E-Z: Kirby's Epic garn plyschOh My God, jag är så så glad om detta spel! När jag hörde att Nintendo var slutligen kommer för att släppa en ny Kirby spel för Wii tillbaka i 2007, var jag överlycklig! Kirby serien är några av mina absoluta favorit utgåvor från Nintendo och hans plattformsspel-baserade spel är alltid oerhört uppfinningsrik och roligt. Och när jag äntligen fick se nya trailern för spelet, Kirby's Epic Yarn, när den släpptes online efter E3, jag blev helt kär i det! Designen är så cool och spelet ser fantastisk! Och moset, hela ligger i DIY-esque världen! Toppen!

Så, för detta instructable, i min enorma entusiasm för hösten 2010 releasedatum, jag kommer att visa dig hur du enkelt kan skapa det garn tänkt Kirby tecknet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kirby's Epic garn plysch II

Hej Instructabrarians!Dagens 17 oktober, en mycket spännande dag som jag har sett fram emot i flera månader nu ända sedan det tillkännagavs i juli 2010. Det är rätt, idag är den nordamerikanska releasedatumet för Nintendo Wii: s nyaste spel Kirby's E...

Minecraft Epic slem plysch

detta är min slem plysch från awesome spelet minecraft.Steg 1: material behöver du: sex rutor av grönt tyg (skuggan) jag valde 4 x 4 tum torg, synål eller en symaskin (ej avbildad), tråd (duh), sax (ej på bilden), svart filt, en linjal, bomull eller...

Full skala GLaDOS Papercraft kopia

Hej igen, och welkommer till ApertureSciiform "s online utkommer användaren ihdirektiv manual. Här hittar du de arkiverade steg-av-steg guide om lärande hur man construkturellat en av deras mest populära och _intelligent av proTRUMMORNA, GeneticLifef...

Kirby plysch

Hi mitt namn är skychim idag ska jag visa dig hurAtt göra en Kirby plysch hoppas YorSteg 1: Kirbytitta på hur att göra en Kirby plysch vid och följa dethttp://youtu.be/Ne_ASvfPo_ENu hoppas jag att detta hjälpt video kallas hur man gör en Kirby plysch...

En söt DIY Uggla plysch leksak-lätt

så Hej idag jag gör en uggla plysch leksak som är DIY och riktigt söt lim behövs för detta är också limning är också en huvudsaklig del det inte bara sySteg 1: Vad behöver vi Behöver vi ett kit som heter sy söta fyllda Uggla kit jag köpte min från Jo...

Plysch kub Monster

Ah, den älskvärda plysch kub monstret, en leksak som är ganska lätt att göra- och även kul att älska.I detta instructables får du lära dig att göra ditt eget plysch kub monster.de grundläggande kropp och funktionerna i plysch kub monstret kan ändras...

Hur man gör en manet plysch

Detta söta projekt kan göras med stickade material, eller med normal tyg! Detta projekt är bra för nybörjare stickare.Steg 1: Material som behövs Du behöver:1. garn eller snöre (valfri färg är bra)2. 1 kvadrat av tyg (8,5 i av 8,5 i)3. 5 rektanglar a...

Ombre färgat garn och Studded läder handtag sticka Carry-All

jag älskar ombre och denna metod är ett sätt att exakt kontrollera exakt hur en ombre stickat till ett projekt. Detta Instructable täcker dör garn, stickning det in i en påse, lägga till en dragkedja och göra studded läderhandtag. Det gå inte för dju...

Plysch-stache kattmynta leksak

Detta är en lätt och anpassningsbara gåva att göra alla katt älskare i ditt liv! Katten får tugga på denna oemotståndliga plysch-kattmynta combo och ägarna kommer att ha lika kul (om inte mer) väntar på det magiska ögonblicket när katten har det i mu...

Diggle plysch leksak

enligt hemsida, fängelsehålor av Dredmore är en komisk fantasy roguelike dungeon crawler spel från Gaslamp spel. Jag har tillbringat några 30 timmar att spela det och jag är helt fast! Bland många intressanta/konstiga fiende, hittar du diggles, en ko...

Super kött pojke överdragen med plysch leksak

jag har en vän som älskar Super Meat Boy (till grad att irriterande mig med det). Eftersom julen kommer, bestämde jag mig att göra honom en SMB-leksak. Om du är obekant med detta spel, berättade jag det är bra för de av er där ute som inte är dåligt...

Plysch Krampus Hood

All I want for Christmas är en mysig vinter wearable som också kommer att sätta skräck i hjärtat på barn.Jag menar, är det inte på allas lista?Denna fantastiska hood är baserad på Krampus, ett djur från Europeiska folklore som i princip får en kopia...

En Jute garn lampskärm för billiga

För mindre än fyra spänn gjorde jag en spiffy lampskärm!Jag hade fått en sparsamhet butik lampa men det kom sans skugga. Efter flytta lampan runt huset, det fann sin plats och man börjar fråga om dess skugga, eller brist på sådan.Steg 1: Få leveranse...

1-UP svamp pincushion/plysch

detta är min första gången att göra en instructable så snälla ha tålamod med mig om inte jag är tillräckligt genomgripande i mina förklaringar.När jag arbetade på en klänning för min svägerska bestämde jag mig för jag var trött på att nå in i min PIN...

DIY Creeper plysch

Hej killar, detta är Bob min lilla creeper plysch. Du kan lära dig att göra honom i denna video.Mönster:HUVUD: 6 kvadrerar mäter 4 x 4cmKROPP: 2 rektanglar mäter 4cm med 6cm2 rektanglar mäter 6cm 2 cm2 rektanglar mäter 4cm 2 cmBen: 16 rektanglar mäte...

DIY Panda Sleeper stövlar med plysch

jag gjorde detta panda sleeper stövlar för min väns födelsedag med en matchande panda plysch. Det var ganska svårt att leta efter en present för henne eftersom hon äger i princip allt redan. Och jag kan inte få henne en pojkvän, så jag gjorde henne e...

DIY: Tovade garn halsband

Garn är varm, trevlig på touch och det är eleganta, idag kommer jag visa dig hur man gör en snygg halsband från garn i några lätt att följa steg. Detta projekt kräver lite crafting färdigheter och några timmar en gång du har alla sak för det.Låt oss...

Kände bollar från skrot garn

Jag har stickning huvudsakligen med ull och alpacka garn nyligen. Det slog mig att jag inte har att kasta bort alla dessa små rester av garn eftersom de kommer kännas. Så jag började samla en hög med lös garn rester att göra i små kände bollar. De ka...

Kände mig glass fruktglass plysch

detta Instructable är att visa dig hur man gör en bedårande glass plysch från filt (komplett med glass skopor, sirap toppning, vispad grädde och ett körsbär, jordgubbar och cookie pinnar).Observera att denna typ av plysch inte bör ges till små barn s...