En enkel robot mekanism

En enkel robot mekanism

En enkel robot.
Relaterade Ämnen

Mycket enkel robot för nybörjare

Detta instructable visar hur man gör mycket enkel robot. Det kommer att upptäcka hinder och undvika det. Detta är stora projekt för någon som är ny på arduino och vill göra första robot.Varför robot?Eftersom det är bra sätt att lära sig att programme...

Bygga en enkel Robot

Här är en tutorial video jag skapade som beskriver hur man bygger en SUPER enkel robot. Det är också programmerbara via ledningar. Syftet var att kunna ha de kala komponenterna och inte behöver några speciella verktyg för att sätta ihop. Om du vill a...

Hur man gör en mycket enkel robot

detta är min 1: a instructable, så snälla berätta om det är bra.så im kommer att visa hur man gör en mycket enkel robot: robot skalbagge!den använder inga chip, inga programation, bara den enkla 3 anslutningenSteg 1: få alla material som krävs! ok så...

Enkel Robot klo

detta projekt är en enkel robot klo som kunde läggas till många robotics projekt. Det är tänkt att visa en grundläggande geometri och att ge människor ett försprång på att bygga en klo för deras projektets behov.Denna modell var 3D tryckt på en upp!...

Enkel robot

Jag hade en gh-311rt ultrasonic sensor som inte hade ett datablad. Så jag sprang det med en ping))) program. Du kan enkelt prova med billigaste 3 stift sensorn. Behöver inte gå efter ping)))Steg 1: Få sakerhär är vad du behöver.1 x Gh 311-rt sensor (...

LDRs + Arduino = en enkel robot som kan känna av ljuset!

An LDR är en ljus beroende av motstånd och har många användningsområden, till exempel en photocel som kan förvandla ljus i ditt hus på när dess blir mörkt ute.Ett intressant sätt att förstå hur det fungerar är att läsa sina värderingar med en Arduino...

Bygga en enkel Robot med hjälp av en Arduino och L293 (H-brygga)

Hej gott folk, detta är min första instructable, och jag är här för att visa hur man bygger en enkel robot med lite Arduino programmering oroa inte dig, jag har bifogat kodfilen nedan, du kan använda den som referens.De som har ingen aning om en Ardu...

Hack Tamiya kit för robotar & gör en enkel Robot!

Om du är som mig, du har varit på hobby butiker ibland och du ser detta och det, men egentligen aldrig köpa något. Jag oroar mig spendera pengar på något jag inte kan använda och uppriktigt sagt några av sånt hobby är dyrt! En sak, eller ett företag...

Extra enkel walking mekanism

för en akademisk kurs jag var tvungen att bygga upp och analysera en mekanism, så jag beslöt att göra en vandrande mekanism, eftersom eftersom jag hade en LEGO Technics jag alltid velat göra en walking robot men jag lyckades aldrig. Nu med mycket mer...

Enkel robot-låg förlorat-mycket användbart

Hej alla, detta är Sai Jayanth.This är min 1: a fungerande modell instructable att jag förberett. Denna arbetsmodell förbereddes av mig på grund av vissa aspekter. Jag har sett vatten förorenande på grund av industriellt avfall släpper ut i vattensam...

En enkel robot ben

delar som behövsen kondensator (bäst) eller en enkel förstärkareett däcken motor etcDu kan få alla dessa delar tillsammans i en leksaksbil (jag vet inte modellen, men jag fick den från en leksak bil...

Enkel Robot Gripper

här är min robot gripdon som jag arbetar på den enkla idén om den verkliga arbetande en men det är inte redo ännu ska skrivas 3D så snart jag kan jag kommer ladda upp en som du kan sannolikt Skriv ut det här är några bilder som visar u hur det funger...

Enkel Robot Base

Att skapa robotar kan vara mycket intressant, men försöker bygga en styv bas för en robot kan vara tufft. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en styv robot chassi.Steg 1: Samla material Arduinoen2 fortsätter rotation servonHju...

Radiosände kontrollerade tumlande Robot mekanism

här är en video av min radio kontrollerade tumlande robot. Det går ganska långsamt eftersom jag inte vet hur man fungerar servon som de ändra riktningar varje gång det rullar över. För att bygga det använde jag två 360 graders servon och några akryl...

Att göra en enkel robot med 3D-modellering

introduktionIdén till detta projekt startade när jag studerade och får ett uppdrag med korthet kallas med titeln "artikulation". Tanken var att skapa ett objekt som visat artikulation (rörelse och lederna) med hjälp av en 3D-skrivare. Jag väljer...

Billig och enkel robot

Det är en enkel och billig lätt att göra här några bilder...

Hur man gör en enkel Humanoid Robot som kastar

Efter att ha sett en leksak robot som kunde kasta, min 7 - årige son var fast besluten att bygga ett eget. Efter mycket kreativitet och många misslyckades prototyper, detta är vad han kom fram till. Han är så stolt över sin skapelse, och jag hjälper...

Super enkel nybörjare Robot!

'''ROBOT VIDEO'' 'Här är en extern länk till video medan YouTube bearbetar den inbäddade versionen...Jag skapade detta Instructable för den absoluta n00by robot wannabe. Jag har märkt ett stort hopp i antalet nybörjare att komma in på hobby och antal...

Hur man bygger en enkel glidande robot(beginners)

En mycket enkel robot med mycket grundläggande komponenter används som skulle antända dina intressen i robotteknik. Njut av att göra det!Steg 1: Verktyg och komponenter Låt oss börja med insamling är alla delar. Du kanske vill gå step-wise eller du k...