Earing innehavaren och ljuset reflektormed gamla och slitna ut CD för att skapa nya innovativa saker...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Naturliga strand sten tablett / cell telefonerna innehavaren och Visitkortshållare!

I detta projekt gör vi en naturlig strand sten tablett / mobilen innehavaren och jag gjorde också en mindre version att hålla visitkort. I huvudsak kan du göra en större och en av dessa att hålla upp böcker som skulle vara bra för i köket eftersom äv...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Innehavaren och Arduino Mood Light

lära sig hur man gör egna Mood light ur en Arduino!Steg 1: Samla materialDu kommer att vilja samla dessa material om du vill bygga humör ljuset:1 x Arduino Uno1 x RGB LED3 x 330 Omh motstånd1 x skärbräda4 x startkablar1 x mjölkkannaMängden trä beror...

En snabb, smutsiga och effektiv reflektor i testlabbets nätverk

Denna vecka jag flyttade den trådlösa Router på framsidan av vår egendom. Routern har naturligtvis en gummi ducky antenn. Arten av en monopolantenn är att utstråla signalen i alla riktningar lika bildar en munk som moln av strålning. Eftersom signale...

Earing innehavaren

Hej killar, jag ska göra denna vackra earing hållare.Steg 1: Material neded SaxsvampTom tape rulle (endast 1)Steg 2:Först av allt ta en svamp.Steg 3: Nu tar en tom kassett rulle och håller med svamp och Tom tape rulle och skär svamp. (se bilden)Steg...

Billigt batteri innehavaren och switch

i denna korta instructable kommer vi att skapa en batterihållare som även fungerar som en switch. Det är bärbar, lätt och använder inga speciella tekniker för att skapa. Designen är generiska dvs du kan använda alla kombinationer av celler och storle...

Den ultimata hammaren (hammare + skruvmejsel, flasköppnare, spik innehavaren och linjal)

Jag snubblade nyligen över detta instructable, och det fick mig att tänka; Vad mer kunde göras för att förbättra den ödmjuka hammaren? Jag hade några idéer i baksidan av mitt sinne, och när jag såg Hand verktyg endast tävlingen jag beslutat att sluta...

Omkopplingsbar Halloween kostymer: L och ljuset från Deathnote

Deathnote är en omåttligt populära anime och manga som har fått ett enormt fan bas under de senaste åren. Det kom bara till Amerika inte länge sedan, men subbed versioner har varit sett online mycket längre. Jag älskar det och dessa kostymer av de tv...

Garn smycken innehavaren och hänge

min syster är en Instructable missbrukare :-) I själva var verket hon som övertalade mig att gå med instructable. (kanske för att rösta på henne haha). Något sätt hon nu driver mig att försöka göra instructables... :-) ... Så här det is... min andra...

Klämmor innehavaren och Keeper.

Sätt att hålla och lagra dina klämmor för dina tvättade kläder.Den behöver inget arbete att göra det, och resultaten är fantastiska:)Steg 1: Material: Ta en blomkruka som kan hängas och ändra basen till toppen av blomkruka som täckmantel.Steg 2: anvä...

Pajama groda: PJs innehavaren och gosig kudde

Pajama grodan är i grunden en ryggsäck där endast den främre dragkedja är tillgänglig. Den större delen av ryggsäcken är fyllda med poly-fyllning och sytt stängas.Anti piller fleece gör det gulliga och tvättbar; PJs pocket gör det funktionella; groda...

Forstner bit / spade bit innehavaren och Visa

om du är som mig, du gillar du inte verktyg bort i fall du vill dem ut och synliga och greppbart. Så när jag äntligen fick en forstner bit uppsättning, jag tänkte att skulle jag göra en snabb och enkel display för dem och vissa spade bitar.Det är ver...

Golden Earring innehavaren

behöver:-A random gammal träbit-Guld sprayfärg [eller någon färg verkligen... eller vanlig färg...]-Tre naglar-Tunna garn [använde jag vaxat garn]-Två öljetterBilden förklarar sig......

Anka Tape Nintendo DS (Phat) och spel innehavaren

A Nintendo DS (Phat) innehavaren av Duck Tape. Det har också fyra spel! Jag blev inspirerad av att se många andra Duck Tape uppfinningar på internet och att vara alltför menar att punga ut för en DS hållare.För detta instructable, du behöver;En rulle...

Hur man gör en pengar och id innehavaren!

ledsen om bilderna verkar vara knäckt eftersom jag var tvungen att ta bilder av min fliken annars är det mycket söt och behändig!Steg 1: vad du behöver 1. 2 silvertejp band för att förstora2. rainbow vävstol band/krok/vävstol3. sax4. hål hålslag5. s...

Steampunk och Nerf gun snabb åtkomst Visa innehavaren

något fan av Steampunk eller Nerf kommer så småningom med dilemmat att "Hur att bära min pistol när jag inte håller det i mina händer?" För vissa vapen fungerar en läder hölster bra. I själva verket många människor/leverantörer redan göra en sta...

Cykling reflektorer och förbättrad synlighet

Bakgrund:Jag har beslutat att gå tillbaka och avsluta college nu när jag är i min trettioårsåldern. Planen är att pendla de 5 milesna till campus via cykel längs vissa relativt hårt trafikerade vägar, och som sådan, jag har tittat på säkerhet/sikt so...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

Hur man gör ett vävt paracord lättare innehavaren

I denna tutorial jag visar du måste göra ett vävt paracord lättare innehavaren.Steg 1: material Behöver du:Ungefär 9' av paracordSidan fräsar eller annat att klippa sladdenEn lättare att bränna ändarna på sladdenPeangerEn lättare att LindaEn karbinha...