DYI Mini tavelramarSe Steg
Relaterade Ämnen

Hålla bild ramar hängande rakt med Sugru fötter

ganska enkel idé här att hålla dina bilder direkt på väggen. Jag hade nyligen en liten tråd reparation att göra, men inte att vara en slösa, höll jag väntar fler saker att fixa så jag kunde använda en hel paket med sugru istället för bara lite och at...

Inomhus sällskapsdjur lock

Förra sommaren jag antagit min första katt :) Tillbaka när vädret var lite varmare, hade inget vi emot att ha dörrarna mellan garaget och resten av huset öppna hela tiden, så miss morrhår kan gå var hon nöjd. Eftersom det är vinter nu, hålla vi dock...

3D Klocka Tillverkad med tavelramar

dessa anpassningsbara tavelramar att du kan ansluta dem i någon design som du vill. Bildrutorna använda bara miniatyr klipp för att ansluta till varandra. Det var enkelt att använda. När jag slutade sammanställa denna klocka ville jag ställa upp i mi...

DIY anpassade tavelramar

undvika de höga priserna för att köpa egna ramar genom att göra egna. Det är lättare än du tror.Steg 1: IntroduktionInget hjälper förbättra utseendet på ett fotografi, teckning, print eller andra teckningar än en bra bildram. Ramar är tillgängliga i...

InstaKISS: Networked tavelramar

Dessa ramar är anslutna till internet, vilket tillåter dig att omedelbart skicka en kyss till en älskad. När min pojkvän och jag var i ett långdistans förhållande (för ett och ett halvt år!), kommunicerade vi på något sätt att vi kunde. Vi pratade på...

Mini halv-Lap raket

Det finns massor av saker som människor använder varje dag gjorde från platta material... tabeller, cookie blad, bokhyllor, trä Santa Clause pussel kit, tavelramar och även detta MDF raket. Säker använda fabriker automatiserade driva sågar, die cutte...

Min Quad bygga

Bara ett par quick video visar min Alien folding frame DYI bygga.Jag har installerat den Lidar Lite V2 för terräng efterochPX4FLOW sensorer för position hålla när ingen GPS-signal.Steg 1:...

Lätt diy idéer för tavelramar

tavelramar är så mångsidig när det gäller att återanvända och uppdatera dem, jag hade svårt att räkna ut projekt som jag ville göra, till slut bestämde jag mig på tre men jag ska bara dela till med dig nu. De är båda mycket lätt, jag ska också dela e...

Lätt tavelramar med tungan & groove

Låt mig visa dig hur lätt det är att göra din egen bildramar med not och spont. Dessa lätt tavelramar kan avslutas i en mängd olika sätt att se fantastiska och professionell, och du kan hänga dem inomhus eller utomhus. Anledningen till att jag använd...

Gör din egen tavelramar för < $50="" and=""> <>

Jag skulle inte bli den förste att säga att jag hade en massa saker som jag ville ha inramade men hade inte råd anpassade tavelramar för väl över $100 varje. Jag sökte på "billiga" picture frame webbplatser och fortfarande befann mig förvånad på...

Fallet för mini-itx moderkort Asrock AM1H-ITX för HTPC / dagens dator

Detta är ett litet projekt som består av att skapa ett fall för mini-itx Asrock AM1H-ITX moderkort.Detta forum används till stöd för de nya 4 kärnor AMD Kabini processor, som inte är så stark, men har allt du behöver för en bra HTPC dator eller ens e...

Min enkla STRIIV hållare

ÖversiktMin enkla "Life Hack". Vissa använder aktivitet trackers för den vanliga, spåra mina steg, spåra mina brända kalorier... Jag bär min aktivitet tracker främst för att hjälpa mig att komma ihåg att ta särskilda läkemedel för att förhindra...

En skiffer solur, snidad av min stora stora farfars 1858.

Detta är ett bildspel med ett skiffer solur snidad av min farfars far bra bra, hans namn var Alexander Mills. Solur höggs 1858 från en bit av skiffer, den ringa del är bruten men skiffer är i ganska gott skick.Ett av min pappa 's gamla kunder kallas...

Hur man gör en av min kaffe

detta är min första Instructable vara så trevligt jäklar.Höger, om du har koffein känslighet, är gravid eller på någon medicin som inte är lämpliga för användning med koffein jag skulle avråda från att dricka och en av dessa.Detta gör ca 1L (1 liter)...

Min bästa Espresso Machineless Latte

min lösning på lattes hemma, utan en espressomaskin.Steg 1: Espresso Machineless Espresso Ifrån att ha en riktig espressomaskin i huset, det bästa sättet jag har hittat att falska espresso är den uppochner brygga metod med den fantastiska, prisvärda,...

Enklaste Mini serietidning

Detta Instructable visar dig hur man gör en otroligt lätt miniatyr serietidning på bara några minuter. Denna typ av bok kallas också en zine. Jag har gjort många av dessa och jag skriver i dem när jag har ledig tid.Steg 1: Samla materialDu behöver ba...

Iron Man för min lilla kille

detta är mitt första försök att bygga en Halloween-kostym från grunden. Ledsen att jag borde ha tagit fler konstruktion bilder men jag fick också arbetar med byggnaden. Totalt sett metal den ca 25 timmar och cirka tusen arkivering nedskärningar på mi...

MIN version av bågreaktorn

detta var inte menat att vara en kopia av Tony Stark. Jag ville ha min egen version. Den har 1 super ljusa lampa. Min mamma visste inte vad en LED var så hon fick mig de. Den har 3 reaktorer kombineras till en.-Devon...

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...