En Hand målade Maskdenna handmålade mask använder en craft mask som bas. De finns i många former på hantverksbutiker och återförsäljare online - Använd oavsett vilken form du gillar. Om du väljer en som är blanka plast, måla den med ett underlack gesso innan det första steget. Först rita din design direkt på masken med blyertspenna. Jag gick för organiska curlicues och arabesker. Med andra ord, gjorde jag det upp. Oroa dig inte om du ändrar dig när du går - penna visas inte i den sista pusselbiten. Nästa, spåra din design i dimensionell paint - det slag som används på t-shirts. Färgen spelar ingen roll, eftersom det inte syns igenom. Jag råkade ha svart, så det är vad jag använde. Du kan även göra detta med en limpistol, men jag tycker det är lite svårare att kontrollera och du får mindre precision. Här la jag ett andra skikt av dimensionell färg efter först torkat för att ge min design mer höjd. Nästa, ta bort elastiska från din mask. Måla hela masken i din valda bas färg. Vara säker på att få alla skrymslen och vrår. Jag valde artisternas akryl i Dioxazine lila för fler. Om det behövs, använda ett andra lager med din bas färg. Därefter måla runt kanterna på den upphöjda designen i silver. Här tog jag fördel av lättare hantverk färg så att några lila skulle synas igenom. En borste med en smal spets ger mer kontroll här, men någon pensel som du har på hand kan arbeta - det kan bara ge en något annorlunda utseende. Om din färg är också Tänk, vatten det ner lite. Applicera ett andra lager av silver, om så önskas. Därefter gäller Rub n Buff (en vax metalliskt pasta) på ytan av designen. Sandskädda en liten mängd på fingertoppen och gnugga lätt över upphöjd yta. Jag använde antika guld. En akrylfärg och en liten pensel kan också användas. Slutligen, försegla med en Ofärgad akrylisk sprayfärg sealer, hantverk och byggvaruhus (ej avbildad).
Relaterade Ämnen

Lasergravyr - hand målade egna OUIJA board

detta är min laser cut, laser etsade & hand målade egna OUIJA board....

Hur man gör en hand målade receptbok

Jag skulle vilja dela med dig här cool tutorial-hur man gör unika handmålade receptbok!PS Om du är intresserad av att ha sådan bok för dig själv eller som gåva, gå till min etsy shop.Steg 1: Du kommer att behöva: Akrylfärgborstar/olika storlekarlastp...

HAND MÅLADE IPOD MINI!

Trött på hur din ipod mini utseende eller om du bara vill ge det lite liv? bra med några tior och lite tid kan du göra det!du behöver bara:en x-acto knivsandpapper #320(metal purpose)man kan av svart spray och en tydlig spray.dina favorit bilder elle...

Hur man hand målade tygskor?

How to hand Painted Canvas Shoes?Jag har en målade skor butik www.mypaintedshoes.comnågra vänner alltid frågade "hur man målade skor", idag jag dela steget till killar, hoppas du kan leartn hur man målade skorna ~ ~ ~......

Christmas Hand målade tecken

Hej igen, jag sa ju att jag skulle vara tillbaka. Här är en annan enkel Juldekoration för din visning och crafting nöje. Jag ville göra ett tecken på jul, och när du surfar runt på internet för lite inspiration jag kom över denna bildOrdspråket är fr...

Hand målade Deadmau5 skor (Mens storlek 12)

dessa är anpassad handmålade Deadmau5 skor i mäns storlek 12Material som krävs: svart, röd, gul, blå, lila, vit och grön färg (akryl fungerar bäst), vita skåpbilar, en påse med billiga penslar (kan köpas på walmart i ca 2$), sharpie pennor, spray kan...

Hand målade Gorillaz skor storlek 11

dessa är anpassad handmålade skor för män Gorillaz storlek 11 endastMaterial som krävs: svart, röd, gul, blå, lila, vit och grön färg (akryl fungerar bäst), vita skåpbilar, en påse med billiga penslar (kan köpas på walmart i ca 2$), sharpie pennor, s...

