar att bli som har höll mig underhållen i oräkneliga timmar tidigare. När jag gick till målet att åtgärda min brist, insåg jag att schackspel överskred vad...