Elton John-glasögon med T-GlaseJag har utforskat gör 3D-objekt från 2D-former. Glasögon är roliga och användbara och jag hittade en enkel anslutning fungerar för att hålla nyhet glasen tillsammans. Stjärna former är en fantastisk applikation av Zotebook, den iPad app jag använder, och kan göras med valfritt antal poäng snabbt.

Jag fastnade med den traditionella John Elton 5 udd här eftersom det är en klassiker. Och jag ville prova T-Glase glödlampor med 3D-skrivare. Det fungerar även med en laserskärare och craft cutter.

Jag är även alla 3 filer här, men roligt är att göra det i Zotebook.

Här finns 3 olika typer av filer, PDF (för laserskärare), STL (3D skrivare) och SVG (craft fräs)

Dessutom 2 filer av stjärnor och RAM separat. När jag använde Lulzbot mini jag behövs separata filer (och tryckt på 95% storlek)

Se Steg
Relaterade Ämnen

FUNKY RAVE glasögon (LED MATRIX glasögon med hjälp A PICAXE)

Hej alla! Detta är min första Instructable och min första PicAxe projekt. Konstruktiv kritik är uppskattat.Jag gjorde ett par glasögon med ledde matriser på linserna som jag kommer att använda på musikevenemang eller klubbar. Också som praxis för en...

Fixa trasiga glasögon med kopparrör

hur man fixar trasiga glasögon med 2 mm kopparrör!Vad du behöver:1) par glasögon2) sandpapper3) tänger4) 2 mm koppar rörInstruktioner:1) bryta dina glasögon hur du vill. Jag föredrar tänkande jag är tuff och för att ta bort en tröja samtidigt bär dem...

Reparera glasögon med en trasig bro (flexon solglasögon)

jag köpte ett par Nike solglasögon med flexon ramar för några år sedan. De var det enda paret i hela butiken som skulle passa runt mitt gigantiska huvud. Jag brukade deformationszoner fram min solglasögon i en omöjlig form bara att förvåna mina vänne...

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

Glasögon med strålkastare och en dubbel Partyläge

Här är en heltäckande instructable att bygga din egen DIY glasögon som kommer att ersätta du pesky gamla pannlampa, med extra funktioner som gör att du stjärnan på nästa Halloween festen med dubbel Partyläge. Och det kan gå så långt som ersätter du s...

Behandlingen ljus för glasögon med kylning fläkt

detta instruera kan vilja visa dig hur man gör en läslampa och kylfläkt som du kopplar till dina glasögon.Du behöver de små bitar komponenter visas på bilden och som anges nedan.1 P1 Strömförsörjningsenhet med batteri och kabel1 W7 gaffel2 W1 ledare1...

Refashion glasögon med Lego

efter framgångsrikt reparera en bruten gångjärn, bestämde jag mig att lägga till några snygga element till mina glasögon, och ersätta den ursprungliga anpassningen av en annan berömd branding: LEGO!(Denna metod kan inte tillämpas på samma sätt på all...

Fixa lös glasögon med ett gummiband

Detta är en instructable, fixar ett extremt irriterande problem löst glasögon.Nej, det är inte ett gummi band runt på baksidan av ditt huvud. ::-)Jag gillar att bära vintage glasögon och ofta de kommer att sträckas ut och hamnar längre ner min näsa ä...

Fastställande mina glasögon med Sugru

mina glasögon var stör mig och skära i min näsa, ibland även göra mig blöder.Steg 1: Tillämpa Sugru jag täckte delar orsakar mig smärta med Sugru.Steg 2: justera jag försökte dem och formade Sugru till bästa möjliga passform. Sedan det inte bota i 24...

Dricksglas: Anpassade laserskuret glasögon med laserskuret Rotary Tool

slå en linje ritning din vän gjorde på en bit papper i en anpassad torktumlare.Material:1. ett dussin glas dricksglas ($10 på Bed Bath and Beyond)2. konstverk (min kompis SMS: ade mig en linje ritning mig hon gjort, och jag städade upp i photoshop oc...

Göra ett par glasögon med en förstoringsglas lupp lins för £0.99

Köpa ett av detta från Ebay för £0.99:http://www.ebay.co.uk/ITM/New-Portable-15X-Eye-led...Ta ett par 3D-glasögon (om du tittar på 3D-filmer/filmer du har förmodligen många av dem hemma).Ta mätning av höjden av linsen (mitt i ramen).Det bör vara runt...

Reparera trasiga glasögon med 3D-skrivare - HowTo

Hej!Jag har inte stor kunskap eller stora maskiner, men jag har problem. Ja.Så, denna gång min lillebror bröt glasögonen, igen. Eftersom detta är tredje gången på ett år, beslöt jag att försöka reparera dem, så ska jag visa dig hur jag gjorde.Som ni...

Harry Potters glasögon med silvertejp

svart tejpSvarta piprensareVarmlimma fastSteg 1: ramFå en tunn remsa av bandet och vika det till en mycket tunn platt bit tejp med inga klibbiga bitar.Steg 2: mellerstaTa en piprensare och skär det är små. Böj den för att vara en puckel och Varmlimma...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Reparation av plast glasögon ram med tråd och superlim

har du ett par glasögon, plast ramar, bruten. Du såg på internet, hittade ett par ställen du kan skicka dem. Trettio spänn och två veckor senare kommer du få fast glasögon tillbaka i mail. Vad händer om du inte har trettio spänn eller två veckor? Vad...

Lady Gaga cigarett glasögon

vill vara lady gaga denna Halloween? En av de mest intressanta kostym rekvisita i lady gaga universum är cigarett glasen med i hennes "Telefon" video. Glasögonen hon använde är faktiskt i brand, som inte är bra för hela natten Halloween romps.Ja...

Anpassade glasögon från repurposed flaskor

för vårt bröllop vi planerat på att köpa pilsner eller pint glas för många av våra gäster. Vi hade tänkt att ha våra namn och datum tryckt på dem. Dock med minimum för storlekar, fraktkostnader och inse att glasögon med andra människors namn på dem i...

Lätt n elegant målade Toast glasögon

Bröllop på gång sedan är verkligen en svår aktivitet för bruden och brudgummen, men resultatet kan absolut vara värt det.Ett bröllop skålar glass är verkligen en symbolisk souvenir! När din ceremoni är klar kan du lägga till dem i dina glas samlingar...