Hand målade Acorn magneter/skingrar

mitt bröllop inte var cool och nördiga, främst eftersom våra familjer är fulla av människor som inte skulle få den... :) Men jag tror det visade sig ganska trevligt. Vårt bröllop hölls i en vingård i centrala Illinois, med höstens tema. Jag älskar fa...

Hand målade glasyr med kaffe målar

jag älskar färgglada kaka utsmyckning men jag verkligen inte gillar smaken av karamellfärg. Genom att göra en "måla" från kaffe jag uppnått en noggrant handmålade utseende med en ljus kaffe smak. Färgerna är också vintage snygga och lämpliga för...

3D tryckt Bobblehead - hög upplösning hela kroppen scannas och Hand målad

I detta instructable, jag visar dig hur du kan skapa din egen 3D tryckta bobblehead med taget bygga en / två dagar. Jag kommer att visa dig hur man gör en högupplöst 3D genomsökning av hela kroppen, hur man gör 3D-modellering av programvara reparatio...

Realistiska varulv Mask med lätta upp ögon

Min tidigare mask läraren förklarade hur man använder en befintlig Halloween varulv mask och ge den en extra touch av realism. Även om denna metod är bra för en mask som ska lätt används kanske en gång om året jag personligen gå till en massa kongres...

Mask att göra (Voodoo Baby)

detta var en kommission för en Montreal konstnär. Det var en enkel typ av mask och jag vill använda den som en steg för steg exempel för att ge alla en grundläggande förståelse för hur de görs.Vad du behöver:Skum: Isolering skum (jag använder en rosa...

Handmålade läder pannband

Hålla ditt hår tillbaka i stil och låt din kreativitet glans med en hand målade läder pannband. Genom vätning läder med alkohol och använda alkohol bläck, kan du skapa akvarell effekter och sedan skulptera den för att passa din stil.Material:Veg garv...

Målade MDF afrikansk elefant Decor

Vill ta del av afrikansk design/mönster i ditt hem eller bara ett stort fan av någon tror att göra med elefanter sedan denna handledning kan det du hur du skapar din egen hand målade afrikansk elefant inredning för dig hem.Steg 1: Första sakerna förs...

Handmålade skyltar

mamma alltid sa, "Kom ihåg vem du är." Tja, så att systrarna glömmer, dessa hand-målade tecken kommer att hålla dem medvetna.Steg 1: Lista Trä biten (jag använde skrot trall som hade varit kvar i vädret för flera år) 2 x 4 x 26SlipklossSkrivare...

Handmålade löpare

Jag hade en idé att göra mycket färgstark, hand målade löpare för 12 stora tabeller. Jag ville ha var och en att vara unika och imponera på våra gäster. Jag hittade ett sätt att göra dem rolig, snabb och billig. Och våra gäster älskade dem!Min teknik...

Målade bok trappa

jag har sett flera målade bok trappor online, men när jag ville skapa min egen jag kunde inte hitta några tutorials. Så här är det! Jag är på inget sätt en professionell målare. Det är inte perfekt på något sätt. Det finns några slarviga kanter och l...

Halloween vägg dekor, handmålade.

Hand målade trä rutor för en söt väggdekoration.Steg 1: måla rutor Först målade jag alla 4 trä rutor (från hantverk butik $1.00 varje) deras bakgrundsfärg. Väntade en timme och gjorde ett andra skikt. Jag hand spåras ansikten och målade dem sedan. Vi...

Graverade och handmålad boka

detta är en av mina senaste bitar. Det är en bok som jag graverade och hand målad och är gjord av MDF. Jag använde programvaran AutoCAD för att utforma boken, sedan tryckt ut mönstret att limma ner till MDF för att klippa och gravyr. Jag brukade en d...