DVD-fodral från vin trälådornär min DVD-samling verkligen började växa jag insåg att jag behövde ett kompakt sätt att bärande min DVD ärm. Eftersom jag hade kärlek beslutat dessa vin fält som hade varit i garaget sedan jag kan minnas jag att använda dem för mitt projekt. Jag skär botten och toppen av två av dessa rutor med en tabell såg att de var en lämplig höjd att hysa DVD-skivor en gång staplade. Jag fodrade inre med plywood så att det kunde passa två stor bunt av DVD-skivor. Jag klippte små platser i plywood så att jag kunde placera en tillfälligt vägg i rutan varje par inches eller så att rymma min växande samling. Av numrering DVD: numeriskt jag kunde ha ett lätt acceptabelt excel-fil på min dator att hitta som DVD i varje numrerad ärm
Relaterade Ämnen

Öppna låst DVD fodral (The grön/röd Lock typ)

jag kommer att gå du igenom hur du öppna låsning DVD fodral som har grön/röd låssymbol i utkanten av fallet. Om du har typ med den röda stapeln, se detta instructable.Naturligtvis uppmuntrar jag inte dig att använda det för olagliga syften. Jag räkna...

ÅTERVINNA: CD/DVD fodral - ASSENT SLADDHÅLLARE / CD-hållare för BINDER

väl var jag arbetar på ett projekt och jag behövde lite skrot plast. Så jag letade runt och jag visste att jag hade fortfarande mycket kvar över DVD fodral kvar från förr i tiden. Nåväl, efter jag klippt ut en platta avsnitt jag såg vad som var kvar...

Göra en hemlig säker använder DVD fodral

här är ett roligt projekt du kan göra hemma. Om du har gamla dvd fall liggande och inte har något emot att göra några cut outs på dem, då projektet är för dig. Slutresultatet: har du en hemlighet säkert att förvara värdesakerDu behöver följande produ...

Hur man gör en Art Kit från ett DVD-fodral

jag har en dotter som älskar att färg (hon tar efter sin mor). Jag hittade en vuxen (svårare än ett barns) målarbok för hennes födelsedag. Då jag kom över den här på pintrest, (http://stacyvaughnblog.blogspot.ca/2012/04/dvd-coloring-case.html) och nä...

DVD-fodral ritning Kit

Jag såg denna idé på pinterest och tyckte det var så söt och skulle vara kul att göra. Denna ritning fallet skulle vara perfekt för barnen att ha på långa bilresor och det passar i handskfack eller arm resten.Material som behövs för denna lilla proje...

Lätt en bit papper CD/DVD-fodral

Hej! Har du någonsin haft en CD/DVD som bara liggandes utan ett fall och din rädd att få repad eller skadad och sedan hittas expendaple? I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör en enkel CD/DVD fall av endast en bit av 8 1/2 av 11 pappers...

Nästan gratis CD/DVD-fodral!

Detta är en plånbok vänliga och cool sätt att lagra din CD/DVD med inga fall.Material:-1 pappersark 21,6 x 27.8 cm (8 1/2 "x 11").-EN CD/DVD-En penna--------------------------------------------------------------Alla huvudsakliga veck blir i förh...

Bygga en Tetris DVD (eller bok) hylla

detta instructable innebär att skapa en DVD/bokhylla som är stapelbara i valfritt antal konfigurationer. Du kanske känner igen dessa bitar från något ;) Denna handledning lånar olika bitar från Tetris och tillåter dig att göra en unik och elegant DVD...

CD/DVD-ROM PC spel distanser

jag har stor korv-liknande fingrar. Det är svårt för mig att manipulera små saker ibland.Jag älskar hur PC-spel är förpackade nu, i DVD-titulera fall, men jag gillar inte hur flera diskar är staplade på varandra. Det gör det svårt för mig att ta upp...

Making Modular DVD förvaring Towers

Jag gör dessa för en vän till mig som har en mycket specifik idé när det gäller hans DVD-samling.Para av DVD torn är gjorda helt av 3/4 massiv ek. Den ursprungliga idén var att göra dem med box gemensamma och avsluta dem med naturlig olja finish för...

Diamant formade bokhylla för DVD-skivor, videospel eller Manga

jag gjorde detta skrivbord bokhylla att hysa några av min frus ständigt växande manga samling. Så alla mina mätningar är utformade för att hålla dessa något större än pocketböcker råkar de bara vara nästan samma storlek som DVD-fodral. Du kanske inte...

Minimalistisk DVD förpackning

0% plast, 100% biologiskt nedbrytbara, snabb och enkel design, reproducera och distribuera!Särskilt för de mer Hembryggd produktionerna, poängen är DVD: N själv och förpackningen är inte viktigt.Men folk fortfarande vill ha en DVD-fallet-formad sak o...

Hemliga DVD/bokhylla dörren

Sedan jag var liten, har jag alltid velat en biograf och en hemlig dörr i mitt hus. Nu när jag är alla odlade upp jag har byggt min teater men placerades förlorande utrymme till en dåligt dörren som ledde in i ett mycket litet rum som innehåller min...

Slim DVD fall tablet stand

rida på coattails av jtisserand's utmärkta instructable på en Tablet PC stativ, jag gjorde min egen version med ett slim DVD-fodral, eftersom jag hade ett gäng av dem liggande. Här är vad du behöver:1 slim DVD-fodral (som de hittade här)Ca 6" 12 gaug...

Förvandla trasiga DVD-spelare till en tillbehör inhägnad för din Home Theater PC

för ca $30 (om du redan har en DVD-RW-enhet och media center-fjärrkontroll) kan du förvandla en gammal trasig DVD spelare till en inhägnad för din fula / hårt att nå HTPC tillbehör. Ta en titt på steg 2 för en kostnadsuppdelning.Bakgrund:Vi har en Ho...

Secret(ly Organized)-DVD-CD-#8 o-ringen, innehavaren-Hider-fack!

Motivering:innan jag gjorde det skulle jag tappa bort min mest användbara cd. Hirenäven i färgade CD-fodral spenderade dagarna av tidningar.Jag trodde jag skulle skära ner ett DVD-fodral och limma fronter del nära min bildskärm, jag ansåg inte damm n...

Enkla anti-gravitation DVD hållare

söker en kreativ väg till uppvisning och förvara DVD-skivor?Detta bygga är just det, och det är billigt!Home Depot skrot virke ($1.00)God vilja DVD-skivor ($6,00)Resterande varor finns liggande i de flesta verkstäder.Steg 1: material Hålla i minnet a...

Kindle omslaget från DVD-fodralet

Kindle är en stor enhet, för att kunna ha hundratals böcker tillgängliga samtidigt på språng.Men det är lätt att skada dessa enheter, så jag har gjort en cover med hjälp av ett DVD-fodral och en kniv.Detta är min första Instructable, så var försiktig...

K'nex DVD fallet

denna guide visar dig hur man bygger en enkel rack för att lagra DVD-fodral. Praktiska för lagring av spel (PS2, Wii, xbox..) och filmer.Steg 1: Basic forma jag Detta är den understödja delen. Det finns ur 2 diagonal grå stavar med var en gul kontakt...